Marco de Wit 27 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ihme kyllä Laitonta Lehteä lukuunottomatta yksikään muu media – ei siis valta- eikä edes vaihtoehtomedia – ole suostunut raportoimaan, että persut ovat lähettäneet jäsenilleen laittoman kokouskutsun! Siinä vaaditaan 14-15.8.2021 puoluekokoukseen tulevia jäseniä ilmoittautumaan KOLME VIIKKOA etukäteen. Tämä on täysin laitonta, koska jäsenellä on absoluuttinen oikeus saapua kokoukseen ilman ennakkoilmoittautumistakin.

 

Kaikki puoluetta johtavat varmasti tietävät tämän. Tästä huolimatta persujen 1. varapuheenjohtaja Riikka Purra on toistuvasti selittänyt jäsenille, että näiden täytyy ilmoittautua 23.7.2021 mennessä! Varmuuden vuoksi Laiton Lehti todisti tämän laittomuuden Purran kommenteista otetuilla kuvakaappauksilla.

 

Vaatiko Purra tahallaan laitonta ennakkoon ilmoittautumista puoluekokoukseen?

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit jakoi jutun FB-seinällään, josta Tiihonen sen mahdollisesti huomasi. Tämän jälkeen Tiihonen twiittasi Riikka Purralle seuraavasti:

 

 

Kuvassa linkki Tiihosen Twitter-seinälle

 

 

Riikka Purra vastasi jo samana päivänä, mutta tyylilleen uskollisesti kysymykset väistäen. Ei ihme, että hän on aiemmin Twitter-seinällään kehunut olevansa spin doctor. Tiihoseen Purran hämäys ei kuitenkaan uppoa.

 

Kuvassa linkki Tiihosen seinälle

 

 

Tiihonen tekee kyllä yhden pienen virheen. Ei ole mikään ”käytäntö”, että puoluekokouksen alussakin voi ilmoittautua. Se on jäsenen ABSOLUUTTINEN perusoikeus. Virheellisen sanan käyttö ei kuitenkaan haittaa, koska Tiihonen kysyi kaikista tärkeimmän kysymyksen: Oletko ollut selvillä säännöistä ja osallistumisoikeudesta?

 

Purra ei uskalla vastata, koska jos vastaa ettei ollut selvillä säännöistä ja yhdistyslaista, niin se olisi skandaali ja todiste valtavasta älyttömyydestä ja epäpätevyydestä. Jos taas vastaa, että on ollut selvillä, niin sitten hän on tehnyt rikoksen pyrkiessään estämään jäseniä pääsemästä puoluekokoukseen.

 

Purra on varmasti ihan hukassa Tiihosen kanssa. Normaalistihan Purran spin doctor spinnaukset, väistelyt ja hämäykset uppoavat persuihin kuin kuuma veitsi voihin. Tiihoseen ne eivät kuitenkaan uppoa lainkaan, vaan hän menee aina heti asian ytimeen ja vaatii myös Purraa pysymään asiassa.

 

 

Mutta Purralla on yksi valttikortti: Hän vähät välittää laista eikä siten vastaa kysymyksiin.

 

Ja miksi vastaisikaan, koska hän uskoo ettei laillisuutta edellytä sen enempää puoluejohto kuin mediakaan.

 

Ihanaa olla valtaeliitin suosikki!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Tiihonen kysyy Purralta miksi tämä yritti estää jäsenten pääsyn puoluekokoukseen!

 1. Riikka Purran tultua valituksi puheenjohtajaksi alkaa Persukannatuksen alamäki.
  Matukriittisyys ei enää riitä koska he ovat jo maassamme.

 2. Persuja johtaa nyt Jussi joka ex vihreä kuten Purra. Vihreät on äärivasemmistoa. Parempi olisi ollut ex äärioikeistolainen johtajana. Tilausta olisi kunnon puolueelle mutta ne riitelee vielä persuja enemmän.

 3. Seinäjoen puoluekokoukseen on tähän mennessä ilmoittautunut hieman yli 2 100 ja perinteisesti vielä kokouspaikalla jälki-ilmoittautuu noin 100 henkilöä eli kokousedustajia tulee olemaan suunnilleen sama määrä kuin Tampereen ja Jyväskylän kokouksissa eli noin 2 200.

  Tiedotuksellisin terveisin,

  Matti Putkonen
  Työmies
  0400 904 447

 4. Tätä en toivonut, meillä on jo sukkahousuhallitus eikö olisi taas-arvon nimissä ollut oikein valita mies puheenjohtajaksi. Tämä feministien mielistely alkaa saamaan surkuhupaisan lopputuloksen. Ei mitä Riikka, sinulla on nyt näytön paikka

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*