Marco de Wit 26 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Riikka Purra ei suostu vastaamaan koronapassia ja rokotuksia koskeviin kysymyksiin.

 

Miksei persujen pj-ehdokas Riikka Purra vastaa jäsenten kysymyksiin koronapassista?

 

Parin viime päivän aikana Purra on vihdoin alkanut vastailemaan, mutta väistelevästi selittää vastustavansa syrjintää ja kannattavan ”tasa-arvoa”.

 

Purra ei kuitenkaan suostu suoraan sanomaan, että vastustaa koronapassia. Sen sijaan hän antaa ymmärtää, että koronapassit voisivat olla harmittomia ja ikäänkuin osa tavallisia rokotepasseja. Purra siis lähtee koko ajan siitä, että viranomaiset ovat hyviä ja tahtovat ihmisille hyvää. Eiväthän viranomaiset väärinkäyttäisi tavallisia rokotepassejakaan.

 

Purra ei ole missään vaiheessa yrittänyt estää korona- ja rokotehysteriaa sekä poliisivaltion kehittymistä. Päinvastoin.

 

 

Tämä Purran viranomaisuskovaisuus tuli esille myös, kun useat persut varoittivat Purraa uskomasta viranomaisiin.

 

Ja mitä teki Purra?

 

Vaatii viranomaisia reagoimaan rokotekriittisten ”valheisiin”!

 

 

 

 

 

Purra tietysti jättää auki sen mitä hän tarkoittaa ”reagoinnilla”. Voimme kuitenkin olla varma, ettei hän tarkoita totuuskomission perustamista tutkimaan pankkiirien, tiedustelupalvelujen, lääketehtaiden ja viranomaisten rikollisuutta.

 

Ei Purra suostunut tutkimaan vaalivilppiäkään, vaikka persut kärsivät siitä eniten!

 

Purra siis automaattisesti:

 

1. Pitää hätääntyneiden ihmisten viestejä ”aggressiivisina” eikä osoita mitään sympatiaa kokeellisen rokotteen uhreille.

 

2. Katsoo, että rokotekriittiset levittävät ”valheita”, vaikka viraomaisten toiminta on hyvin ristiriitaista.

 

3. Vaatii viranomaisia ”reagoimaan” koekaniineiksi alistettujen kansalaisten hätään kuin harhaisen lapsen hätään.

 

 

Purra oikeasti uskoo viranomaisiin. Valtio on viisas ja kansa tyhmä.

 

Vennamo aina vastusti rötösherroja ja sanoi, että kyllä kansa tietää.

 

Purra kuitenkin sanoo, että kyllä herrat tietää!

 

 

 

Purra ei ollenkaan usko riistävään valtaeliittiin.

 

Miksikö? Koska ruotsinkielinen eliitti nimenomaan kuuluu siihen! Suomen valtaeliitti on hyvin pitkälle ruotsinkielinen.

 

Mutta eiväthän ruotsinkieliset halua mitään pahaa. Ei ne ole Suomea riistäneet, vaan auttaneet!

 

Riisto- vs. sivilisointiteoria määrää ajattelusi. Jakaa myös persut kahtia!

 

 

Voi vain hämmästellä Purran asennetta. Eikö Purra tiedä sen verran historiaa, että useat valtiot, kuten Purran ihmemaa Amerikka on usein järjestänyt salaisia ihmiskokeita?

 

Eikö Purra myöskään usko Epstein-skandaalin todistavan valtaeliitin pyörittävän pedofiilirinkiä?

 

 

Eikö Purra ole kuullut siitä kuinka valtioiden tiedustelupalvelut ovat järjestäneet lukuisia suuria sotia aloittaneita operaatioita, kuten Mainen, Lusitanian, Pearl Harbourin ja Tonkinin lahden operaatiot.

 

Purra ei nähtävästi myöskään usko, että Nato pyöritti operaatio Gladiota, jossa se ympäri maailmaa räjäytteli ihmisiä ilmaan ja syytti kommunisteja.

 

Niinpä hän ei usko, että Irakin joukkotuhoaseet ja Syyrian kaasuiskut olivat myös Amerikan keksimä vale. Niinpä hän ei voi uskoa, että USA/Nato ja Israel yhdessä Saudi-Arabian kanssa tukevat islamisteja hajoittaakseen voimakkaat arabivaltiot ja synnyttääkseen länsimaihin pakolaisaaltoja ja poliisivaltiota.

 

Eihän Nato sellaista tekisi! Libyankin Nato pelasti Gaddafilta! No, ehkä Libya on nykyään ääri-islamistinen, mutta Nato tahtoi vain hyvää!

 

 

Ei mitään pahaa valtaeliittiä ole olemassa. Ei niillä ole mitään oma rahakonetta, joka synnyttää yhä pahenevan n. 10-15 vuoden taloussyklit.

 

Ei tämä valtaeliitti kehittäisi keksityn pandemian pistääkseen tulevan pankkikriisin koronan piikkiin!

 

Pelkkää mielisairasta salaliittoteoriaa.

 

Viranomaisten on reagoitava näihin valheisiin!

 

 

Lähde:

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Riikka Purra: ”Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 1. Iran-Contrankin paljastanut toimittaja sai kokea kun viranomaiset reagoivat valheita levittävään toimittajaan kun tämä paljasti, että Yhdysvallat ja lännen tiedustelukaupat hallitsevat huumekauppaa.

 2. onhan netissä jo videoita minkä näköiseksi rokotetun veri menee.Ei muuta kun ottamaan verikuva näiltä ketkä väittää ottaneensa piikin!! Ja turha vedota mihinkään henkilökohtaisiin lääkäri salaisuuksiin kun olette itse kertoneet ottaneenne. Nyt tarkistetaan vaan että oletteko tyhmiä vai valehteletteko?
  Sauli,Sanna,Maria,Thl Mika….ei muuta kun veri kuvaa ottamaan!!

 3. Petteri Wiinamäki on yksi näitä säälittäviä ja naurettavia Kihniön persujen ja oikeestaan koko Kihniön kunnan johtohahmoja, jotka sai aivan loistoajatuksen Soinin persujen matutusaikana loppuvuodesta 2015 auttaa hallitusta ja perustaa Kihniöön vastaanottokeskus, jotta voivat ”kantaa siellä vastuuta”. Halla-ahon tullessa puheenjohtajaksi koko kihniöläisjohto kuitenkin kääntyi hänen kelkkaansa mukaan.

 4. En ole lehden vakiolukijoita, mutta nyt luin kolme artikkelia Purran entisistä ja nykyisistä lausunnoista. Hyvin on keskitytty ja aivan aiheesta Purran epäjohdonmukaisuuksiin.

  Olen epäillyt Purran olevan hieman kärjistettynä myyrä, onhan hän ollut Vihreiden kunnallisvaaliehdokkaana, eikä sitä aatetta vaihdeta noin vain toiseen laitaan, jos ei ole sitten todella kova ns. poliittinen eläin eli tavallistakin kovempi opportunisti, joka olisi politiikassa jo paljon.
  Toinen voisi olla, että Purran avulla puolueeseen voisi virrata ”vanhaa rahaa” ruättista, kunhan pakkoruotsia edistetään?

  Retoriikka on ainakin suoraan vihavas. oppikirjoista eli syyttäminen, uhriutuminen, aiheesta eksyttäminen mm. linkkien/lähteiden tivaamisella normaaleihin kysymyksiin ja kirsikkana kakussa oli tuo vanhojen pakkoruotsia kannattavien kommenttien poistaminen aiheesta vielä valehdellen.

  Kuitenkin jo nyt tällainen määrä valheita, syyttelyä kasassa, ”persuna” miettisin tarkasti ketä äänestäisin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*