Marco de Wit 1 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Mistä tietää, että poliitikko on oikealla asialla?

 

Silloin, kun valtamedia herjaa ja lopulta vaikenee kuoliaaksi.

 

Ja kun h-hetkellä kuuluisin vaihtoehtomediakin vaikenee!

 

Vaikka persujen erittäin tärkeä puheenjohtajakisa on loppusuoralla, niin puheenjohtajaehdokas Ossi Tiihosta ja hänen tiimiään (vpj-ehdokkaat Giansanti, Penttilä ja Elomaa) UMV-lehti ei ole 10 päivään maininnut sanallakaan. Ei edes persujohdon törkeitä laittomuuksia, joilla on yritetty estää Tiihosen tiimin kannattajia pääsemästä puoluekokoukseen. Kaiken kukkuraksi Tiihosen tiimin Giansantia on laittomasti estetty asettumasta vpj-ehdokkaaksi!

 

Itse asiassa UMV ei ole 10 päivään maininnut sanallakaan persujen historiallista pj-kilpaa!

 

Onneksi on kuitenkin Helsingin Sanomat!

 

Se on nimittäin tänään julkaissut suuren jutun Ossi Tiihosesta. Tietysti vääristellen, mutta senhän kaikki persut osaavat ottaa huomioon juttua lukiessaan. [Lisäys: Ossi Tiihonen on kirjoittanut vastineen.]

 

Kuvassa linkki Hesarin juttuun

 

 

Hesari tietysti aloittaa herjalla väittämällä Tiihosen liikkuvan ”sameiden koronarokote- ja vaalivilppisalaliittojen syövereissä”.

 

Sinänsä Tiihonen on helppo leimata myös vaalivilppisalaliittoteoreetikoksi, koska tosiaan persujen puoluejohto ja varsinkin Riikka Purra aina vastustaa vaalivilppien tutkimista. Siis vaikka vaalivilpit useimmiten kohdistuvat persuihin!

 

Herjoista huolimatta Hesarin juttu on aika kattava. Siinä jopa mainitaan Tiihosen tiimi:

Tiihonen on julkaissut nettisivuillaan [Hesari ei anna linkkiä!] listan ”Tiihonen linjalla” olevista muista puheenjohtajaehdokkaista. Heitä ovat Teuvan kunnanvaltuutettu Eliisa Panttila, joka pyrkii toiseksi varapuheenjohtajaksi. Sekä kolmannen varapuheenjohtajan paikkaa tavoitteleva Ville-Veikko Elomaa.

 

Hetkinen! Listasta puuttuu Giansanti! Tiihosen listassa hänet mainitaan seuraavasti:

Olen samoilla linjoilla myös Nico Giansantin (Levelin Junnu) kanssa, joka on niinikään ilmoittautunut PS puheenjohtajakisaan.

 

Miksi Hesari ei halunnut mainita Giansantia? Koska hän on hyvin suosittu varsinkin nuorison keskuudessa ja omaa myös paljon rahaa kunnon vaalikampanjan rahoittamiseen.

 

Hesari ei maininnut Giansantia, vaikka tämä on LAITTOMASTI suljettu pois varapuheenjohtajakisasta. Tässäkin näkee taas miten Hesari on persujen puoluejohdon ja varsinkin Riikka Purran takana.

 

Persujohto estänyt laittomasti Nico Giansantin vpj-ehdokkuuden!

 

Hesari ei myöskään suostunut mainitsemaan miten persujohto oli LAITTOMASTI yrittänyt estää purrakriittisten jäsenten saapumisen puoluekokoukseen.

 

Persujen uusi laiton jäsenkirje tuputtaa jäsenistölle puoluejohdon suosikkiehdokkaita!

 

Tosin – uskomatonta kylläkin ainoana Suomen mediana – Hesarin jutussa kyllä viitattiin tähän skandaaliin. Nimittäin seuraavasti:

Ossi Tiihosen esittämään somekritiikkiin Purra ei ole reagoinut. Poikkeus nähtiin alkuviikosta, kun Tiihonen syytti Purraa väärän tiedon levittämisestä puoluekokouksen ilmoittautumisten suhteen. Siihen Purra vastasi.

 

Tämän jälkeen Hesari näyttää Tiihosen twiitin, johon Purra on vastannut. Eli siis tämän:

 

Kuvassa linkki Tiihosen twiittiin

 

 

Laiton Lehti on jo analysoinut tämä skandaalin tässä jutussaan:

 

Tiihonen kysyy Purralta miksi tämä yritti estää jäsenten pääsyn puoluekokoukseen!

 

Riikka Purra ja muu persujohto siis selvästi laittomasti sabotoivat Ossi Tiihosen ja tämän tiimin pj-kampanjaa, mutta Hesari ei sitä halua suoraan sanoa. Eihän Purraa saa kritisoida!

 

(Tosin pitää olla kiitollinen, että Hesari ainakin suostui skandaaliin viittaamaan, kun kerran yksikään muu media – vaihtoehtomediasta puhumattakaan – ei sitä ole suostunut tekemään.)

 

Itse asiassa Hesari puolusti Purraa vieläkin enemmän:

Viime viikkoina Twitterissä nimimerkillä esiintyvät trollit ovat rienanneet Riikka Purraa muun muassa Nato-jäsenyyden, pakkoruotsin ja rokotepassin kannattamisesta. Siitäkin huolimatta, että Purra itse kiistää kannattavansa mitään näistä.

 

Kappas. Ensinnäkin Hesari antaa jopa suoran linkin Purran kotisivuille, vaikka Tiihosen sivuille mitään linkkiä ei annettu.

 

Lisäksi Hesari sulkee silmänsä siltä kiistattomalta tosiasialta, että Purra kirjoituksessaan valehtelee törkeästi. Purra esimerkiksi väittää, ettei ole persuaikanaan kannattanut pakkoruotsia, vaikka näin teki hyvin näkyvästi 2018 sekä twiitillään että HAASTAMALLA persut selittämään mitä vikaa pakkoruotsissa muka on. Purran vale on täysin selvä ja kiistämätön, mutta eihän Hesari sitä halua paljastaa.

 

Riikka Purran pimittämiä kirjoituksia löytynyt lisää: Kannattaa edelleen pakkoruotsia?!?

 

Toiseksi, Hesarin fanittama Purran kirjoitus on erittäin hyvä esimerkki TAKAPORTIN strategiasta. Eli esitetään olevansa pakkoruotsin vastainen, mutta samalla vaaditaan kolmatta pakollista kieltä, joka on päivänselvä takaportti pakkoruotsiin.

 

Riikka Purran takaportti pakkoruotsiin: Kolmas pakollinen kieli!

 

Sama juttu Naton kanssa. Purra selittää, ettei hän ainakaan nyt kannata Natoa, mutta samalla kuitenkin kannattaa natokumppanuutta, joka sallii jopa USA:n sotajoukkojen harjoittelevan Suomessa. Kaiken kukkuraksi Purra on valmis jopa TIUKENTAMAAN Venäjä-pakotteita eli tuhoamaan lopullisesti idänkaupan ja näin ajamaan lukuisia yrityksiä konkurssiin. Tämä järjetön Venäjän viha selittää myös miksi sekä Halla-aho että varsinkin Purra ovat aina pitäneet EU:ta eräänlaisena vara-Natona.

 

 

 

Sama juttu koronapassin kanssa. Purra selittää, ettei hän ainakaan kovin tiukkaa koronapassia kannata, mutta samaan aikaan kannattaa täysin hirviömäisiä koronasulkuja ja sekä aikuisiin että lapsiin kohdistuvaa painostusta rokotteen ottamiseksi. Siis vaikka kyseessä on testaamaton uutta geeniteknologiaa edustava KOErokote, jonka pitkän ajan vaikutuksista kenelläkään ei ole tietoa! Purra ei siis välitä edes lapsista, vaikka moni maailman johtaja on asettunut lapsia puolustamaan. Viimeisenä esimerkkinä Meksikon presidentti.

 

Meksiko kieltäytyy koronarokottamasta lapsia!

 

Toisaalta eihän Hesari tietysti suostu tätä Purran takaporttistrategiaa paljastamaan. Juuri sillähän nimittäin ohjaillaan persuja kuin pässiä narussa.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Hesari herjaa Ossi Tiihosta ja mainostaa Laitonta Lehteä!!

 1. Yksi varma merkki siitä milloin artikkeli tai uutinen on propagandaa, hienommin sanottuna «maksettua sisältöä», on, että se ei ole maksumuurin takana.

  Linkitetty Hesarin juttu ei ole maksumuurin takana.
  – Tarkoittaa, että joku rahamies haluaa jutun julkisuuteen.

 2. Kaikki tietää, että mikä heimo pyörittää hesaria.

  Jos joku ei tiedä, niin vinkkinä voin kertoa, että miesoletetuilla heimolaisilla ei ole esinahkaa!

  Miksi persujen johto ei irtisanoudu esinahattomuudesta?!!

 3. Vai on oikeen trollit rienanneet Purraa. Alkaa kuulostaa hesarin jutut jo ihan Jessikka Aron puolesta itkemiseltä. Joku hysteerinen feministi taas asialla.

 4. Älkää nyt mollatko esinahattomia; minäkin olen sellainen vaikka olen natsi.
  Sain 17- vuotiaana tippurin tiukan esinahkani taakse joka oli pakko leikata.
  Seuraavan päivän lääkärikierroksella kirurgi pippeliäni tarkesteli ja sanoi että sinä poika tulet kiittelemään minua vielä useasti tästä operaatiosta. Näin olen tehnyt.

  1. Onhan se nyt eri asia terveyssyistä (jos se on oikeasti todettu) ympärileikkauttaa kuin silppoa uskontosyistä kysymättä lapselta mitään. Pieni lapsi ei vielä osaa asiaa ajatella pidemmälle saati ymmärrä, että mitä riskejä siihen voi liittyä. Yhdysvalloissa poikien sukupuolielinten silppominen (sitä se on, koska lapselta ei kysytty mielipidettä) on ihan turhasta tehtyä. Se on siellä sääntö kuin poikkeus ja taitaa myös muutkin kuin juutalaiset tai muslimit toimia näin ilman, että mitään lääketieteellistä syytä olisi todettu.

   On aika ihmeellistä, kuinka Suomessa lapsensa sukuelimiä silppoa puoskarilla (onkohan uskontosyistä lääkäri suostunut tällaiseen?) tai viedä tämän ulkomaille silpottavaksi, mutta jos vanhempi antaa lapselle tukkapöllyä, niin siitä saa pahoinpitelysyytteen. Suomessa eläinkin on paremmassa turvassa, eikä täällä saa typistää korvia (esimerkkinä doberman-rotuisten koirien korvien rypistys) ja se on ihan oikein. Vielä kun saataisiin sukupuolielinten silppomiselle tiukat säädökset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*