9 thoughts on “Päivän kuva

 1. Pizzakapina 2.0
  Ruotsin vankilakapinan, josta selvittiin tarjoamalla kebab-pizzat koko osastolle, jälkipuinnissa on selvinnyt, että 86 120 vangista on erikoisruokavaliolla: he eivät voi syödä sianlihaa.

  – av 120 intagna äter specialkost

  Uutiset tietävät kertoa, että kapina oli oikeutettu, koska vangit olivat joutunee ruokapahoinpitelyn kohteeksi.
  – Ruotsin vankiloissa pahoinpidellään vankeja.

 2. Ruuan myynnin lopettaminen rokottamattomille ja heidän irtisanomisensa työstä ei rajoitu vain fyysisiin ihmisiin. Myös rokotuspakkoa edistävät firmat ovat etuoikeutettuja.

  – We export oil and gas to Italy, yet we have blackouts here – Gaddafi’s son speaks on Libya’s crises

  Uutisessa kerrotaan Libyan kärsivän energiapulasta, koska kaikki öljy viedään ulkomaille. Mutta sama ongelma koskee myös Suomea ja Ruotsia:

  Uutisissa kerrotaan kuinka ruotsalaiset saavat kärsiä sähköpulasta ja joutuvat ostamaan Puolasta kivihiiltä ja saastuttamaan moninkertaisesti sen mitä tuulimyllyissä puhdistavat.
  – Uutisissa ei kerrota, että samaan aikaan Googlen «data»keskus jauhaa myllyt punaisina bitcoineja valtiolta ostamallaan halvalla energialla.
  – Nuo bitcoinit siirretään tietoyhteyksiä käyttäen ulkomaille verovapaasti ja Ruotsi ei saa äyriäkään veroa sen maaperällä ja sen sähköllä tehdystä tuotannosta.

  Suomessa on sama tilanne Googlen Haminan data- ja Venäjän vakoilukeskuksessa.
  – Tuotannon ehkä tärkein osa-alue ovat täälläkin bitcoinit.
  – Ne kaikki siirretään ulkomaille verovapaasti.
  – Sattuisipa joku verotarkastaja kysymäänkin asiaa niin menettäisi virkansa siinä paikassa.

 3. Jukka Hankamäki antaa erinomaisia ja ei-väkivaltaisia neuvoja hallitukselle kuinka rokotevastaisuutta voitaisiin vähentää. Hallitus käyttää vain pakottamista, uhkailemista ja kiristämistä mutta ei ollenkaan palkitsemista.

  – Miten voittaa rokotevastaisuus?

  Kunniamaininnalla palkitsen tämän ehdotuksen:
  – 1) c) jaetaan rokotteita muoviämpärin kera, jolloin ihmiset alkavat jonottaa rokotuspisteisiin.

 4. Tämä ettei ”näkisi totuutta” saa uuden merkityksen kun katsotaan Prismoja. Ne ovat isojen teiden risteyksissä ja poikkeuksetta niiden läheisyydessä on myös rautatieverkosto. Suurimmassa osassa Primoja on myös verkkoaita jo ympärillä. Joko kokonaan tai osittain.

  No, kolmen kolmio logohan kertoo omistussuhteesa. Mutta millä nimikkeellä nuo Prismat kulkevat tietokannoissa? Kun katsotaan niin ne ovat poikkeuksetta ”kriisiajan koontikeskuksia”. En sano että keskitysleirejä mutta kun niitä katsoo niin mielleyhtymä on selkeä. Suomen rakennusmääräyskokoelma määrää että kiinteistöissä pitää olla tietty määrä ikkunapinta-alaa rakennuksen pohjapinta-alaan nähden. Mutta kun katsotte näitä niin eihän prismoissa ole ikkunoita. Muutama ruutu käyntiovien kohdalla ja sen jälkeen pelkkää betoniseinää. Valmiina ovat jo teräksiset verkko-ovetkin joilla on sitten kätevä erottaa ulkoseinää kulkevat vartijat sisään suljetuista ihmisistä.

  Mietin tässä että kun tuo deltavariantti ”kasvaa räjähdysmäisesti” niin suljetaanko prismoihin kaksi kertaa rokotetut jotka eivät jostain syystä kuole? Vai ihmiset jotka eivät halua piikille?

  Jussi Niinistön allekirjoittama isäntämaasopimus NATO:n kanssa mahdollisti että FEMA sai julkisestikkin pitää junanvaununsa maa-alueillamme. Niissä on mm. arkkuja ja kaksi giljotiinia jokaisessa. Ihminen ei pelkää kuolemaa eikä luotia mutta giljotiinia se pelkää.

  Mehän muistamme miten herkkä aihe FEMA ja yhteiskunnan ”romahtaminen” (= diktatuuriksi muuttuminen) on. Muistamme miten ohjaaja David Crowley löytyi kuolleena kotoaan yhdessä vaimonsa ja viisi vuotiaan tyttärensä kanssa kun oli ohjannut elokuvan ”Grey State”. Sen verran herkkä aihe FEMA:sta ja yhteiskunnan tilasta puhuminen on amerikassa.

  Olemme nyt vedenjakajan kohdalle. Suomalaisista noin 67% on rokotetty kerran ja 38% toisenkin kerran. Ja loput eivät halua rokotetta. Missä vaiheessa alkavat euroopan kaltaisen rokottamattomien vainot Suomessa? Ja otetaanko Prismat silloin siihen käyttöön mihin ne alunperin on tarkoitettu?

  Leipää ja srkushuveja kansalle niin se ei näe totuutta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*