Marco de Wit 1 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kukaan ei kiistä, että koronarokotteet ovat uutta geeniteknologiaa eikä niitä ole vielä ehditty kunnolla testata.

 

Kukaan ei myöskään kiistä, että lääketehtailla on täysi immuniteetti eli eivät ole vastuussa rokotteista, joista ansaitsevat miljardeja.

 

Kukaan ei myöskään kiellä, että muihin rokotteisiin verrattuna koronarokotteet synnyttävät valtavasti haittavaikutuksia.

 

 

 

Jopa rokotefanaatikot myöntävät sen aiheuttavan välittömiä haittavaikutuksia.

 

 

 

Tästä kaikesta huolimatta lääketehtaat ja globalistit haluavat nyt rokottaa myös lapset!!

 

Onneksi sentään Meksikon presidentti sanoi STOP! Lapsiin ette koske.

 

 

 

 

 

Miksei persutkin voi ottaa selvää kantaa lasten myrkyttämistä vastaan? Vähintäänkin voisi vastustaa lapsiin kohdistetun rokotesuosituksen antamista.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Meksiko kieltäytyy koronarokottamasta lapsia!

  1. Vaikuttaa siltä, että Suomessa alkaa yli 12 vuotiaitten rokotukset tänä syksynä. Tälle on saatava toppi. Aika järjestäytyä ja toimia.

  2. Persut ei voi koska puolue-eliiti hillotolpat vaarantuu. Siinä ei silloin yksi kansanmurha paljoa paina vaakakupissa jos allah-lahon, mulkku-mäkelän ja raiskaaja putkosen verirahat on liipasimella.

  3. Toivottavasti Mexicon Presidentillä on testamentti laadittuna…Muut jotka ovat päättänet vastaava (5) on Murhattu…Agendaa ajavien toimesta…Viimeks lahdattin Haitin Presidentti Jovenel Moïse…Tekijät olivat CIAn kouluttamia…Josta voitte päätellä loput…

  4. Suomalaisten pitää lähteä vakavasta ja raskaasta rikosvastuusta suoraan lääkeyhtiöitä, pankkiireja, valtamediaa, poliitikkoja, virkamiehiä ja lääkäreitä kohtaan. Myös jokainen hoitaja joka pistää näitä myrkkypiikkejä on rikollinen.

  5. Lääkeyhtiöillä ja pankkiireilla ei ole immuniteettia rikoksistaan. Kyseessä on kansanmurha ja mm. Nurnbergin säännöstön tarkoittama ihmiskoe. Heidät kyllä saadaan lopulta ankarille tuomioille ihmiskokeista ja kansanmurhasta. Meidän pitää mennä suoraan vihollisemme omaan kotimaahan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*