11 thoughts on “Päivän video: Musta vs. valkoinen

 1. Tästähän on tehty useita tutkimuksia eurooppaa myöten. Kun vaikka erirotuisia konttausikäisiä laitetaan samaan joukkoon niin hetken aikaa lapset katselevat ympärilleen. Sen jälkeen ne muodostavat ryhmiä missä valkoiset ovat valkoisten kanssa, arabit arabien kanssa ja aasialaiset aasialaisten kanssa. Mustat muodostavat usein köörin arabien kanssa.

  Hetken aikaa eri ryhmät leikkivä kiltisti keskenään mutta sen jälkeen usein mustat riitaantuvat jopa oman ryhmänsä sisällä. Ja sen seurauksena hyökkäävät usein varsinkin valkoisten kimppuun. Purren ja lyöden heitä. Aasialaiset saavat olla rauhassa ja he yleensä katselevatkin kun mustat terrorisoivat leikkipaikkaa.

  En tiedä mikä sisäänrakennettu kuvio tässä on mutta itse pysyn mahdollisimman kaukana enkä ole missään tekemisissä. En edes osta kebabia saati sitten pizzaa.

  1. Älä sinä kuule höpäjä. Onko nuo sinun tutkimuksesi jostain serkun kummin kaiman mutututkimuksia. Esitä edes muutama vertaisarvioitu tutkimus, siitä mitä väität.

   1. Etkö parempaan pysty? Mutta näinhän se on , ei teidän äärilaidalta muuta voi odottaakaan, pelkkää paskanjauhantaa vain, ei mitään asiaa.

 2. Eri ihmistyypit, joita kutsutaan roduiksi, syntyivät jääkauden aikana. Ihminen on alunperin tullut kuin tullutkin apinasta, mutta toinen osapuoli tuossa muinaisessa lisääntymistapahtumassa oli nännivuohi.

  Emme ole tulleet Jumalan taikasivalluksesta zing.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*