Marco de Wit 25 heinäkuun, 2021

 

Laiton Lehti julkaisi eilen jutun, jossa ihmeteltiin Riikka Purran piiritysmentaliteettia. Purra uskoo persujen 14-15.8.2021 pidettävän puoluekokouksen olevan ”vihamielisten toimijoiden” uhkaama.

 

Purra on jatkuvan häirinnän kohteena. Monet jopa kehtaavat kysyä Purralta milloin on puheenjohtajapaneeli. Kaiken kukkuraksi kaikenlaiset häiriköt hajoittavat puoluetta kysymällä toistuvasti Purran kantaa koronapassiin!

 

Miksei persujen pj-ehdokas Riikka Purra vastaa jäsenten kysymyksiin koronapassista?

 

Laiton Lehti on nyt saanut tietää, että Purran vihollislista on vieläkin pidempi kuin on luultu. Purraa nimittäin vainoaa muutkin ”vihamieliset tahot”:

 

 

 

Twiitissään Purra vääristelee taas täysillä esim. väittäen, että pakkoruotsikysymykset ovat ”höykyttämistä”. Hän myös käsittämättömällä tavalla väittää euroeron olevan mahdotonta, vaikka todellisuudessa kunnon kampanjalla sille olisi mahdollista nopeastikin saada enemmistön kannatus.

Yllättävin on kuitenkin Purran kirjoituksen viimeinen kohta:

 

ps-vihamielisistä pienryhmistä ja Venäjään päin kallellaan olevilta toimijoilta tulevaa spämmiä

 

Purra siis kokee vainoajien ”spämmäävän” eli ahdistelevan häntä. Kuulemma näitä muita vainoajia on kaksi ryhmää:

 

A. PS-vihamieliset pienryhmät

Purra ei tietysti anna yhtään esimerkkiä, koska ei pysty. Tiettävästi missään somessa ”PS-vihamieliset tahot” eli esim. kommunistit tai suvakit eivät ole ”spämmanneet” eli aktiivisesti kritisoineet Purraa pj-vaalin aikana.

 

Nähtävästi Purra tarkoittaakin ”PS-vihamielisillä” tahoilla Tiihosta ja Puistoa fanittavia sitoutumattomia kansallismielisiä. Eli varsinkin sellaisia kansallismielisiä, jotka ovat kiinnittäneet huomiota Purran feminismiin, arvoliberalismiin, natotukseen sekä pakkoruotsin ja myrkkypiikkien kannattamiseen.

 

Nämä samat sitoutumattomat kansallismieliset olivat aikoinaan fanittamassa ja auttamassa Halla-ahoa persujen puheenjohtajaksi. Silloin se oli tietysti sankarillisesti tehty, mutta nyt kun fanituksen ja avunannon kohde ei ole feministi-Purra, niin kyse on ”vihamielisistä toimijoista”, jotka sotkeutuvat puoleen ”sisäisiin asioihin”.

 

Purralle on ”PS-vihamielisyyttä”, jos pöyristyy persujen nykylinjasta ja fanittaa persujen vapaus- ja konservatiivisiipeä. Nähtävästi Purra lukee myös Laittoman Lehden tähän ”vihamielisten” joukkoon. Natottajat usein syyttävät lehden olevan osa jotain ”hybridioperaatiota”. Tässä yksi reaktio Laittoman Lehden Purra-artikkeliin.

 

 

 

B. Putinistit

Purran mukaan häntä vainoavat myös ”Venäjään päin kallellaan olevat toimijat”. Nähtävästi hän viittaa UMV-lehteen, vaikka se on kohdellut Purraa lähes silkkihansikkain. UMV ei ole antanut Tiihoselle samanlaista äänestyssuositusta kuin aikanaan esim. Lokalle. Nähtävästi on kuitenkin Purralle liikaa, että UMV on kertonut Tiihosen olevan pj-ehdokkaana.

 

Itse asiassa UMV-lehden toimitus on jo pari vuotta ollut erittäin persumyönteinen. Edes nyt pj-kilpailun aikana sen toimittajat eivät ole kirjoittaneet yhtäkään kunnon paljastusjuttua Purran feminismistä, vihreydestä ja pakkoruotsin kannattamisesta, vaikka olisi ollut helppo tehdä herättäviä otsikoita tyyliin: Purra kertoo olevansa feministi! Tai edes: Purra on himonatottaja.

 

[Lisäys: UMV:n toimitus on nyt tehnyt ensimmäisen Purrakriittisen otsikkonsa: Purra: Rokottamista pitää nopeuttaa]

 

Nähtävästi Purra on kuitenkin niin herkkä, että on raivostunut UMV:lle siitä, että se on mielipideosastollaan/kolumneissaan julkaissut muutamia hieman Purrakriittisiä PERSUJEN JÄSENTEN mielipiteitä. Nähtävästi Purra näkee tämän jonkinlaisena ”putinistien hybridioperaationa”. Miten UMV kehtaa antaa äänen Purraan pettyneille persuille!

 

 

Purran paranoia ei ole yllätys, koska hän on oikeasti himonatottaja, joka taatusti vie Suomen Natoon heti kun pystyy. Purra nimittäin näkee putinisteja joka oksalla. Lisäksi tätä Purran paranoiaa on kieltämättä ruokkinut Johan Bäckmanin twiitit ja muut ulostulot. Ehkä Purra näkee Bäckmanin jonain ”Venäjän trolliarmeijan” johtajana, joka järjestää ovelia hybridioperaatioita romahduttaakseen Purran hermot.

 

Huhujen mukaan Bäckman ja tämän kaverit olisivat jopa järjestämässä persujen puoluekokouksen ulkopuolelle Stop Nato-Purra! -mielenosoitusta.

 

Toivottavasti tämä ei hermostuta Purraa niin pahasti, että hän alkaa Jessikka Aron tavoin syyttämään Bäckmania ”ahdistelusta”. Tästähän on jo feministituomari Korjakoffin antama ennakkotapausta luonut tuomio, jonka mukaan käytännössä mikä tahansa natottajanaisen kritiikki voi olla vainoa ja ”seksuaalista ahdistelua”.

 

Purra on tietysti oikeassa, että Bäckman on täysiverinen putinisti. Ei se kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Bäckman voisi silti olla oikeassa Purra-kritiikissään. Katso miten Bäckman saa Purran kiikkiin suorastaan patologisen törkeästä valheesta. Huomaa, että Purra tuli persujen jäseneksi vasta vuonna 2016.

 

 

 

 

Bäckman on siis täysin oikeassa näissä asioissa:

 

a) Purran alaiset paljastivat tämän pakkoruotsivalheen.

 

b) Purra toistuvasti raivoaa kysymyksiä tekeville alaisilleen eli puolueen aktiivijäsenille mm. syyttämällä näitä ”karmean paskan” levittämisestä.

 

c) Purran twitter-tunnuksessa lukee rkp.

Bäckman spekuloi, että Purralla on rkp-tunnus hallituskiiman takia. Kukapa sitä toisen motiiveja voi varmasti tietää, mutta Bäckman voi silti olla tässäkin oikeassa. Onhan täysin käsittämätöntä, että Purralla on rkp-tunnus, koska twitter-tunnukset ovat vapaavalintaisia. Jos Twitterissä haet RKP-puoluetta, niin hakutulokseksi tulee Purra!

 

Miksi persujen pj-ehdokkaan Riikka Purran Twitter-tunnuksena on RKP?

 

 

Purra on saanut kritiikkiä hyvin monelta taholta eli myös vaihtoehtomediasta, muilta pj-ehdokkailta sekä lukuisilta persujen jäseniltä. Tämä on täysin NORMAALIA. Nyt on käynnissä PUHEENJOHTAJAKISA. Silloin kritisoidaan ja jopa järjestetään mielenosoituksia. Purrasta voi tulla pääministeri, joten on luonnollista, jos esim. feminismin, pakkoruotsin tai Naton vastustajat järjestävät mielenosoituksen Purraa vastaan. Kritiikki kuuluu politiikkaan. Ei se ole mikään piiritys tai ”vihamielisten toimijoiden” hybridioperaatio.

 

Miten Purra voisi toimia ministerinä tai jopa pääministerinä, jos hänellä on vielä huonompi hermojenhallinta kuin Marinilla ja Ohisalolla? Hekin näkevät kaiken kritiikin ”trolliarmeijoiden” hyökkäyksinä ja piirityksinä. Molemmat myös saavat jatkuvia hermoromahduksia, kun heidän ”turvallista tilaansa” uhataan. Ai niin, kaikenlaiset hermoheikkoudet ovat nykyään ”rohkeuden” osoituksia.

 

Purraan kohdistettu kritiikki on ollut aivan normaalia. Persujen jäsenet ovat tehneet Purralle täysin asiallisia ja aiheellisia kysymyksiä, mutta Purra on tehnyt kuten feministit aina tekevät: Uhriutuu.

 

 

Toivottavasti Purra ei seuraavaksi syytä kriitikoitaan seksuaalisesta häirinnästä.

 

Älä vaan kutsu Purraa Natopissikseksi!

 

 

Hamusen haastattelu: Johan Bäckman ja seksikäs Natopissis

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Venäjän trolliarmeija uhkaa persujen puoluekokousta?!?

 1. Jos ja kun Purra on liberaali ja ajaa liberaalia politiikkaa persuissa, moni tulee pettymään pahasti. Ja vielä suoraan vaalien jälkeen. Ensin kerätään äänet ja sitten puukotetaan selkään. Tuoreessa muistissa on vielä Soini. Jos tästä tulee persujen toinen kusetus voi olla, että persut on entinen puolue. Sääli sinänsä.

  Ja Venäjä-kortin pelaaminen on niin liberaalien tapaista. On se vittu kumma kun Venäjä pyörittää maailmaa ja vaaleja miten haluaa, mutta jatkuvasti epäonnistuu murhaamaan ”oppositio” johtajia omalla maaperällään.

  Varmasti moni tarkkailee nyt rupeaako persujen netti-lehti piilottelemaan ja siloittelemaan asioita jos ja kun Purrasta tulee puheejohtaja.

  1. Halla-aho oli jo pettymys ja on edelleen kun käyttää naamavaippaa. Purra tulee tuhomaan persut. Kaikki tuki Ano Turtiaselle vaaleissa. Ossi Tiihonen voisi pelastaa persut mutta en usko että niin käy.

    1. Tottakait kannattaa äänestää Ano Turtiaista joka on ainut järjissään oleva kansanedustaja eikä käytä maskia.

 2. Jos ei ole puolueen jäsen, ja tieten tahtoen on vuosia profiloinut itseään ”Kremlin asiamieheksi”, miekkaroinnit minkä tahansa suomalaisen puoluekokouksen ulkopuolella tulkitaan keskivertoälykkyydellä porskuttavien parissa Venäjän härskiksi painostukseksi. Se taas lähinnä toisi nostetta Purralle ja tämän Nato-linjalle. Lisäksi asetelma ajaisi puoluekokouksen väkeä sivuraiteelle äänestämään suoraselkäisestä maanpuolustushengestä versus Putinille nöyristelystä.
  Siitähän tässä puolueen puheenjohtajavaalissa ei ole kyse, vaan vaakakupissa on huomattavasti konkreettisemmat, vakavat asiat. Mutta Tiihosen kampanjan torpedointiin moinen miekkari olisi toki omiaan. Eiköhän Bäckman tämän tiedä itsekin.
  Purrako lie tällä kertaa tilannut tämän idänkarhun pukuun kesähelteelläkin sonnustautuvan showmiehen paikalle, vai Mestari itse?

  1. Suomi ei tarvitse yhtään naisen johtamaa puoluetta eikä varsinkaan kansallismielistä. Niitä on jo ihan liikaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*