Marco de Wit 26 heinäkuun, 2021

 

Laiton Lehti paljasti ensimmäisenä, että persujohto on laittomasti asettanut puoluekokoukseen pääsyn ehdoksi ilmoittautumisen 23.7.2021 mennessä. Eli KOLME VIIKKOA ennen puoluekokousta.

 

Purrakriittisiä persuja yritettiin estää saapumasta puoluekokoukseen!

 

 

Monet Purran tukijat ovat selitelleet, että kyse oli vain väärinkäsityksestä. Tätä selitystä kannattaa kaksi koulukuntaa:

 

1. Jäsenet tulkinneet väärin

Yksinkertaiset ja tietämättömät jäsenet ovat tulkinneet Purran sanoja väärin. Tässä yksi esimerkki:

 

 

 

2. Purran pieni vahinko

Osa Purran puolustajista myöntää, että Purran viestit ja puoluekokouskutsu olivat virheellisiä. Samalla he kuitenkin selittävät, että Purra vain vahingossa käytti hieman epäselviä sanamuotoja. Ei hän kuitenkaan tahallaan ketään hämännyt.

 

No, mitäs sanotte näistä Purran kommenteista, jotka löytyvät edelleen hänen FB-seinältään:

 

 

 

 

Purra ihan tosissaan on selittänyt jäsenille, että heidän on PAKKO ilmoittautua kolme viikkoa etukäteen tai muuten eivät pääse kokoukseen.

 

Nyt joku voi sanoa, ettei Purra ihan niin suoraan asiaa sano. Tähän Purra voi vedotakin, mutta kuinka uskottavaa sellainen selitys on?

 

 

Todellisuudessa kyse on suuresta win-win-huijauksesta. Purra tiesi, että vaikka jäisi kiikkiin huijauksesta, niin sadat ellei tuhannet jäsenet jäävät väärään käsitykseen. Lisäksi hän pystyy viivyttämään pj-paneelien alkamista.

 

Todella ovelaa, mutta myös erittäin häikäilemätöntä.

 

Toisaalta panoksetkin ovat suuria: Audin takapenkki ja jopa pääministeriys.

 

 

Ja mikä ehkä vieläkin tärkeämpää: Vaikeuttaa Ossi Tiihosen kampanjaa.

 

Jos Tiihonen voittaisi, niin se olisi todellinen katastrofi koko valtaeliitille. Sellaista riskiä ei voi ottaa!

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Vaatiko Purra tahallaan laitonta ennakkoon ilmoittautumista puoluekokoukseen?

  1. Petteri Wiinamäki on yksi näitä säälittäviä ja naurettavia Kihniön persujen ja oikeestaan koko Kihniön kunnan johtohahmoja, jotka sai aivan loistoajatuksen Soinin persujen matutusaikana loppuvuodesta 2015 auttaa hallitusta ja perustaa Kihniöön vastaanottokeskus, jotta voivat ”kantaa siellä vastuuta”. Halla-ahon tullessa puheenjohtajaksi koko kihniöläisjohto kuitenkin kääntyi hänen kelkkaansa mukaan.

  2. Hmm ei pienintäkään asia etteikö Troijan hevose ala spekuloida ja kyseenalaistaa kaikkea. Voisitteko käytellä sitä vähäistä järkeännekin joskus? Tai toinen vaihtoehto palata takaisin pesäänne sinne Vihervasemmistoon josta teidät on lähetetty sekoilemaan .

  3. Onpas muija hädissään, valehtelee niin että korvat heiluu. Tietää ettei mitään mahdollisuuksia Tiihosta vastaan, paneelikeskustelu tulee olemaan hauska nähdä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*