4 thoughts on “Polpo yrittää ryppyillä palomiehille

  1. Eliitin verikoirat vs ihmisten pelastajat.

    Kytät on saatava kuriin maailmanlaajuisesti. Samoja perkeleitä ne ovat jok’ikisessä maassa.

    1. Samaa mieltä, lakkautetaan poliisivoimat ja armeijat ympäri maailmaa. Olisi ilo nähdä teidät takakammarin supersankarit ”tosimissa”. Veikkaan että tämänkin lukijakunnan ihrapallot saisivat juosta ihan tosissaan muuallekin kuin sossunluukulle.

  2. Oikea nimetön – nimimerkin takaa toimiva henkilö on epäilyni mukaan propagandisti. Tai sitten vain ns. hyödyllinen idiootti. Hän tarkoitushakuisesti leimaa tämän lehden lukijat työttömiksi ”ihrapalloiksi”, vaikka ei tiedä todellisuutta. Kyseessä on muuten myös kunnianloukkaus lehden lukijakuntaa kohtaan.

    Terv. Aikuissostyötä tekevä henkilö

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*