2 thoughts on “Päivän video: Koronakultti

  1. Täysin sairas kultti. Naiset ovat tuhoamassa läntisen sivilisaation totaalisesti ja myyvät lapset Saatanalle. Eivät he mistään lapsista ja perheistä välitä. Tuhoavat vain kaiken sekopäisyydellään.

  2. Tuossa just luin Iltapa****sta että Ruotsissa koronan kolmas aalto on tappanut ruotsin-suomalaisia 632kpl 100 000 ihmistä kohti. Ja koska Ruotsissa asuu ~270 000 ruotsin-suomalaista niin se tarkoittaa että heitä on kuollut noin 1710kpl. ja nimenomaan ruotsin-suomalaisia. Ei niinkään ruotsalaisia tai muunmaalaisia. Sielä pelätäänkin nyt miten se neljäs aalto tulee vaikuttamaan ruotsin-suomalaisiin, kun kahdensti rokotetuille tulee lappuja jo kotiin että ”pitää ottaa kolmas piikki eri rokotetta”.

    Inhorealistisimmat näkevät tämän siten että ruotsin-suomalaisia pitää vähentää ettei niille tarvitse maksaa eläkkeitä. Eli, sinne mentiin ”hiki-hommiin” mutta eläkeikä lyhennetään tavalla tai toisella.

    Ja kaikesta tästä huolimatta, Ruotsista ei ole suurempaa paluumuuttajien jonoa kotisuomeen. Ajatella, Ruotsi maksamassa eläkettä niille ihmisille jotka asuisivat Suomessa. Voiko parempaa tilannetta olla sen jälkeen kun Ruotsi on tehnyt 60 vuotta suomalaisilla 40% katetta? Ja kun täältä Vattenfall, Nordea, Telia, NCC, Skansa, Biltema, Rusta jne muut vievät voittonsa verotta Ruotsiin. Se olisi vain oikeus ja kohtuus.

    Täälä ei sentään tapeta kun jää eläkkeelle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*