Marco de Wit 30 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Vapauden kannattajat ovat jo yli sata vuotta olleet epätoivoisina, koska sosialismin ja yleensäkin voimakkaan valtion kannattajilla on puolellaan paljon enemmän älykköjä. Niinpä sosialistit yleensä voittavat kaikki älylliset väännöt. Ja koska kaikki *poliittiset* väännöt ovat loppujen lopuksi älyllisiä, niin pitkälle tähtäimellä he ovat AINA voittaneet.

 

 

Sama ongelma on kansallismielisillä. Suvakeilla on paljon enemmän älykköjä puolellaan. Tämä näkyy hyvin esimerkiksi vertailemalla vihreitä ja persuja. Vihreät ovat tietysti täynnä monenlaisia hysteerikkoja ja mielisairaita, mutta toisaalta myös hyvin ovelia älykköjä, jotka ymmärtävät miten kansaa ohjataan ja manipuloidaan jo käsitetasolla. Tämän takia vihreät ovat hyvin tarkkoja kaikista määritelmistä ja sanoista. Niinpä heillä on myös omat sanapoliisinsa, jne.

 

Persuilla taas ei ole juuri hysteerikkoja ja mielisairaita (alkoholisteja lukuunottamatta), mutta ei myöskään älykköjä. Niinpä persut eivät osaa kunnolla artikuloida mielipiteitään eikä heillä ole mitään hajuakaan määritelmien ja käsitteiden merkityksestä. Persuilla ei olekaan mitään yhteistä sanastoa eikä sellaista edes yritetä rakentaa. Ei siis ihme, että persut ovat meemisodassa jatkuvasti puolustuskannalla ja vähitellen omaksuvat vihreiden meemejä, näkökulmia ja kysymyksenasetteluja.

 

 

Toki persuissakin on muutamia älykköjä tai ainakin puoliälykköjä, MUTTA he ovat lähes kaikki puolueen globalisti- ja liberaalilaitaa, joka nimenomaan hyväksyy monet vihreiden ja suvakkien näkökulmat ja kysymyksenasettelut. Parhaimpana tai siis pahimpana esimerkkinä tietysti vihreistä tullut Riikka Purra.

 

Tämä persuälykköjen vähäisyys ja mädännäisyys pitkälle selittää sen miten helppoa Purran on ollut viedä persuja koko ajan vasemmalle arvoliberaalimpaan ja vihreään suuntaan. Noin 99% persuista ei edes tajua kuinka puolue siirtyy koko ajan vasemmalle. He eivät tajua sitä, koska persuissa ei ole ollut yhtään kansallismielisiä älykköjä varoittamassa tavallisia persuja. Ne muutamat kansallismieliset älyköt, joita oli persunuorissa, kuten Tuukka Kuru potkittiin ulos puolueesta.

 

 

Mutta miksi kansallismielisillä sitten on niin paljon vähemmän älykköjä riveissään kuin suvakeilla?? Ovatko älykkäät ihmiset jotenkin synnynnäisesti taipuvaisempia suvakismiin?

 

Ei. Päinvastoin. Tosiasia kuitenkin on, että viimeisen sadan vuoden aikana valtio ja sitä hallitseva valtaeliitti on saanut täysin käsiinsä informaatiostruktuurin, kuten  yliopistot, koulut ja valtamedian. Niinpä älykkäät lapsesta asti koulutetaan suvakismiin. Tämä on suhteellisen helppoa, koska usein älykkäät ovat tietysti ahneita aivan kuten lähes kaikki ihmiset eli tajuavat voivansa saada rahaa ja valtaa promoamalla valtaeliitin näkemyksiä. Tässä mielessä Eurostoliitto ei eroa mitenkään Neuvostoliitosta. Älymystö on vallanpitäjien puolella, koska ensinnäkin heidät on siihen kasvatettu ja toiseksi heidät on ostettu monenlaisilla suojatyöpaikoilla ja tukiaisilla.

 

 

Yleensäkin älymystö saadaan promoamaan MITÄ TAHANSA älyttömyyksiä. Korkea älykkyysosamäärä nimittäin mahdollista ääriabstraktin ajattelun, jolla käännetään vaikka musta valkoiseksi. Valtaeliitti pystyy siis täysin hallitsemaan älymystöä.  Tämän takia esim. tiede on niin helppo ostaa ja politisoida. Ei ole olemassa mitään ”itsestään korjautuvaa” tiedettä. Päinvastoin. Tiede menee aina siihen suuntaan mitä valtaeliitti haluaa, joskin yleensä tämä tapahtuu suhteellisen hitaasti.

 

Alle 110 älykkyysosamäärää omaavaa kansaa on taas HYVIN VAIKEA saada promoamaan älyttömyyksiä, koska tyhmät ovat paljon maanläheisempiä eivätkä kykene monimutkaisiin abstraktioihin. Tällä ei kuitenkaan ole paljon merkitystä, koska pitkällä tähtäimellä tyhmät kuitenkin aina alistuvat älymystölle ja menevät sen haluamaan suuntaan. Hitaasti, mutta varmasti.

 

Politiikassa siis vallitsee aina organisaation rautainen laki, joka itse asiassa on teräksinen valtaeliitin laki! Valtaeliitti hallitsee kaikkea varsinkin, jos sillä on vielä oma rahakoneensa (pankkikartellin vähimmäisvarantopankkijärjestelmä).

 

 

 

 

 

Valtaeliitin vallalle on kuitenkin yksi pieni rajoitus! Jos valtaeliitti ja sen kätyrinä toimiva älymystö yrittää aivopestä ja manipuloida tavallisen kansan mielipiteitä LIIAN NOPEASTI, niin se saattaa nousta vastarintaan, kuten kävi esim. 1920-luvulla. Tällöin populistisilla liikkeillä on mahdollisuus pysäyttää valtaeliitti varsinkin, jos talouslama saa kansan vielä enemmän raivoihinsa, kuten kävi 1930-luvulla.

 

Nyt on tosiaan täysin samanlainen tilanne menossa kuin täsmälleen sata vuotta sitten. Valtaeliitti on 2020-luvulla käskenyt älymystöä nopeuttamaan kansan ohjailua. Tämä on lisännyt vastarintaa varsinkin kulttuurisodan muodossa. Jos tämän päälle tulee vielä kunnon talouslama, niin populistiset liikkeet voivat pysäyttää valtaeliitin viimeistään 2030-luvulla!

 

Toisaalta juuri tämän vuoksi absurdia virusteoriaa käytetään nyt luomaan poliisivaltiota, jotta kansannousut pystytään estämään. Toisaalta kansan nopea orjuuttaminen synnyttää myös vastareaktioita, joita populistit voivat hyödyntää.

 

 

Kaikki ei siis ole vielä menetetty. Voitto on vielä mahdollinen varsinkin, jos kansallismielisiä auttaa edes muutama älykkö.

 

Apua todellakin tarvitaan varsinkin persuissa. Se ei ole varsinaisesti tyhmien puolue, koska se on tervejärkisten puolue. Se ei kuitenkaan riitä, kun vastassa on valtavasti ovelia älykköjä. Niinpä tavalliset persut tarvitsevat kansallismielisten älykköjen apua. Persut on saatava ymmärtämään miten Purran porukka vie koko ajan persuja vasemmalle. Tässä voisi esim. auttaa erilaiset graafiset esityksen Nolanin kartasta suvakkibingoon.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Onko persut tyhmien puolue?

 1. Pitää myös valmistautua sotaan, sillä lopulta mikään muu ei auta kansanmurhaa ja vainoa vastaan. Rikolliset kansanmurhaajat, maanpetturit, pedofiilit ja korruptoituneet pitää pistää ankarille tuomioille vallankumouksen jälkeen, tietysti laillisesti.

  Jälki tulee olemaan lopulta rumaa kun kansanmurhasta selvinneet vastaavat hallinnolle ja valtaeliitille, sekä joillekin rikkaille, vaikutusvaltaisille ja röyhkeille, joista ei saa puhua mitään.

  1. No ei sentään viimeisen sadan vuoden aikana marxilaiset (nykyiseltä nimeltään punavihreät) ole hallinneet yliopistoja. Toki marxilaisten terävin kärki oli koulutettuja älykköjä, yleensä juutalaisia, mutta yliopistojen professorit ja opiskelijat olivat enemmistöltään mm. Saksassa ja Suomessa isänmaallisia oikeistolaisia. Toki solutus oli jo käynnissä kun Hitler pääsi valtaan ja nämä marxilaiset professorit lähetettiin keskitysleirille.
   Suurin kannatus marxilaisuudella oli kuitenkin työväestön parissa.
   Natsien kannatus oli suurinta lääkäreiden parissa. Myös Suomessa oli yliopistoissa voimakas oikeistolainen, isänmaallinen virtaus, mm. AKS ja IKL olivat suosittuja korkeammin koulutettujen parissa.
   Tilanne muuttui Suomessa 1960- luvulla jolloin kommunismi rynni yliopistoihin. Uusi sukupolvi oli enemmän aivopestävissä kuin edeltäjänsä. Täytyy muistaa että ’kommunismi’ tai ’marxilaisuus’ on neljäs aabrahamilainen uskonto ja rikkaat juutalaispankkiirit ovat aina tehneet läheistä yhteistyötä kommunistien kanssa.
   Viime vuosina tämä yliopistojen mädätys punavihreällä marxilaisuudella ja feminismillä on kiihtynyt. Ei ihme, sillä opetushallitus on täysin näiden kiihkoilijoiden hallussa.
   Aina ei ole ollut näin.

 2. Ei Riikka Purra ole mikään älykkö. Vain hieman keskitasoa älykkäämpi. On kuitenkin totta, että vihollisellemme on paljon mielisairaita älykköjä puolellaan ja he voivat rahakoneella ostaa ihmiset puolelleen.

 3. Iso osa ”älyköistä” on todellisuudessa jälkeenjääneitä ja epärehellisiä valehtelijoita. Tyhmäkin näkee koronahysterian, ilmastohysterian jne. pelkiksi valheiksi.

  Esimerkiksi lääkärit sahaavat vain omaa puhutaan valehtelemalla potilaille, että koronahysteria on totta ja, että ainoastaan lääkkeet ovat ratkaisu. Hyvin nopeasti kukaan ei pian usko myöskään lääkäreitä, koska lähes kaikki lääkärit ovat itsekkäitä valehtelijoita. Hyvä näin! Päästään lääkäreistäkin eroon kun jatkavat valehteluaan ja hyvin pian kukaan ei enää usko heidän valheitaan ja lääketeollisuuden propagandaa.

  Hyvin moni lääkäri tulee olemaan tuomiolla esimerkiksi koronahysteriaan ja rokotteisiin liittyen, jotka he tietävät valheiksi.

 4. Satanistit pitää ennen pitkää murskata totaalisesti, tietenkin laillisesti. Tätä he ovat aina ymmärtäneet. Muuta vaihtoehtoja ei ole ongelman hoitamiseksi. Jos olet niin tyhmä että uskot ilmastohysteriaan, testaamattomiin erikoismyrkkyihin, koronahysteriaan jne. ja lähdet tuhoamaan ja vainoamaan omaa kansaasi, niin sinut pitää murskata ja puhdistaa, tietysti laillisesti. Olet täysin hyödytön ihminen yhteiskunnalle ja kansallesi. Olet kansasi vihollinen.

 5. Kyllä lähes kaikki älykkäät ihmiset ovat mielisairaita ja pelkurimaisia kansanpettureita. Korkea älykkyys korreloi lähes aina rottamaisen ja sairaan ideologian kanssa.

 6. Jos olet niin jälkeenjäänyt ”älykkö”, että tuhoat ja vainoat omaa kansaasi ja uskot jopa koronahysteriaan, ilmastohysteriaan, testaamattomiin rokotteisiin jne., niin sinusta pitää päästä eroon, tietysti laillisesti. Olet kansasi vihollinen ja hyödytön omalle kansallesi, joka ei osaa edes ajatella omilla aivoillaan.

 7. Jos ”älyköt” ovat näin tyhmiä kuin Laiton Lehti kertoo, niin lakkautetaan saman tien yliopistot ja korkeakoulut. Eivät osaa ajatella omilla aivoillaan ja esittävät olevansa jotain älykkäitäkin ihmisiä.

 8. Kertoo paljon persujen alhaisesta älykkyysosamäärästä kun joku lähelle normaaliälyä oleva Riikka Purra ja Jussi Halla-aho vedättävät persuja kuin tyhjää vain.

 9. Kyllä suuresta osasta älykkäitä ihmisiä näkee, etteivät ole kansallismielisiä tai oikeita kristittyjä. Vaarallisia ihmisiä yhteiskunnan huipulla, jotka liittoutuvat satanistien ja muiden mädättäjien kanssa.

 10. Mitkään intuellektit lässytykset eivät enää Suomea ja Suomen kansaa pelasta. Nämä ns. älyköt ovat lähes kaikki pelkkiä pelkureita, jotka vain juoksevat karkuun, levittävät suvakismia ja pettävät maansa. Älykkäät ihmiset ovat kaikkein vaarallisimpia, koska lähes aina levittävät myrkyllistä ja kansaa tuhoavaa suvakismia yhteiskunnan huipulla ja eivät lähes koskaan ole kansallismielisiä tai aitoja kristittyjä ihmisiä.

 11. Nämä globalistit ja ”liberaalia” pitää kaikki potkia ulos maasta, tietysti laillisesti. Ei mitään asiaa Suomeen. Ja pysykää kaukana lapsistamme satanisti ja suvakkipaskiaiset!

 12. Älymystöstä pitää hankkiutua eroon siinä vaiheessa kun se alkaa tuhoamaan omaa kansaansa ja muuttuu mielisairaaksi, tietysti laillisesti. Parempi olla vaikka tyhmä, mutta elossa oleva kansa kuin antaa maanpettureiden, suvakkien ja satanistien asua Suomessa.

 13. ”…Sillä vähemmistö ei pysty pitkäaikaisesti hallitsemaan enemmistöä pelkästään puhtaalla voimankäytöllä. Sen täytyy hallita mielipiteellä.

  Väestön enemmistö tulee saada vapaaehtoisesti hyväksymään valtasi. Tämä ei tarkoita, että enemmistön tulee hyväksyä jokaista tekoasi. Itse asiassa se saattaa pitää useita toimintatavoistasi virheellisinä.

  Kuitenkin sen tulee uskoa *valtio-instituution* *oikeutukseen* sinänsä, ja siten jos tietty politiikka saattaa olla väärin, tällainen virhe on vahinko, jota tulee sietää valtion tarjoamien suurempien hyveiden näkökulmasta.

  Silti kuinka väestön enemmistö voidaan vakuuttaa uskomaan tähän? Vastaus on: ainoastaan *älymystön* avulla.

  Kuinka saat älymystön työskentelemään kanssasi? Vastaus tähän on helppo. Markkinoiden kysyntä älyllisille palveluille ei ole erityisen korkea tai vakaa. Älymystö olisi massojen hetkellisten arvojen armoilla, ja massat eivät ole kiinnostuneita älyllis-filosofisista pohdinnoista. Valtio sen sijaan pystyy suojelemaan älymystön tyypillisesti ylipaisuneita egoja ja tarjoamaan heille lämpöisen, turvallisen ja pysyvän sopen koneistostaan.

  Kuitenkaan ei riitä että työllistät joitain älykköjä. Joudut pohjimmiltaan palkkaamaan heidät kaikki, jopa niiltä alueilta jotka ovat hyvin kaukana päähuolenaiheistasi: tarkoittaen filosofiaa, yhteiskuntatieteitä ja humanistisia tieteitä. Sillä esimerkiksi matematiikan tai luonnontieteiden parissa työskentelevät älyköt pystyvät luonnollisesti ajattelemaan itsenäisesti ja muuttumaan näin potentiaalisesti vaarallisiksi. Näin ollen on tärkeätä, että turvaat myös heidän lojaalisuutensa valtiota kohtaan. Toisin ilmaistuna: sinusta täytyy tulla monopolisti. Ja tämä onnistuu parhaiten, jos kaikki opetukselliset laitokset lastentarhoista yliopistoihin tuodaan *valtion* *kontrollin* alaisiksi ja kaikki opetus ja tutkiva henkilöstö ovat valtion valtuuttamia.

  Mutta mitä jos ihmiset eivät halua tulla koulutetuiksi? Tästä syystä koulutus tulee tehdä pakolliseksi; ja jotta ihmiset alistetaan valtion kontrolloimalle opetuksella mahdollisimman pitkäksi aikaa, kaikki tulee julistaa tasa-arvoisesti oppimiskelpoisiksi.

  Luonnollisesti älymystö tietää tällaisen pyrkimyksen tasa-arvoon virheelliseksi. Silti älyttömyyksien julistaminen, kuten että jokainen on potentiaalisesti Einstein kunhan hänelle tarjotaan riittävästi opetuksellista huomiota, miellyttää massoja ja puolestaan tarjoaa lähes rajoittamattoman kysynnän älyllisille palveluille.”

  Hans-Hermann Hoppe – professori ja taloustieteilijä

  https://www.taloudenperusteet.com/artikkeleja/valtio/

 14. No, niistä henkilöistä jotka ovat persuissa, niistä en osaa sanoa. Sielä lienee ihan älykkäitä ihmisiäkin. Jona esim. Jussia en pidä muutaman keskustelun pohjalta.

  Mutta ainakin persuja äänestävät ihmiset ovat idiootteja. Ne eivät näe että mikään ei ole muuttunut persujen vallan aikana. 16 vuotta mennyt taas kankkulan kaivoon ja silti ne idiootit toivoo että ”ehkä ensi kerralla”. Jos olet hakannut 15 rautanaulaa junakiskoon ja ne kaikki ovat menneet vänkyrään eivätkä ole siihen uponneet, niin miten se 16:sta käyttäytyisi erilailla?

  Kiesus että ne on idiootteja.

 15. Nyt on kyllä ollut Marco liekeissä kommentoidessaan omaa juttuaan kommenttiosiossa. Vai onko toi ”nimetön” Geurt koska myös ”Marco De Witt” on kommentoinut. On kyllä sakiaa menoa!

 16. Älyköille pitää antaa varoitus siitä, että jos lähdet mädättämään, riistämään, pettämään ja kansanmurhaamaan omaa kansaasi, tällä on seurauksia. Emme tarvitse tällaisia ihmisiä. Pitäkää se mielessä.

 17. En ole mikään älykkö, mutta silti olen kieltäytynyt maskien käytöstä sekä rokotteen ottamisesta. Samalla sanon suoraan, että ne on lampaiden juttuja ja totesin, että jos korona iskisi ja kuolisin siihen, niin sitten ainakin olisi selvää, että mihin kuolin. Rokotettuna sitten se olisi ikuinen mysteeri ja varmaan kuolinsyystä valehdeltaisiin sydänkohtauksesta alkaen. Ei kiitos minulle koronarokotettaita tai maskia. Ei, vaikka maksettaisiin.

  Mädätyksestä on yritettävä päästä eroon ja sitä pitää vastustaa. Koulujen aivopesuopetus aiheuttaa lapsille painajaisia ja sitten mietitään, että kumpaa sukupuolta sitä ollaan. Joo, on lääketieteellisesti luokiteltuja poikkeamia kuten intersukupuolisuus, muttei se ole kolmas sukupuoli. Ei me Downin syndroomaakaan pidetä rotuna. Feministien logiikalla minäkin olen kolmatta sukupuolta, kun en naisena suosi pinkkiä.

  Perussuomalaisissakin fanitetaan monikulttuurisuutta: heille aasialaiset naiset ovat ok, mutta mustat miehet ei. Heitä ei haittaisi, vaikka otettaisiin Suomi täyteen aasialaisia naisia tai vaikkapa afrikkalaisia, kunhan eivät ole niitä kamalia muslimeja. Miksi Suomeen tulleet tataarit eivät edusta rikostiloissa, vaikka ovat niitä kamalia muslimeja? Katsoisin enemmän rodullisia syitä. He eivät muslimeina ole aiheuttaneet valtaväestön kanssa mitään kahakoita toisin kuin nämä somalit ja irakilaiset.

  Vaikka japanilaisten/thaimaalaisten/kiinalaisten ja suomalaisten sekoittumisella olisi neutraalit vaikutukset verrattuna mustan rodun kanssa, niin yhdistettynä pakkomonikulttuurisuuteen se tarkoittaa valkoisten tuhoa. Lapsen identitettikin on siinä kahden tulen välissä: et kuulu kumpaakaan joukkoon, erioten mulattina se on kaikkein pahinta. Itse olen mieluummin autistinen identiteeltäni kuin puolikiinalainen, joka ei todennäköisesti löytäisi paikkaa kummankaan joukosta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*