Marco de Wit 27 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi eilen kuinka kolme nollaehdokasta oli yllättäen ilmoittautunut persujen pj-kisaan, jossa olivat jo Riikka Purra, Sakari Puisto ja Ossi Tiihonen. Kyse on vain siitä ovatko nämä kolme nollaehdokasta vahingossa vai tahallaan sabotoimassa pj-kilpailua Riikka Purran hyväksi.

 

Kolme kylähullua sabotoi persujen puheenjohtajavaalia?!?

 

 

Laiton Lehti myös ennusti, että valtamedia tulisi niputtamaan Ossi Tiihosen näiden kolmen nollaehdokkaan joukkoon. Siis siitä huolimatta, että päinvastoin kuin nollaehdokkaat, niin Tiihonen on menestynyt yrittäjä, kunnanvaltuutettu ja omaa persukentällä laajan tuen. Tiihosella on myös suuri ja koulutettu tukitiimi, johon kuuluu lääkäreitä sekä jopa yksi entinen puoluehallituksen jäsen.

 

Moni lukija ehkä uskoi ja toivoi, ettei valtamedia nyt sentään Tiihosta nollaehdokkaiden joukkoon niputtaisi.

 

No, mitäs sanotte tästä Ilta-Sanomien jutusta:

 

ELOKUUSSA selviää, nouseeko perussuomalaisten seuraavaksi puheenjohtajaksi nykyinen varapuheenjohtaja Riikka Purra vai kansanedustaja Sakari Puisto. Tällä hetkellä he ovat vastakkain puolueen puheenjohtajakisassa.

 

Tiihonen on siis leimattu kylähulluksi niputtamalla hänet nollaehdokkaiden joukkoon eikä häntä siten enää mainita millään tavalla. Ei vaikka hänellä on laaja kentän kannatus!

 

Nyt olisi kolmella nollaehdokkaalla miettimisen paikka. Aiotteko tosiaan pysyä pj-ehdokkaana ja auttaa puoluejohtoa tuhoamaan Tiihosen vaalikampanjan?

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Kolme nollaehdokasta sabotoi Ossi Tiihosen mediakampanjaa!

  1. Persuihin tulee ton ämmäilyn myötä taas hajaannus ja Tiihonen ja muut puolueen järkimiehet perustaa uuden puolueen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*