Marco de Wit 30 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Mikko Kemppe:

Vieraana juristi Jaana Kavonius ja perussuomalaisten puheenjohtaja kisassa mukana oleva Ossi Tiihonen. Tässä jaksossa tarkastelemme Suomen tämän hetkistä tilannetta eri perspektiiveistä.

 

Joitain jakson kysymyksiä: Mikä on Ossin mielestä Suomen paras tie tulevaisuutta kohti? Onko hallitus rikkonut perustuslakia?

 

Missä asiassa Jaana näkee, että Suomen tulisi ottaa mallia Puolasta? Tulkitaanko tartuntatautilakia tällä hetkellä väärin?

 

Onko rokotepassi syrjivä? Toimiiko valtamedia reilusti?

 

Onko mahdollista, että koronaa käytetään salakavalasti poliittisena työkaluna?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Mikko Kemppe haastattelee Ossi Tiihosta ja Jaana Kavoniusta

  1. Valtio ei noudata lakeja, jolloin lait eivät ole voimassa. Poliiseilla ei ole mitään toimivaltuuksia toimia Suomen maaperällä, sillä he ovat vihollisemme miehittäjiä. Älä koskaan usko poliisia.

  2. Tämä on täysin rikollista kansanmurhaa ja ihmiskoetta. Koska valtio ei itse noudata lakeja, lakeja ei ole olemassa. Suomen valkoisella kansalla on täysi oikeus puolustaa itseään kansanmurhalta. Tulevaisuudessa kansallismieliset tulevat saamaan oikeutuksen joihinkin tekoihinsa jälkikäteen. Tämä on sotaa.

  3. Emme voi vain odottaa loputtomiin suljetussa maassa ja alistua kansanmurhattavaksi. Täytyy lähteä liikkeelle ja ryhtyä toimiin. Suomessa ei ole laki voimassa, sillä valtio ja kunnat eivät itsekään noudata lakeja. Silloin kansalaisillakaan ei ole lakia mitä noudattaa.

  4. Sota on ainoa vaihtoehto ja sota on tulossa, halusit sitä tai et. Vihollinen on päättänyt hävittää Suomen valkoisen kansan tavalla tai toisella. Joko vihollinen tuhotaan tai vihollinen tuhoaa sinut ja sinun kansasi.

  5. Olipas taas hyvä podcast, pistin jo jakoon muuallekin. Suomen lisäksi EU:ssa on muistaakseni vaan yksi valtio jossa kukaan ei valvo poliisia tai syyttäjää, ne valvovat itse itseään ja toinen toisiaan, eli kukaan ei käytännössä valvo heitä. Siihen pitää saada muutos. Mikko Niskasaari kertoo blogissaan näistä rikoksista, joita tavallinen kansalainen ei osaisi edes kuvitella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*