5 thoughts on “Somalimies ammuttiin

  1. 30-luvun kaikuja. Juuri näin tehtiin Saksassa 30-luvulla. ***** *********** nyt uudestaan ja nahkakengät kopisevat jo kaduilla.

  2. Pitää oikein ihmetellä näitä videonkuvaajia joilla on pakonomainen tarve heilutella sitä kameraa kaikkialle muualle kuin sinne missä tapahtuu. Pitää kuvata auton rekkareita ja zoomailla sinne tänne ja kuvata välillä talojen seiniä ja kahvilan kansaa. Eikä käden/käsien hienomotoriikassakaan ole kehumista. Miten ne pitää autoa ajaessaan rattia paikoillaan kun kuvatessakin pitää heilutella kameraa 180 astetta.

    Mutta joo… Ihan oikein poliisi teki. Jos heiluu veitsen kanssa ja uhkaa toisen terveyttä niin ei kun kylmäksi vaan ennenkuin jotain sattuu.

    Ihmetelen myös miksi tuola ei ole varustauduttu paremmin. Meinaan, Saksassa saa ostaa CS-kaasua 400ml pulloissa ja se on ihan käsikauppatavaraa. Kuka tahansa saa montakin pulloa ja siitä kun tarjoilee vastustajalle niin pallea lamaantuu sen verran että kaveri ei liiku minnekkään ennenkuin on riisunut kaikki vaatteensa johon kaasu on imeytynyt.

  3. Oli lähellä ettei poliisi ampunut toistakin miestä joka joutui ihan väistämään tulitusta. Aivan hengenvaarallisen näköstä sähläystä poliisilta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*