3 thoughts on “Pelastetaan lapset myrkkypiikeiltä

  1. Sairaille satanisteilla on olemassa vain yksi oikea tuomio. Satanistit tullaan kyllä muistamaan. Älkää murehtiko, teitä ei tulla unohtamaan. Pieni osa kansasta tulee jäämään kansanmurhasta eloon ja ei tule teitä unohtamaan.

  2. Tässä ei nyt nähdä suurempaa kokonaisuutta. Nuo myrkkypiikit on kehitetty sen pohjalta kun ihmiset ovat maksaneet siitä että ovat saaneet lähettää DNA-näytteensä sionistien laboratorioille. Sielä tiedetään nyt tarkasti millaisia myrkkypiikkejä pitää valmistaa minkäkinlaiselle DNA-ketjulle.

    Nämä ensimmäiset ovat vain pohjustavia rokotteita joihin nyt sattuu kuolemaan ja vammautumaan suuri joukko ihmisiä. Mutta seuraavat rokotteeu (vuosirokotteet) ovat niitä joilla sitten tarkennetaan ne ihmisryhmät jotka halutaan poistaa yksi kerrallaan. Nyt puhutaan jo neljännestä variantista, eli kolmas ja neljäs rokote korottaa kuolleisuutta rajusti jonka jälkeen lampaat ottavat rokotteen koska pelkäävät ”tappavaa tautia”.

    Nämä kaksi ensimmäistä tekevät vain steriiliksi ja aiheuttavat veritulppien ohella hermoratojen tuhoutumisia. Näiden jälkeen ihmisen on todella vaikea enää ajatella normaalisti tai toimia normaalisti koska aivot kärsivät hapenpuutteesta eivätkä hermoradat esim. välitä viestejä kehossa normaalisti.

    Olisi hauska testata miten esim. henkilö joka on saanut kaksi rokotetta vastaa seksualiseen kiihoittumiseen. Tunteeko hän enää samalla tavalla kuin ennen rokotteita? Koska se jos mikä on yksi väestönmäärää vähentävä tekijä. Vai sairastuuko mieli niin että sen jälkeen viehättyy samasta sukupuolesta?

  3. ”riski, että lapsi kuolee koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on 1:500 000”: Vertailun vuoksi riski kuolla salaman iskuun on 1 : 136 000 – 1:500 000 (olen löytänyt vähän erilaisia lukemia.) Tässä on myös hyvä muistaa, että myös vääriä diagnosiointeja esiintyy — mm. THL putsasi 50 kuolemantapausta koronatilauksesta, koska näissä ihmiset olivat kuolleet mm. liikenneonnettomuuksiin (https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008092050.html). Suhtaudun vähän spektisesti jopa tuohon 1:500 000 mahdollisuuteen

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*