Marco de Wit 29 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Joe Biden pääsi valtakunnanpolitiikkaan oikeistolaisena demokraattina, joka vaati kovaa kuria rikollisille ja varsinkin crack-huumeen käyttäjille.

 

Tässä video, jonka toisella puoliskolla 1993 Biden kertoo läpi ajamastaan laista, jonka mukaan crack-huumeen käyttäjä joutuu SAMAN tien vuosiksi vankilaan JA häneltä voidaan ottaa vaikka koko omaisuus.

 

Samaan aikaan videolla näkyy hänen poikansa polttamassa crack-huumetta. Luonnollisestikaan hän ei ole saanut yhtään mitään rangaistusta. Lisäksi valtamedia ja teknojätit ovat sensuroinet kaikki asiaan liittyvät jutut.

 

e

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Crack-huume: Biden vs. Biden

  1. Hunter Biden valehteli lisäksi aselupalomakkeessa, jossa kysyttiin onko henkilö käyttänyt huumeita jne. Lomakkeessa valehtelu on erittäin vakava rikos, josta ei kuitenkaan seurannut Hunter Bidenille mitään, eikä asiasta ole aloitettu tutkintaa. Näin ne asiat hoidetaan oikeasti järjestelmässä.

  2. Joe Biden puhuu videolla sosiopaateista, vaikka hän ja hänen poika ovat vielä pahempia, seksuaalisesti lapsista kiinnostuneita psykopaatteja.

  3. Tämä on yksi hyvä esimerkki monista esimerkeistä miksi oikeusjärjestelmää ja poliiseja ei tule kunnioittaa. Heidän ainoa oikea ja tärkein tehtävä on suojella rikollista rahaeliittiä. Näin on ollut Suomessakin jo kymmeniä vuosia heti sotien jälkeen, jolloin amerikkalainen vihollisemme miehitti ja otti haltuunsa Suomen ja Suomen kansan käyttäen Operaatio Gladiota. Näin asiat ovat edelleen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*