Marco de Wit 27 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persujen 1. varapuheenjohtaja ja puheenjohtajaehdokas Riikka Purra on nimittänyt itse itseään ”spin doctoriksi” eli henkilöksi, joka osaa spinnata eli kääntää mustan valkoiseksi ja päinvastoin.

 

Purran tehtävänkuva puolueessa selkiytyi, kun puheenjohtaja vaihtui. Hän briiffasi puoluejohtoa, suunnitteli mediasuhteita, kirjoitti taustapapereita ja muistioita, lähti kiertämään maakuntin.
Twitter-profiilinsa hän kirjoitti spin doctor.
”Se oli jäänyt mieleen tanskalaisesta Vallan linnake -sarjasta. Siinä oli spin doctor, että en mä nyt tiedä… Spin doctor kai tarkoittaa vähän sellaista kieroilijaakin, joka politikoi siellä taustalla. (Lähde Apu, korostukset lisätty.)

 

Amerikassa nämä spin doctorit ovat hyvin korkeapalkkaisia propagandisteja, joita varsinkin suuret yritykset ja suuret puolueet palkkaavat johtamaan hämäys- ja valhekampanjoita. Näin teki 2016 myös Soinin johtama perussuomalainen puolue. Persut olivat nimittäin menneet hallitukseen ja tarvitsivat jonkun joka osaisi informaatiota spinnaamalla ohjata persujen pettynyttä kenttää puolueen taakse.

 

Purra teki työtä käskettyä ja sai esimerkiksi tukahdutettua sekä Fixit-kansanäänestysprojektin että Rajat Kiinni -mielenosoitukset. Molemmat olivat ärsyttäneet Soinia ja tämän halliituskumppaneita Sipilää ja Stubbia.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

Purra on spinnannut eli vesittänyt koko persujen ohjelman ”realistisemmaksi” ja ”yhteistyökykyisemmäksi” siinä määrin, että euron, poliisivaltion, pridetyksen ja jopa pakkoruotsin vastaiset tiedotuskampanjat haudattiin vähin äänin.

 

Koronakriisin aikana Purra on ollut ensimmäisenä uskomassa kaikki viranomaisten ristiriitaisetkin väitteet ja vaatimassa yhä lisää rajoituksia kansalaisten perusvapauksiin. Nyt juuri ennen puheenjohtajavaaleja hän on kuitenkin alkanut pimittämään ja spinnaamaan kantojaan, jotta hyvin rokotekielteinen persukenttä ei vain äänestäisi Ossi Tiihosta.

 

 

Itse asiassa tutkimusten mukaan noin KOLMANNES persuista suhtautuu KATEGORISEN eli ehdottoman kielteisesti koronarokotteeseen. Toinen kolmannes näyttää olevan hyvin epävarma ja viimeinen kolmanneskaan ei ole innokkaasti ottamassa rokotetta. Puolueessa on ehkä vain noin 10% rokoteuskovaisia.

 

Tämä onkin luonut valtavan kuilun persujohdon ja jäsenistön välille. Koko persujohto nimittäin täysillä uskoo koronarokotteeseen, VAIKKA se on koeluonteinen eli seurauksen voivat olla arvaamattomat.

 

Koko persujohto on ottanut koronarokotteen ja SUOSITTELEE myös kaikkia jäseniä ottamaan sen. Siis vaikka se on kokeellinen ja vaikka mitään oikeaa pandemiaa ei ole olemassa edes virallistenkaan tietojen mukaan. (WHO muutti 2008 pandemian määritelmän sellaiseksi, ettei sen tarvitse enää nostaa sen enempää kuolleisuutta kuin vakavia sairauksiakaan. Eli käytännössä ihan tavallliset nuha-aallot voidaan nykyään julistaa pandemioiksi. Itse asiassa näin juuri onkin tehty.)

 

Ainoa, joka persujohdossa hieman kakisteli ja epäröitsi ottaa kokeellista koronarokotetta oli itse puheenjohtaja Jussi Halla-aho!

 

Tämä on tyypillistä Halla-aholle. Hän ei ole kovin innokas hyppäämäämän globalistien kelkkaan, mutta lopulta kuitenkin sen aina tekee. Niin nytkin.

 

Joulukuussa Halla-aho ei kuitenkaan vielä suostunut kertomaan ottaako rokotteen vai ei. Niinpä tästä nousi kova häly ulkomaita myöten. Lähteekö potentiaalisesti Suomen suurin puolue persut koronaskeptiseksi puolueeksi?

 

Tarvittiin taas spin doctor Riikka Purraa, joka selitti valtamedialle persujen olevan tiedettä kunnioittava puolue. Purra useamman viikon maanitteli Halla-ahoa ottamaan rokotteen, jotta muut puolueet ja valtamedia eivät vain leimaisi persuja ”tiedevastaiseksi puolueeksi”. Purran mielestähän mikään ei voisi olla pahempaa kuin saada denialistin leima.

 

Samaa Purra oli jo pari vuotta aikaisemmin selittänyt Halla-aholle, kun vaati tätä ryhtymään myös ilmastonmuutosfanaatikoksi. Ei persujohdossa voi olla ilmastonmuutosdenialisteja!

 

Halla-aho alistui ja omaksui globalistisen viheruskonnon.

 

Persujen takinkääntö. Osa 8: Ilmastokatastrofi tulossa

 

Niinpä Purra sitten taas maanitteli Halla-ahoa varoittaen, ettei tämä voi olla myöskään koronadenialisti. Tammikuussa Halla-aho sitten jälleen alistui ja julkisesti ilmoitti ottavansa rokotteen. Samalla hän muun persujohdon tavoin SUOSITTELI myös muita ottamaan rokotteen.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Nyt koko puoluejohto on sitten täysin mukana koronahuijauksessa ja tyrkyttämässä myrkkypiikkejä suomalaisille. Mutta miten selittää tämä rokotekriittiselle persukentälle? Onneksi spin doctorilla on tähän lääke!

 

Kohdellaan persukenttää kuin lapsia: Hei ymmärrämme kyllä huolenne. Asiantuntijoiden pitää paremmin selittää teille miksi tarvitaan homemaskeja, myrkkypiikkejä ja poliisivaltiota. Älkää huolehtiko! Persujohto kyllä suojelee teitä liialliselta holhoukselta, kuten liian pitkälle meneviltä rokotepasseilta. Yritämme järjestää, että saatte ainakin käydä kaupassa. Samalla teidän pitää kuitenkin luottaa valtioon, tieteeseen ja globalistiseen WHO:seen! Eivät ne turhaan vaadi kansalaisoikeuksien rajoituksia. Tilanne on monimutkainen ja on osattava tasapainoilla suunnattoman vaarallisen pandemian ja kansalaisoikeuksien välillä.

 

Purran asenne on siis juuri nyt ennen puheenjohtajavaaleja hyvin ymmärtäväinen ja äitimäinen. Rokotekriittisiä pitää kuunnella kärsivällisesti ja rauhoitella heidän paranoiaansa paremmalla viranomaistiedotuksella.

 

Riikka Purra: ”Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 

Mielenkiintoista nähdä uppoaako tämä asenne persukenttään vai tajuaako se olevansa taas huijauksen kohteena. Purra ei nimittäin tule tekemään yhtään mitään kyseenalaistaakseen edes lasten ja raskaana olevien myrkkypiikittämistä. Eikä taatusti vaadi totuuskomission luomista tutkimaan lääketehtaita ja viranomaisia!

 

Tämä kaikki käy hyvin selville myös Purran omista lausunnoista.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Miksi koerokoteuskovainen Riikka Purra kutsuu itseään ”spin doctoriksi”?

  1. Olen lukenut Laittoman Lehden artikkelit Riikka Purrasta. Ne ovat paikkansapitäviä ja perustuvat Purran omiin ulostuloihin. Voin vain todeta että tämä nainen on hirviö joka toimii kansamme syviä rivejä vastaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*