Marco de Wit 25 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Serbiassa miehet ovat miehiä.

 

Lisäys: Niin ovat georgialaisetkin. Tämä video on nimittäin Georgiasta.

 

(Kiitos lukijoille virheen korjaamisesta. Video-jutut menneet sekaisin.)

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Päivän video: Georgia vs. pridettäjät

 1. Sionistit menivät kansanmurhaamaan Serbiaankin ja koska omistavat rahakoneen, heitä ei vielä saatu tuomiolle. Vielä.

 2. Lehden ja sen lukijoiden homofobisuus on niin ylitsevuotavaa, että selvästi kielletään jotain faktoja itseltään. Koskahan laatujulkaisun toimituksen/lukijoiden kaapinsaranat saavat kyytiä, kun pakko tunnustaa faktat itselleen.

  1. Termi ”homofoobikko” (tai melkein mikä tahansa muukin -foobikko/fobia -jälkiliite sopivassa kohtaa) on jo aika pahasti teränsä menettänyt leimakirves, joka ei tarkoita oikein mitään.

   Jos vastustaa tätä hillitöntä homopropagandaa – joka tänä kesänä ollut ennätyksellistä(?) – välittämättä kuitenkaan siitä, mitä jokainen makuuhuoneessaan harrastaa, on välittömästi homofoobikko.

   Hyvä, että LL pitää tämänkin aiheen säännöllisesti ilmoilla. Missään persujen julkaisussa se ei enää onnistuisi.

  2. Olemme avoimesti ja häpeilemättä täysin rasistisia ja homofobisia lukijoita. Meitä ei hävetä pätkääkään tunnustaa avoimesti väriä.

  3. Rasisti ja homofoobikko ovat niin kuluneita leimakirveitä etteivät ne merkitse enää mitään. Nykyisin ihmiset tunnustautuvat avoimesti myös natseiksi, sillä olemme kaikki aivan samanlaisia. 30-luvun kaiut ovat tulleet takaisin.

  4. Sana ”homofobia” on kokenut sanan ”rasismin” tavoin inflaation. Ei ole homofobista kritisoida pridea, josta on tehty täysin poliittista. Kohtelu ei todellakaan ole näissä asioissa samanarvoista: jos menisin heterona pornovetimissä pitämään omaa kulkuetta, niin varmasti olisin syyllistynyt epäsiveelliseen käytökseen. Homona jos tekee samaa, niin se on niin rohkea ja tasa-arvoista.

   Kannattaa lukea vaikkapa Mustan Orkidean ja kumppaneiden ajatuksia pridesta:

   ”Minun teoriani mukaan Gay pride-paraateilla ei ole mitään tekemistä sateenkaariväen ihmisoikeuksien tai homoseksuaalien enemmistön kanssa niin kuin ei lutkamarsseillakaan (slut walk) ole pohjimmiltaan mitään tekemistä naisten seksuaalisen koskemattomuuden tai naisten enemmistön mielipiteiden kanssa. Niiden pääasiallinen tarkoitus on pelleillä karnevaalihumussa ja vilautella tissejä siinä sivussa.”

   ” Kysymys on pohjimmiltaan siitä, että marxilaiset käyttävät homoja ja muita vähemmistöjä omien poliittisten tavoitteidensa välineinä. Nythän suunta USA:ssa on se, että homoilla ei enää tee mitään, kun heillä on jo oikeuksia ja etenkin valkoiset homot ovat suorastaan vastapuolella, koska ovat väärän värisiä.

   Myös transihmiset ovat pian vasemmiston poistolistalla juuri sen takia, että he puolustavat sukupuolen biologisuutta ja usein nimenomaan myös puolustavat perinteisiä sukupuolikäsityksiä ja ehkä jopa perinteisiä sukupuoliroolejakin.

   Tämä ei millään tavalla palvele vasemmisto-marxilaisten tavoitteita, koska heidän ohjelmassaan tärkeää on luoda eripuraa yhteiskuntaan sen kaikilla tasoilla luomalla vastakkainasetteluja. Tämän takia halutaan asettaa vastakkain miehet ja naiset, työntekijät ja työnantajat, maahanmuuttajat ja kantaväestö, feministit ja tolkun ihmiset, ihmiset ja luonto, ihmiset ja eläimet – ja niin edelleen.

   Marxilaisuuden ytimessä on yhteiskunnan riitauttaminen sen kaikilta osin ja pyrkimys siihen, että tästä kaaoksesta aikaansaadaan sitten vasemmistolainen ylivalta. Kaikki vähemmistöt kelpaa vasemmistolle tämän tavoitteen ajamisen välineiksi. Itse he käyttävät tästä termiä intersektionaalisuus.”

   https://mustaorkidea.blogspot.com/2016/06/gay-pride-ja-pervot.html?m=1

   Harkitsin viime vuonna osallistumista Autismiliiton toimintaan etsiessäni vertaista. Kun liiton sivuilla osui silmään sateenkaari-logot, niin unohdin koko homman. Kaikki liitothan tuota lobbaa ja koittavat jotenkin sädekehäänsä sillä kiillottaa.

 3. Videon pätkä on Gruusiasta eli Georgiasta. Kaspian meren rannalla sijaitsevasta Tbilisin kaupungista. Eikös? Serbit asuu vähän muualla? Vaan tosiaankin tuon twitter-tilin nimi kylläkin Based Serbia.

 4. ”Arvostan, että seksuaaliseen vähemmistöön kuuluva urheilija saa olla lipunkantajana. Se on tärkeää tasa-arvon kannalta samoin kuin se, että on kaksi lipunkantajaa ja että naislipunkantajia on enemmän kuin ennen. Tämä ei ole vain urheilijoiden ansiota vaan myös joukkueiden johdon ja koko olympialiikkeen.”

  Sen kummempia kannanottoja Liukkonen ei Tokioon suunnittele. Liukkosen kisaurakka alkaa tiistaina.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*