10 thoughts on “Koronatestistä kieltäytyjä oikeuteen?

  1. Tässä on kyllä kunnon rohkea suomalainen mies, joka ei alistu vääryydelle, pahuudelle ja hulluudelle. Hieno suomalainen mies. Melkein kaikki suomalaiset miehet ovat pelkkiä pelkureita, mutta tässä on yksi harvoista, joka on kunnon mies.

  2. Kapina ja vallankumous leviävät Suomessa valtavaa vauhtia. Ihmiset eivät luota enää poliiseihin, sossumafiaan, muihin virkamiehiin, sekä poliitikkoihin. Rahaeliitin valtaa suojeleva poliittinen poliisi tekee kaikkensa pysäyttääkseen kapinan ja vallankumouksen alkuunsa. Jokainen Suomen poliisi on kansanpetturi ja vihollisemme. Älä koskaan luota poliisiin!

  3. Poliisilla ei ole minkään valtakunnan toimivaltuuksia toimia tässä maassa. He ovat miehittävän vihollisemme miehitysjoukkoja ja vihollisiamme.

  4. Suomi on laittomassa tilassa jossa Suomen hallintona esiintyvät erittäin korruptoituneet virkamiehet ja poliitikot vainoavat ja kansanmurhaavat Suomen valkoista kansaa, eivät noudata edes perustuslakia ja poliittiset oikeudenkäynnit ovat etukäteen päätettyjä. Moni tulee saamaan erittäin ankaran tuomion vallankumouksen jälkeen ja rikolliset tullaan kyllä muistamaan.

  5. Suomen hallinnon kannattaa muistaa, että Suomen valtio ei noudata Suomen perustuslakia, vainoaa ja kansanmurhaa suomalaisia, mutta lainsuojattomat suomalaisetkaan eivät välttämättä noudata lakeja, koska lait eivät ole enää voimassa.

  6. Wau.. oikea sankari. Luuleeko hän nyt että testissäkin juutalaisliskoihmiset siruttavat/myrkyttävät hänet?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*