Marco de Wit 29 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi eilen kuinka persujohto jatkaa valheellisten ja laittomien jäsenkirjeitten lähettämistä jäsenilleen. Mikä ehkä vielä nolompaa: Ne ovat monelta kohdin lapsellisen amatöörimäisiä.

 

Persujen uusi laiton jäsenkirje tuputtaa jäsenistölle puoluejohdon suosikkiehdokkaita!

 

 

Laiton Lehti analysoi persujen viimeisen 26.7.2021 lähetetyn ”kenttä”- eli jäsenkirjeen hyvin tarkasti lähes lause lauseelta. Yhdessä kohtaa analyysiä ihmeteltiin miksei jäsenkirjeessä annettu linkkiä ehdokassivulle. Eli ihmeteltiin näin:

ehdokkaat ovat esilläwww.perussuomalaiset.fi

 

Jostain syystä annettu linkki EI ole suora linkki ehdokassivulle, vaan ainoastaan vie persujen kotisivulle. Mitä järkeä siinä on??

 

Yksi lukija keksi mikä järki tuossa sekoilussa on. Tai pikemminkin juoni!

 

Ensinnäkin, persujohto haluaa, että ennen ehdokaslistaa luetaan sen johdanto, jossa tiettyjä ehdokkaita promotaan.

 

Toiseksi, Matti Putkosen johtaman puoluetoimiston ja Matias Turkkilan johtaman puoluelehden Suomen Uutisten välillä näyttää olevan sota!

 

Miksikö? No, koska Putkonen ja Turkkila haluavat promota hieman eri tavalla. Putkonen on tunnettu melko omapäisestä toiminnastaan. Puoluetoimistossa hän esiintyy aina pomon elkein.

 

Persujen ”työmies” Matti Putkonen

 

 

Nähtävästi Turkkilan mielestä Putkonen suosii LIIAN avoimesti ja amatöörimäisesti Riikka Purran porukkaa. Turkkila tuntuukin haluavan, että Putkonen vihdoin 71-vuotiaana suostuisi lähtemään eläkkeelle sotkemasta Turkkilan ovelia ”master mind” kuvioita. (Turkkilaa pidetään Purran porukan ”aivoina”.)

 

Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila sensuroi persujen pj-kilpailun!

 

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee taas? Ei persujohto mitään juoni. No, katsoppas tätä:

 

Tämä kuvakaappaus on persujen puoluetoimiston hallinnoimilta PUOLUEsivuilta. Eli siis nähtävästi Matti Putkosen hallussa olevilta sivuilta.

 

Kuvassa persujen PUOLUETOIMISTON hallinnoimalle kotisivulle

 

 

Tuossa persujen sivulla mainostetussa ”Ehdokkaat on julkaistu”-jutussa EI kuitenkaan ole normaalia ehdokaslistaa, VAAN Putkosen itse kirjoittama eräänlainen johdanto, jossa häpeämättä promotaan tiettyjä puoluetoimiston suosimia ehdokkaita. Tämä johdanto on lähes sama kuin mitä LL:n perkaama Putkosen 26.7.2021 jäsenistölle lähettämä ”kenttäkirje”. Tässä tämä Putkosen puolueen kotisivulle kirjoittama johdanto:

 

 

Tuota Putkosen kirjoittamaa naurettavan puolueellista johdantoa on tarpeetonta enää toistamiseen analysoida. Voit lukea analyysin täältä.

 

Tästä kenttäkirjeen/johdannon naurettavuudesta huolimatta 26.7.2021 klo 11:10 Matias Turkkila tai joku hänen alaisensa julkaisi sen myös Suomen uutisten sivulla nimellä ”Kaksikymmentäviisi ennakkoilmoittautunut ..”

 

Tässä vaiheessa jollakin alkoi raksuttaa ja hävettää Putkosen kirjoittama johdanto. Ehkäpä joku ehdokaskin oli soittanut ja valittanut Turkkilalle johdannon puolueellisuutta.

 

Mutta ei hätää!

 

Matias Turkkila päätti kirjoittaa OMAN johdantonsa ja julkaisi sen tuntia myöhemmin klo 12:38. Se on paljon asiallisempi kuin Putkosen, mutta Turkkila ei kuitenkaan malttanut olla lapsellisesti mainostamatta hyvää kaveriaan Juho Eerolaa, joka Turkkilan maanitteluista huolimatta ei ole suostunut lähtemään vpj-kisaan.

Lisäksi Turkkila mysteerimäisesti tarjosi linkkiä ehdokaslistaan KAKSI kertaa. Katso itse ja hämmästy.

 

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisten juttuun

 

 

Eihän tuossa ole mitään järkeä!

 

Ei niin. Tiettävästi Turkkila ei ole autisti, joka välillä joutuu toistoluuppiin.

 

Olisiko niin, että toinen linkki oli Putkosen johdanto-ehdokaslistaan ja toinen linkki varsinaiseen ehdokaslistaan, mutta joku lopulta tajusi ottaa pois Putkosen johdanto-ehdokaslistaan menevän linkin? Tämä sitten synnytti riitaa ja lopulta toinen linkki ei toiminut noin vuorokauden ajan. Nyt molemmat toimivat, mutta menevät samaan ehdokaslistaan.

 

Ja mikä tärkeämpää: Ehkä tämä kaikki selittää myös miksi 26.7.2021 kenttä/jäsenkirjeessä EI ollut linkkiä ehdokaslistaan, vaan ainoastaan puolueen kotisivuille. On vaikea kuvitella tälle linkin puutteelle mitään muuta selitystä.

 

Ehkä Putkonen olisi halunnut laittaa kenttä/jäsenkirjeeseen linkin nimenomaan omaan johdanto-ehdokaslistaansa, mutta joku oli protestoinut. Niinpä riita pistettiin puoliksi: Jäsenille ei annettu linkkiä mihinkään paitsi yleisesti vain puolueen kotisivuille. Tämä oli kuitenkin voitto Putkosen linjalle, koska tämä järjesti, ettei puolueen kotisivuilta pääse ehdokaslistaan muuta kuin Putkosen johdanto-ehdokaslistan kautta!

 

Tietysti joku naivi persu voisi kysyä, että mikseivät Putkonen ja Turkkila vaan laittaneet suoraa linkkiä ehdokaslistaan? Miksi pitää kirjoitella kaikenmaailman johdantoja?

 

Niinpä. Ehkäpä, koska ehdokaslista on täysin asiallinen. Ainakin Putkoselle ja Turkkilalle se on liiankin asiallinen ja puolueeton. Ehdokkaat on jopa laitettu aakkosjärjestykseen mikä persuissa on todella vallankumouksellista.

 

Kuvassa linkki ehdokaslistaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Persujen puoluetoimisto ja puoluelehti sodassa Purra-strategiasta?

  1. Tavoitellee on suomenkielinen sanamuoto, jolla oletetaan henkilön tulevan tavoittelemaan jotain. Eli persujen puolue-eliitti haluaa nostaa esille suosikkejaan, joista eivät edes tiedä varmasti tavoittelevatko he jotain paikkaa, vaan he ehkä tavoittelevat.

    Persujen johtajilla on jokin fiksaatio itsekeskeisyyteen, narsismiin ja kommunistinen fanitus keksimiinsä tai omistamiinsa titteleihin. Pitää aina erikseen mainita jokin oman suosikin titteli, mutta toisaalta jättää pois kilpailijoiden tittelit. Samoin omat suosikkiehdokkaat pitää mainita listoilla ensin.

  2. Suurelle yleisölle kirjoittaisin toisin. Mielestäni on sen tähden sopivaa yhdistää holokaustihuijaus ja koronahuijaus, sillä samat voimat ovat mukana molemmissa. Suuri yleisö on niin aivopesty valtamedian toimesta, että sille tulee kertoa vain muutamista faktoista koronahuijauksessa. Mutta mitä tärkeintä: olen havainnut, että niillä ihmisillä, jotka oivaltavat koronavouhotuksen totuuden, on henkinen eli spirituaalinen mielen kerros vähällä avautua ja he ovat siten potentiaaleja jopa Swedenborgin ilmaisemille ajatuksille. Swedenborg oli varsinainen toisinajattelija, joka paljasti uskontojen ja erikoisesti kristinuskon tuhoutumisen. Nykyajan kristinusko on nimenomaan luonut auktoriteettiuskon, joka on erityisen voimakas juuri suomalaisissa. Sovitusoppi on se huutava vääryys, jonka ansiosta kristityt eivät pääse taivaaseen. Jeesus ei sovittanut kenenkään syntiä, vaan Hän kukisti helvetit ja antoi keinon uudestisyntymiseen.

  3. Tämä ”työmies” Putkonen alkaa olla niin vanha ja yksinkertainen soinilainen jäänne ja hahmo että se on todennäkösesti jo pitkään ärsyttänyt nuorempaa ja kierompaa halla-aholaista kaartia, mutta minkäs tekevät kun ukko ei varmasti suostu väistymään ja vannoo uskollisuuttaan uudelle johdolle.

  4. Persujen kannatus romahti jo kun Halla-aho luovutti. Erikoista ettei Halla-aho sanonut syytä vaan paljastaa asian 10 vuoden päästä. Olisi ollut mies ja sanonut syyn suoraan. Riikka Purra tulee tuhoamaan persut lopullisesti alle 10% puolueeksi. Nyt tarvitaan toinen kansallismielinen puolue jota äänestää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*