Marco de Wit 26 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtamedia kieltäytyy kertomasta, että 24.7.2021 Euroopassa ja Suomessa oli useita koronapassien vastaisia mielenosoituksia.

 

Tässä lista muutamasta kymmenestä esimerkistä.

 

 

 

Tampereen kulkue:

M&M Video: Tampereen vapauskulkue

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “TOP 20 videolista: Koronarealistien vapauskulkueet

  1. Näyttää rokotepakko ja apartheid politiikka tulevan Eurooppaan pelottavan kovaa vauhtia. Useat Euroopan maat ovat jo NYT rajoittaneet ihmisten liikkumista rokotestatuksen ja siten terveyden perusteella tai kertoneet että rokote-apartheid tulee nopeasti syksyllä.

    Länsimaat menevät kovaa vauhtia fasismiin ja kommunismiin. Homma on pelottavaa jo nyt. Ja pahinta on valtamedian sensuuri asiasta. Ihmiset eivät tajua, että puolen vuoden päästä voidaan olla totalitarismissa jossa omilla kansalaisilla ei ole enää ihmisarvoa. Toki matut ovat aina poikkeus kaikessa ja valkoinen kustantaa edelleen kaiken veroilla.

  2. Rainer Fuellmich haastattelee Richard Martinia 1heinäkuun puolivälissä, melkoista tykittelyä. Lääketieteen patentteihin erikoistuneen Martinin mukaan Covid19 – sekä Covid19 koronavirus että siihen kehitetty MRNA ”rokote ”- ovat julkisista mm. USA:n patenttirekisterien lähteistä osoitettavissa jo vuosia takaperin kehitetyksi bioaseeksi. Ensisijainen tavoite alunperin oli luoda globaali pandemiapaniikki ja siten tehdä paljon rahaa testeillä ja rokotteilla. Toki vain luoja tietää mitä muita tavoitteita eliitillä tällä hetkellä MRNA-rokotteen suhteen on. Martinin mukaan SARS Covid19-tarinan prototyyppi palautuu vuoteen 2001 ja kaksoistornien aikaiseen Anthraxin levittämiseen ja siitä syntyneeseen joukkohysteriaan. Eli silloinen Anthrax-paniikki ja toimi prototyyppinä tälle nykyiselle median ja Big Pharman rakentamalle globaali Covid-pandemia tarinalle:
    https://www.facebook.com/randy.hillier/videos/powerful-information-revealed-about-covid-ft-dr-reiner-fuellmich-dr-david-martin/530142078244383/
    Haastatteluvideo löytyy myös Odysee-palvelusta: https://odysee.com/@vaccines-covid-nwo:3/JgxEMA02opvp:6?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*