Marco de Wit 26 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Perussuomalaisten puoluekokous on 14.8.2021. Koskaan ennen ei persuilla ole ollut näin tärkeitä vaaleja.

 

Ensinnäkin vaalit voivat ratkaista kuka on seuraava pääministeri. Toiseksi vaalit ratkaisevat lähteekö persut ajamaan faragelaista suoraa demokratiaa euro- ja Fixit kansanäänestyksineen vai hallituskiimaista lobbaridemokratiaa.

 

Kolmanneksi vaalit ratkaisevat onko Suomessa yhtäkään kulttuurimarxismia ja globalistista poliisivaltiokehitystä vastustavaa puoluetta. Vaaleissa on nimittäin todellinen vaihtoehto: Ossi Tiihonen.

 

Tyrnävä Show: Tiihosen linja

 

Koskaan ennen persujen pj-vaaleissa ei ole ollut näin selvästi vastakkain arvoliberaali globalisti (Purra) ja arvokonservatiivi kansallismielinen (Tiihonen).

 

Kolmas ehdokas Sakari Puisto on tunnettu diplomaattisuudestaan, mutta vaalikoneen mukaan on myös selvästi kansallismielisempi ja varsinkin arvokonservatiivisempi kuin Purra. Puisto on esimerkiksi hyvin voimakkaasti pridetystä, feminismiä ja pakkoruotsia vastaan. Talouspolitiikassa hän on myös monta kertaa parempi kuin Purra, koska pelkkien ympäripyöreiden lupausten sijaan haluaa luoda valmiin mekanismin eurosta eroamiseen.

 

 

Purra pelkää kohtaavansa Tiihosen ja Puiston vaalipaneelissa, koska silloin hän näyttäytyy tosi pahassa valossa puolueen liberaalisiiven edustajana.  Yksinkertaisempikin persu varmaan heräisi, kun kuulisi Purran puolustelevan esimerkiksi feminismiä,  homoavioliittolakia, lobbaridemokratiaa, takaportin pakkoruotsia eli kolmatta pakollista kieltä sekä käsittämätöntä vihreää autokielteisyyttään. (Purra kieltäytyy kiertämästä autolla persukenttää, vaikka se on hänen työnsä.)

 

Niinpä Purra on yhdessä muun puoluejohdon kanssa PERUUTTANUT perinteisen puheenjohtajien Suomen kiertueen.

 

Miksei persut järjestä puheenjohtajatenttejä ja -paneeleja?!?

 

 

2017 pj-ehdokkaat kiersivät yli kuukauden ajan viidessä eri puolilla Suomea järjestetyssä pj-paneelissa. Nyt on enää kaksi viikonloppua puoluekokoukseen eikä VIELÄKÄÄN ole ollut ensimmäistäkään pj-paneelia. Itse asiassa puoluejohto juuri ilmoitti, etteivät vieläkään tiedä koska on se ensimmäinenkään pj-paneeli!

 

Purran ideana on tietysti lykätä pj-paneeleita mahdollisimman myöhäisiksi, jotta niitä ehtisi olla mahdollisimman vähän. Lisäksi Purra haluaa, että mukana olisi mahdollisimman paljon ns. nollaehdokkaita ja jopa kylähulluja, jotka tekisivät pj-paneelista mahdollisimman sekavan ja vähentäisivät jokaisen ehdokkaan puheaikaa.

 

Ja kas kummaa! Aivan kuin tilauksesta pj-kilpailuun on nyt ilmoittautunut kolme nollaehdokasta!

 

Siis henkilöitä, joilla ei ole minkäänlaista tukitiimiä eivätkä ole päässeet edes kunnanvaltuustoon. Heillä ei ole puolueessa minkäänlaista kannatusta. Tässä nämä nollaehdokkaat ja heidän kunnallisvaaleissa saamansa ”äänipotit”:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monet ovat epäilleet, että Purran taustatiimi olisi yllyttänyt näitä kolmea henkilöä lähtemään puheenjohtajakisaan, jotta media voisi niputtaa suuren tukitiimin omaavan kunnanvaltuutettu Tiihosen näiden nollaehdokkaiden joukkoon. Lisäksi näiden kolmen kylähulluilta vaikuttavien nollaehdokkaiden avulla voitaisiin pj-paneelit voidaan pitää mahdollisimman sekavina ja vähälukuisina.

 

 

Oli nämä kolme nollaehdokasta sitten värvätty tai ei, niin Laiton Lehti vetoaa heihin:

 

Peruuttakaa ilmoituksenne ja liittykää Puiston tai Tiihosen taustatiimiin. Siis jos yhtään välitätte Suomen kohtalosta!

 

 

 

Toisaalta, jos taas olette ihan oikeasti kylähulluja, niin sitten tietysti pelaatte Purran pussiin keikuilemalla huomiohuorina.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Kolme kylähullua sabotoi persujen puheenjohtajavaalia?!?

 1. Ovatko nämä ehdokkaat ilmestyneet persujen virallisen tiedotuskanavan kautta?
  – Silloinhan voidaan kaikki tuohon porukkaan kuuluvat leimata kylähulluiksi.
  – Myös Riikka Purra.

  Sitä yhtä ja samaa Riikka Purran sakkia kaikki tyynni.

 2. Ehkä persujohto pyrkii käyttämään yhtä nettivaikuttamisen tekniikkaa: ridiculointi.
  – Siinä oikeiden ehdokkaiden joukkoon ujutetaan yksi vale-ehdokas, tässä hätätapauksessa jopa kolme. Sitten vale-ehdokkaat tehdään naurunalaiseksi ja sanotaan että kaikki tähän joukkoon kuuluvat ovat naurettavia ääliöitä.

  Tekniikka tunnetaan myös nimellä
  – Guilty by Association

  Ääliöehdokkaat on tarkoitus asettaa keskustelussa Tiihosta ym vastaan, jotta Purra ei joudu vastaamaan oikeisiin asiakysymyksiin.

  Jos nämä ehdokkaat ovat tulleet virallisen persuorganisaation kautta, voidaan vastavuoroisesti heidän naurettavuuttaan käyttää virallista johtoa vastaan.
  – Koko persujohto kuuluu tuohon naurettavien ehdokkaiden kastiin.
  – Purra on asettanut itsensä samalle viivalle näiden kylähullujen kanssa.

  Persujohdon tarkoituksena on julkisessa keskustelussa ja puoluekokouksessa yhdistää nämä naurettavat ehdokkaat «Tiihosen sakkiin» ja siten tehdä Tiihonen naurettavaksi.
  – Muodostetaan erilaisia «paneeleja», joissa keskustelu käydään. Paneelin muodostetaan siten, että johdon kanssa kilpailevat ehdokkaat joutuvat aina yhteen naurettavien kanssa.
  – Että Purra ei joudu vastakkain todellisten ehdokkaiden kanssa.

  Jos vielä puoluekokouksessa muodostetaan työryhmiä puoluejohdon pillin mukaan, on asia syytä ottaa kokouksen päätettäväksi menettelytapakysymyksenä.
  – Että kansa päättää.
  – Ei pidä hyväksyä ihan mitä vain.

  Kannattaa myös huomioida, että kansainvälinen IsoRaha ja BigMedia on Purran takana.
  – Jos Purra voittaa vaalit, hän on miljarditolkulla velkaa ulkomaisille mafioille ja se velka voidaan maksaa vain kansan rahoilla ja hallituspallilla istuen.

 3. Luettuani Purrаn viimeisimmän bloggauksen tältä päivältä, tulin vakuuttuneeksi, että hän tulee tekemään Soinit.

 4. Ilmarinen sentään luulee olevansa jotain ja hakee vielä sekä puheenjohtajaksi että varapuheenjohtajaksi. mutta kaksi muuta on ihan täydellisiä nollia.

 5. Levelin pojat järjestivät katsojilleen äänestyksen jossa kysyttiin että pitäisikö Suomen erota EU:sta?

  Äänestäneitä oli 1151 joista eroa kannatti 92,44 %.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*