10 thoughts on “Koronapassikapina Italian parlamentissa

  1. Suomi on laittomassa tilassa jossa valtio ei noudata lakeja, eikä poliiseilla ole minkäänlaista toimivaltaa toimia Suomen maaperällä. He ovat vihollisemme miehitysjoukkoja ja maanpettureita, joilla ei ole toimivaltaa toimia Suomessa.

  2. Näin se pitää mennä. Kansan edustajat ajavat kansan asiaa. Ja osoittavat julkisesti että kansa ei halua mitään passeja.

    Koskahan Suomessa se joukko jonka pitäisi edustaa kansaa kuuntelisi kansan ääntä ja toimise sen mukaan. No, ehkä ennen huora häpeää tai maa repeää.

  3. Suomalaisilla on oikeus puolustautua kansanmurhaa ja ihmiskokeita vastaan millä keinoin hyvänsä. Kansanmurhaajilta ja ihmiskokeiden tekijöiltä ei tarvitse kysellä miten puolustat omaa ja lastesi henkiä. Kaikki keinot ovat sallittuja.

  4. Suomessahan kaikki puolueet haluavat koronapassin ja enemmistön kansalaisistakin on jo ilmoitettu sen haluavan.

  5. Suomessa ei ole enää mitään mikä suojaisi Suomen valkoista kansaa vainolta ja kansanmurhalta. Ainoa keino puolustautua on sota ja oman käden oikeus kansanmurhaajia ja vainoajia vastaan. Tulevat sukupolvet kyllä ymmärtävät historiaa tutkiessaan. Valkoisten suomalaisten ei pidä alistua kansanmurhalle ja ihmiskokeille. Se että vihollisemme on riistänyt meiltä kaikki oikeutemme ei tarkoita ettemmekö saisi puolustautua.

  6. Eräistä vaikutusvaltaisista, rikkaista ja äärimmäisen röyhkeitä ihmisistä pitää päästä eroon. Kyllä te tiedätte keistä. Juuri heistä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*