5 thoughts on “Päivän video: Pridekirkko

    1. Minnehän Marjaana Toiviainen on kadonnut? Muistan hänen puhuneen Tansaniaan muutosta, minne hän ei lopulta muuttanutkaan sinne! Seuraava muuttokohde taisi olla Parikkala, muttei varmaan sinnekään muuttanut. Muistan tietysti vielä hänen höpinät perustuslaista jonkun vastaanottokeskuksen pihalla, jossa hän yritti vastustaa poliisin toimia! Varmaan vielä monella mielessä kyseinen tapaus.

  1. Homous onkin yleitä Lähi-Idässä. Sielläpäin miehet kävelevät käsi-kädessä ja touhuuvat toistensa kanssa täysin yleisesti. Heitä ei luokitella Lähi-Idässä homoiksi. Homoksi Lähi-Idässä luokitellaan vain heidät, jotka eivät ole tehneet lasta naisen kanssa. Lapestakin he tahtovat yleisesti poikaa, jonka kanssa saisivat touhuta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*