6 thoughts on “Avunpyyntö lapsille!

 1. Sairaat satanistit ovat todellista syöpää. He ottavat lopulta ankaran vastuun. On aina pysäyttää mielisairaat satanistit! Satanistit tullaan murskaamaan. Ilman armoa.

 2. Hienoja naisia. Stop satanistien ihmiskokeet. Satanisteille on olemassa vain yksi oikea tuomio rikoksistaan.

 3. Joka ikinen sairas satanisti tullaan metsästämään ja saattamaan ankarille tuomioille. Teitä ei tulla unohtamaan.

 4. On toisaalta surullista, mutta toisalta hienoa että noin moni, jotka ovat kohdanneet tragedian, tulevat omilla kasvoillaan julkisuuteen. Samalla se herättää suurta vihaa järjestelmän totalitäärisyydelle, syyllistämiselle ja pelolla hallitsemiselle.

  Tällä lasten rokottamisella ei liene muuta tarkoitusta kuin rampauttaa se sukupolvi joka tulisi perimään maamme. Ja toisaalta, tappamaan ne yksilöt jotka syystä tai toisesta eivät steriloidukkaan HPV-rokotteesta. Rokotusten vaikutus on suoraan nähtävissä käyrästä, kun se aloitettiin lukiolaistytöillä:

  https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201702052200065464

  2009 ensin lukion kolmasluokkalaisille ja vuotta myöhemmin kaikilla lukiolaisilla. Teiniraskaudet jäivät välistä ja se näkyy heti käyrässä.

  On kyse Suomen ja varsinkin suomalaisten selviytymiskamppailusta jossa meitä koitetaan tappaa rokotteilla. Oli se sitten sikapiikki, HPV- tai korona. Noiden yhteisvaikutuksesta ei tiedä kukaan. Paitsi sen että Koronan kaksoisrokotuksen saaneet kuolevat delta-varianttiin todennäköisemmi kuin selviävät siitä.

  Kuolema niittää satoaan jo nyt. Aikaa ei ole uhrattavaksi. Kaikkien tulisi koittaa tehdä ainakin yksi lapsi ja useampi jos hyvä tuuri käy. Sillä kuka teistä pitää vanhana huolen jos ei ole lapsia tai lapsia on vain se yksi? Yhteiskuntaa ja sen tarjoamaa tukea ei ole enää 2032.

  Suomi on vielä vauras maa. Yksityishenkilöiden pankkitileillä on rahaa 93 miljardia euroa. Se on EU:nkin mittakaavasa poikkeuksellisen suuri summa. On siis aina investoida se tulevaisuuteen: lapsiin !!

  1. Oikeaa puhetta. Lapset ja perhe ensin! Pitäkää näpit erossa lapsistamme sairaat satanistit! Jokainen voi tehdä aivan minimissään edes yhden lapsen, mielellään paljon useamman!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*