Marco de Wit 24 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti paljasti ensimmäisenä Riikka Purran viherfeminismin, johon kuuluu jopa pakkoruotsin fanaattinen kannattaminen. Laiton Lehti on myös AINOANA mediana ihmetellyt miksei persujohto – johon Purrakin kuuluu – suostu järjestämään pj-paneelia.

 

Miksei persut järjestä puheenjohtajatenttejä ja -paneeleja?!?

 

Miten Riikka Purra on näihin paljastuksiin vastannut?

 

Hermostumalla!

 

Yksi esimerkki tästä on hänen kokouskutsu-twiittinsä persujen jäsenistölle, jossa hän valittaa ”sakeista huhuista” sekä ”perussuomalaisiin vihamielisesti suhtautuvista tahoista”.

 

Mitä ihmettä? Onko normaalia lähettää tällaisia viestiä jäsenistölle? Ihan kuin persujen puoluekokous olisi jotenkin piiritettynä.

 

Kuvassa linkki Purran Twitter-tiliin

 

 

Yllä olevaan twiittiinsä Purra liitti myös kopion yhtä omituisesta FB-postauksestaan. Tässä ote:

 

Kuvassa linkki Purran Twitter-seinälle

 

 

Purran lähetettyä kutsunsa monet persut vastaavat kysymällä Purran kantaa koronapassiin. Kysymys on hyvin relevantti, koska koronapassilla on monessa maassa rajoitettu valtavasti liikkumista. Myös Suomeen ollaan suunnittelemassa koronapassia. Oppositio ei sitä vastusta, vaan päinvastoin. Kokoomus kannattaa sitä ja nyt myös Hjallis Harkimo.

 

 

Purra ei vastaa koronapassia koskevaan kysymykseen, joskin jättää sille oven auki. Niinpä persut vaativat vastausta:

 

 

Kuvassa linkki Purran Twitter-seinälle

 

 

Purra ei vastannut, joten käy kuten usein: Yhä usemmat persut alkoivat kyselemään.

 

 

Kuvassa linkki Purran Twitter-seinälle

 

 

Jotkut jäsenet eivät olleet ihan kärryillä, joten yksikin ihan viattomasti kysyi mistä ihmeen huhuista Purra puhuu.

 

Kysyjälle vastataan, että ”Tiihosen porukka” terrorisoi puoluetta vaatimalla pj-paneeleita ja kyselemällä koronapassista.

 

 

 

Paljon on ihmetellyt keitä ovat ne Purran pelkäämät ”vihamieliset tahot”? Tässä pari teoriaa:

 

1. Tiihosen porukka

Tiihonen on arvokonservatiivi, joka ei pidä feministeistä, pridettäjistä ja muista suvakeista. Hän on jopa vaatinut loppua pakkoruotsille. Siis vaikka se tuhoaisi Purran lämmittämät suhteet RKP:seen. Tiihonen ei ymmärrä, etteivät persut pääsevät hallitukseen ilman RKP:n lupaa!

 

Tiihonen ei suostu olemaan vain kriittinen, vaan vaatii persuilta selvää Nato-, EU- ja euroVASTAISTA kantaa. Tiihonen ei tajua pysyä abstraktilla tasolla vaan esittää täysin konkreettista ja realistista FIXIT-projektia, jossa ensin järjestetään kampanja, sitten eurokansanäänestys ja lopulta EU-kansanäänestys. Tiihonen kehtaa vaatia tätä, vaikka Kokoomus pöyristyisi. Näin persut EI pääse hallitukseen!

 

Tiihonen ei edes usko vihreiden tärkeimpään uskonkappaleeseen eli ihmisen aikaansaamaan merkittävään ilmastonmuutokseen. Tiihosta ei edes hävetä, vaan hän ihan ylpeästi kiertää Suomea autolla persuja tapaamassa. Tämä taatusti tuhoaa suhteet vihreisiin puhumattakaan valtamediasta!

 

Kaiken kukkuraksi Tiihonen vaatii sananvapautta, totuuskomissiota ja vaalivilpin tutkimista sekä vastustaa äänekkäästi koronapassia. Kyllähän näin vihamielinen toiminta tuhoaa puoleen yhtenäisyyden!

 

2. Puheenjohtajapaneelien tivaajat

Jotkut jäsenet luulevat, että pj-vaaleihin kuuluu jotain pj-paneeleita. He eivät lopeta kyselemästä pj-paneeliin ajankohtaa, vaikka Purra ei vastaa. Nämä kiusaavat kyselijät ovat alkaneet levittämään villejä huhuja puoluediktatuurista. He eivät tajua lopettaa, vaan rikkovat puolueen yhtenäisyyttä.

Kaiken kukkuraksi myös pj-ehdokas Sakari Puisto haluaa pj-tenttejä, joten nähtävästi hänkin on ”vihamielinen taho”?

 

 

Kyllä se nyt vaan on niin, että persujen rivijäsenten pitää lopettaa kyseleminen. Puoluejohto järjestää pj-paneelin, jos järjestää. Puheenjohtajaehdokas Purra vastaa kysymyksiin, jos vastaa.

 

Kärsivällisyyttä!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Miksei persujen pj-ehdokas Riikka Purra vastaa jäsenten kysymyksiin koronapassista?

 1. Vahvasti näyttää, että persuista tulee liberaalien globalisaatiopuolue. Ja on todennäköistä, että persut tulevat jakautumaan taas.

  Epärehellistä ja salailevaa valehtelua persuilta. Kuinka kauan menee ennen kuin persutkin kaivavat Venäjä-kortin esiin?:)

   1. Muotoillaan toisin ku Marcoliini suuttui ja sensuroi:

    Marcoliini siis tulee satuilemaan teille omia harhakuvitelmia lisää tulevaisuudessa Purrasta, vaikka todennäköisesti te rakkaat, fiksut ja älykkäät ”lukijat” te olette ainoita Purran vainoajia. Mutta keksitään ja vääristellään, kyllä te sen ostatte.

 2. Persujen tulevaisuus=intersektionaaliset perssuvakit!

  Puoluesihteeri Grönroosille on syytä tehdä geenitestit. On mahdollista, että todellisuudessa sihteerin nimi onkin Simon Grönroostein!

 3. Purra on niin keinotekoinen puolueen luoma tuote että hänestä voisi tehdä muovisen nuken kokouspaikan portille heiluttamaan mekaanista kättä ja hän olisi silti ”ennakkosuosikki”.

 4. Se mitä itse kysyisin on,
  – miten hän suhtautuu rahan lähettämiseen Etelä-Eurooppaan
  – ja perustuslain noudattamiseen «hätätilanteessa».

 5. Eiköhän Purra tarkoittanut vihamielisellä taholla tätä sivua ja sen lukijoita, jotka uskoo Marcoliinin harhat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*