Marco de Wit 25 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana Suomen mediana Laiton Lehti on kertonut persujen puoluejohdon likaisista tempuista, joilla on puheenjohtajakisassa kampitettu Riikka Purran haastajia Ossi Tiihosta ja Sakari Puistoa.

 

Persujohto – johon siis Riikka Purrakin kuuluu – on jopa PERUUTTANUT perinteisen puheenjohtajaehdokkaiden kiertueen.

 

Miksei persut järjestä puheenjohtajatenttejä ja -paneeleja?!?

 

 

Kaiken kukkuraksi persujohto on valehdellut jäsenilleen väittäen, ettei puoluekokoukseen saa tulla ELLEI ole ilmoittautunut KOLME VIIKKOA etukäteen.

 

 

Kuvassa linkki persujen kotisivulle

 

 

Moinen vaatimus on täysin absurdi ja laiton. Tokihan jäsenillä on ABSOLUUTTINEN oikeus marssia puoluekokoukseen valitsemaan puheenjohtajaa ja hallitusta. Kokoussalin ovella voi sitten antaa henkilötietonsa. Ei siihen mitään ennakkoilmoittautumista tarvita!!

 

Totta on, että useat puolueet TOIVOVAT jäsenten ilmoittavan etukäteen puoluekokoukseen tulostaan. Näin voidaan paremmin järjestää tarjoilut, jne. Toivomus on kuitenkin ihan eri asia kuin vaatimus.

 

Persujen puoluejohto on ehkä ajatellut perustella vaatimustaan vetoamalla koronaan, mutta ei se onnistu, koska kukaan ei pidä koronaa enää niin vakavana kuin viime vuonna. Ja vaikka vetoaisikin koronaan, niin silloinkaan ennakkoilmoittautumista ei voi mitenkään vaatia peräti KOLMEA VIIKKOA ennen puoluekokousta.

 

Esimerkiksi viime vuonna täysin koronahysteerinen Kokoomus painosti jäseniään ennakkoilmoittautumaan, mutta vain NELJÄ PÄIVÄÄ ennen puoluekokousta eli siis samalla viikolla kuin itse puoluekokous.

 

 

Mistä ihmeestä persujohto on repäissyt peräti kolmen viikon ennakkoilmoituspakon??

 

No, tietysti Riikka Purralta, joka väitti moista Facebookissa ja Twitterissäkin viime torstaina 22.7.2021:

 

Kuvassa linkki Purran Twitter-viestiin

 

 

Tämä on niin älytöntä, että on vain kaksi vaihtoehtoa:

 

1. Purra on Suomen historian älyttömin ja epäpätevin 1. varapuheenjohtaja.

 

2. Purra yrittää kierosti estää kriittisten jäsenten saapumisen puoluekokoukseen.

 

Kierouteen viittaa se, että Purran postaus on EDELLEEN näkyvissä eikä sitä ole korjattu millään tavalla. Taatusti joku puoluejohdossa on koko ajan tietänyt, että jokaisella jäsenellä on oikeus saapua puoluekokoukseen äänestämään puheenjohtajasta ja hallituksesta. Tämä on varmasti kerrottu Purralle, mutta hän ei välitä.

 

Purra nähtävästi miettii, että jos asiasta nousee kova häly, niin hän voi selittää ennakkoilmoittautumisvaatimuksen olleen vain ohjeellinen.

 

Purra nimittäin hyötyy valtavasti siitä, että nyt useimmat jäsenet eivät tajua olevansa oikeutettuja saapumaan puoluekokoukseen. Näin Purra pystyy järkkäämään paikalle kovimmat kannattajansa ja sulkemaan ulos muut eli noin 70-80% jäsenistöstä!

 

 

Miksikö? No, koska hän pelkää puheenjohtajapaneeleita ja muuta pj-kilpailua. Eli heti kun Purra alkaa selittämään feminismiään, pakkoruotsin kannattamista, natotustaan, autokielteisyyttään, jne. jne., niin hänen kannatuksensa alkaa romahtamaan.

 

Tämän takia puoluetoimiston pyörittämillä puolueen kotisivuillakin kerrotaan jäsenistölle VAIN Purran pj-ehdokkuudesta eikä sanaakaan Sakari Puiston ja Ossi Tiihosen ehdokkuudesta.

 

Kuvassa linkki persupuolueen kotisivulle

 

 

Tätä sensuuria vielä sitten voimistettiin sulkemalla keskellä pj-kisaa heinäkuuksi KOKO puoluetoimisto ja jopa KOKO puolueen lehti Suomen Uutiset.

 

Tosin puoluelehden ”kesälomasta” huolimatta päätoimittaja Matias Turkkilalla oli kuitenkin heinäkuussa aikaa julkaista Suomen Uutisissa video puoluejohdon paneelista. Samaan aikaan kesäloma oli kuitenkin esteenä, kun Turkkilan olisi pitänyt kertoa myös puheenjohtajakilvasta eli kisassa olevan Purran lisäksi myös Sakari Puisto ja Ossi Tiihonen.

 

Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila sensuroi persujen pj-kilpailun!

 

 

Tämä kaikki on niin härskiä puoluejohdon diktatuuria, ettei sellaista oikeasti ole nähty edes SKP:ssä puhumattakaan suurista puolueista!

 

 

Mutta hetkinen! Purralla on selitys valmiina: Puheenjohtajakandidaatit kerrotaan jäsenistölle 26.7.2021 eli noin kaksi viikkoa ennen 14-15.8.2021 puoluekokousta.

 

Tämän jälkeen saatetaan jopa järjestää pj-paneelikin.

 

Siitäs saitte salaliittoteoreetikot! Kyllähän persuissa pelataan ihan avointa ja rehellistä peliä!

 

 

Öööh. Siis takaraja puoluekokoukseen ennakkoilmoittautumiseen on 23.7.2021 ja kaikki pj-kandidaatit saa tietää vasta 26.7.2021??

 

Ja sen jälkeen (mahdollisesti) vasta alkaa pj-paneelit?? (Tosin niitäkään ei näin myöhään ehdi järjestää yhtä monta kuin 2017.)

 

Eli sitten kun joku tavallinen persujen jäsen saa vihdoin tietää, että valtamedian suitsuttamalle ”täysin ylivoimaiselle” Riikka Purralle olisi kansallismielisempiä ja konservatiivisempia vaihtoehtoja, niin ei saa enää tulla puoluekokoukseen äänestämään??

 

 

Yksi asia on varma: Tällainen älytön sairas farssi ei menisi läpi missään muussa puolueessa!

 

No, onneksi ei se sittenkään mennyt läpi persuissakaan. Nimittäin Ossi Tiihosen ansiosta.

 

Tosin Tiihonenkin melkein meni retkuun. Niinpä hän eilen Ulos EU:sta mielenosoituksessa antoi yleisölle väärää tietoa eli selitti, että puoluekokoukseen piti ilmoittautua 23.7.2021 mennessä. Tämä väärän tiedon levittäminen tapahtui videon kohdassa 26 min.

 

Ulos EU:sta-miekkari: Puhujina mm. Ossi Tiihonen, Eliisa Panttila ja Jaana Kavonius!

 

 

Ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun naiviudestaan vähitellen heräävä Tiihonen tajusi virheensä ja mielenosoituksen lopussa kertoi tästä myös yleisölle ja kuvaajille. Ikävä kyllä Marco ja Mari olivat jo tässä vaiheessa lopettaneet kuvaamisen.

 

Nähtävästi Tiihonen otti yhteyttä moniin asiantuntijoihin, jotka kaikki varmistivat, että puoluekokoukseen voi ilmoittautua myös paikan päällä. Niinpä Tiihonen tänään postasi tämän Facebook-sivulleen:

 

 

Kuvassa linkki Tiihosen Facebook-seinälle

 

 

Lopulta myös Riikka Purran oikea käsi, puoluesihteeri Simo Grönroos joutui myöntämään, että puoluekokouskutsussa oli virhe.

 

 

Nyt Tiihonen on saanut julkaista jutun persujen kotisivulla. Onneksi puoluetoimiston ”kesäloma” ei sentään tätä estänyt.

 

Kuvassa linkki persujen kotisivuille

 

 

Poistaako Purra omat käsittämättömän virheelliset postauksensa tai korjaako niitä jotenkin?

 

Pyytääkö puoluesihteeri Simo Grönroos anteeksi jäsenistöltä hämmästyttävää epäpätevyyttään?

 

Suostuuko Halla-aho ja muu puoluejohto lähettämään jäsenistölle kirjeen, jossa korjaa virheensä ja pyytää anteeksi?

 

Entä suostuuko Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila julkaisemaan Suomen Uutisissa jutun tästä kaikesta?

 

Saas nähdä.

 

Mutta älä pidätä henkeäsi!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Purrakriittisiä persuja yritettiin estää saapumasta puoluekokoukseen!

  1. Oho! Huh. Ei taida Laittoman Lehden Päivän Purra -jutuista tulla loppua. Itse asiassa on niin vaikea pysyä Purran sekoiluvauhdissa mukana, että niitä pitäisi kirjoittaa useita päivässä. En olisi ikinä uskonut Purran ja Gröönroosin olevan näin sähliä. Tai pitäisikö sanoa umpikieroja. Tosin onneksi täysin epäpäteviä kieroilijoita.

 1. Todella raukkamaista hämmentämistä keksiä jotain älyttömiä ilmottautumistakarajoja aivan kuin niillä olisi jotain merkitystä ja vasta kysyttäessä myönnetään ettei sillä ole mitään väliä. Joitain tollakin halutaan aivan varmasti pelata ulos kun ei edes kerrota että sen perusteella vain kartoitettaisiin suurinpiirtein osallistujamäärää eikä se estä pääsyä kokoukseen.

 2. Todella likaista ja hävytöntä peliä Riikka Purralta ja Jussi Halla-aholta! Ei tällaista olisi voinut millään uskoa. Likainen ja röyhkeä peli tulee kostautumaan Riikka Purralle.

 3. Suomella ei ole varaa Purran viher femmari globalisti persuihin. Kaikki tuki Ano Turtiaiselle ja sinimustille. Ossi Tiihonen olisi persujen pelastus. Purran persut on Suomen tuho.

  1. Jos Purra valitaan ja sitä myötä esim. Tiihonen ”harjataan” puolueesta, siirtyykö hän SML:ään, VKK:n vai johonkin muuhun uuteen viritelmään?

   Persuthan on aivan paskaa käteen, mikäli Purran näissä jutuissa kuvatut asiat puolueessa konkretisoituvat.

 4. Hävetkää Purra, Turkkila, Grönroos ja Halla-aho! Heikot joutuvat valehtelemaan kun eivät totuudella pärjää. Fiksut ymmärtävät näiden erot!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*