Marco de Wit 29 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pitkään selittänyt, ettei mitään korona-virusta ole edes olemassa.

 

Erilaiset influenssat, yms. on vain määritelty uudelleen koronaksi. Tämän takia influenssakin on kadonnut.

 

 

Oletetaan nyt kuitenkin, että koronavirus olisi olemassa ja se aiheuttaisi jotain influenssan kaltaisia oireita. Mitä sitten?

 

Ei se ainakaan YLEISVAARALLINEN olisi. Eli mitään koronasulkuja, homemaskeja, myrkkypiikkejä, koronapasseja, yms. ei tarvita.

 

 

Hyvin harva poliitikko tätä kuitenkaan tajuaa. Harvinainen poikkeus on persujen puheenjohtajaehdokas Ossi Tiihonen, joka on jälleen vääntänyt asian rautalangasta.

 

Kuvassa linkki Tiihosen FB-postaukseen

 

Mikään yleisvaarallinen tauti korona ei siis ole. Sen sijaan kokeellinen koronarokote on YLEISVAARALLINEN.

 

Suomessa haittavaikutuksiakin on jo noin 10 000 ja ainakin 100 kuolemaa, joskin todelliset luvat ovat varmasti paljon korkeampia.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Ossi Tiihonen: Korona EI ole yleisvaarallinen tauti

 1. Eli te väitätte, että virusepidemioita ei voida ehkäistä rokottamalla, kuten vesikauhua, poliota, tuhkarokkkoa, sikotauti jne. jne. Älkää nyt vakavalla naamalla ihan suoraan valehdelko.

  1. Taisi mennä nyt kritiikki vähän pieleen, mikäli tarkastelun kohtana on tartuntatautilain kohta §4 / 3):

   3) taudin leviäminen voidaan estää tautiin sairastuneeseen, taudinaiheuttajalle altistuneeseen tai tällaisiksi perustellusti epäiltyyn henkilöön kohdistettavilla toimenpiteillä.

   Tässä puhutaan tautiin sairastuneeseen tai altistuneeseen henkilöön kohdistuvista toimenpiteistä. Rokottaminen ei voi kuulua näihin toimenpiteisiin, ainakaan jos järkeä käytetään (ei pakollista nykyään :-).

   1. ”Artikkeli” väittää seuraavaa: virusepidemioita ei pysty käytännössä estämään ja tämä on tiedetty sata vuotta. Täyttä paska puhetta eli valhe. Suunnilleen sama aika on tiedetty, että rokotteilla niitä pystytään estämään.

  2. No eristäppä joku viirus ja ota valokuva siitä.Ei ole keltään onnistunut ,tuskin sinultakaan. Virus on taruolento kuten joulupukki

   1. Eli kiellät myös virukset, no jos et osaa käyttää googlea ja käytössäsi on taskupokkari niin et varmaan tulee kuvaa koskaan näkemään. Muista että koko länsimainen lääketiede on valhetta, joten mikäli ”sairastut” eli joku kiroaa sinut tai tunnet Jumalan vihan tms. niin älä hakeudu hoitoon. Rukoile, se parantaa.

    1. No eipä ole tarvinnut rukoilla ja google sopii sulle oikein hyvin. hyväile sitä Zuckerbergin kuvaa ennen nukkumaanmenoa. Ja muista piikittää. ja tietty rukoile …heh heh..ja ne sun kuvas on jotain ihan muuta. Yhtään virusta ei edelleenkään ole kukaan eristänyt. Joo voit sä tökkiä sitä voodoo-nukkea vaikka millä ,ei paljon pelota. Ja kyllä.olen täysin terve. Jumalan viha ei sekään pelota mutta jos Joulupukki suuttuu niin se on menoa.Toivon ettei

 2. Ei pidä yleistää. Nyt puhutaan vain koronaperheen viruksista. Kuten olemme huomanneet, ei niitä vastaan saa pitkäaikaista rokotesuojaa. Ei edes sputnikrokote joka on perinteinen rokote.

  1. Väärä nimetön tietää totuuden. Viruksia ei ole, bakteereja ei ole, sairauksia ei ole. Tässä teidän lukijakunta, sivistymättömiä, tyhmiä tai valehtelijoita. Todennäköisesti kaikkea edeltävistä.

   1. Bakteereita on ja paljon. Sullakin niitä suoli pullollaan. Mee vaikka joogaan jos helpottas. heh..mittaa nyt verenpaineet aluksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*