Marco de Wit 1 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Uskomatonta. Persujohdon sikailu jatkuu. Nyt tähtäimessä on Nico Giansanti, joka on tunnettu kryptoyrittäjänä sekä suositun Level-ohjelman tähtenä yhdessä juontajaparinsa Milad Dehghanin kanssa.

 

 

Kuvassa linkki Levelin kanavalle

 

 

Nico ja Milad ovat myös pitkäaikaisia persujen jäseniä. He uskovat suoraan demokratiaan ja niinpä suorassa lähetyksessä katsojien kannustamana asettuivat persujen kunnallisvaaliehdokkaiksi.

Kuvassa linkki Giansantin kotisivulle.

 

 

Milad pääsi heti läpi ja Nicokin sai lyhyellä vaalikampanjallaan peräti 265 ääntä tullen Helsingin varakaupunginvaltuutetuksi. Jos Nico olisi aloittanut kampanjansa aikaisemmin ja sijoittanut pienenkin osan suuresta bitcoin-omaisuudestaan vaalimainoksiin, niin Nico olisi taatusti valtuutettu ja persujen ääniharava.

 

 

Noin viikko sitten Nico päätti lähteä mukaan persujen varapuheenjohtajakisaan aktivoimaan nuoria persuihin ja edistämään persuissa suoraa demokratiaa.

 

Mutta kas kummaa. Häntä ei päästetty ehdokkaaksi! Siis vaikka Nico näyttää olevan kiistattomasti puolueen jäsen.

 

Ja vaikka monet muut varapuheenjohtajaehdokkaat ovat kunnallisvaaleissa saaneet paljon vähemmän ääniä. Itse asiassa jotkut vain muutaman! Nico on taatusti pätevämpi ehdokas kuin monet muut. Nicon avulla persut myös saisivat paljon uusia nuoria jäseniä. (Tosin Riikka Purran hallitsemat persunuoret eivät sitä katsoisi hyvällä, kun kerran Luukkaristakaan eivät halunneet jäseneksi.)

 

 

Persujohto yrittää selittää Nicon syrjimistä sillä, ettei Nico ole maksanut tämän vuoden jäsenmaksua ajoissa eli 30.6.2021 määräaikaan mennessä. Tämä on kuitenkin säälittävä ja laiton tekosyy. Sillä onko Nico maksanut jäsenmaksun ajoissa ei ole mitään merkitystä muuhun kuin äänestysoikeuteen. Puolueen jäsenyys antaa aina automaattisesti oikeuden osallistua puoluekokoukseen, tehdä esityksiä sekä varsinkin asettua ehdolle hallitukseen.

 

Nyt Nicon ei kannattaisi välittää puoluejohdon puheista, vaan kylmästi asettautua ehdolle itse puoluekokouksessa. Jos se siellä estetään, niin sitten vaan nostaa kanteen varsinkin, kun sen varmasti voittaa.

 

Tosin joku sikamainen Demla-tuomari voi viivytellä tuomiota parikin vuotta. Tällöin on jo ehditty valita uusi hallitus, joten tuomiolla ei ole enää väliä paitsi, että puolue joutuu maksamaan oikeudenkäyntikulut. Ja rahaahan puolueella riittää.

 

 

 

Miksi persujohto haluaa syrjiä Nicoa?

 

Koska hän on astunut liian suurille varpaille!

 

Nico nimittäin on kritisoinut sekä 1 varapuheenjohtaja (ja pj-kisan ennakkosuosikkia) Riikka Purraa että puolueen ”työmiestä” Matti Putkosta.

 

Mutta kuka ihme hän on? Mikä työmies??

 

Putkonen on demareista loikannut entinen Timo Soinin vasen käsi! Häntä ei ole valittu mihinkään asemaan puolueessa, muttä tästä huolimatta Soini antoi hänen johtaa puoluetoimistoa. Toki Putkonen kutsuu itseään vaatimattomasti vain ”työmieheksi”, vaikka pyörii puolueessa isännän elkein.

 

Persujen sisällissodan aikaan vuonna 2017 Putkonen ovelana miehenä myi kalliilla tukensa ja loikkasi Timo Soinin leiristä Jussi Halla-ahon leiriin. Nykyään yli seitsemänkymppinen Putkonen onkin erittäin korkeasti palkattu vajaa 10 000 euroa kuukaudessa ansaitseva puolueen vapaaherra. Hän on puoluetoimiston harmaa eminenssi, jonka varpaille kukaan ei uskalla astua!

 

Persujen ”työmies” Matti Putkonen

 

 

Nico kuitenkin kehtasi Purran ja  Putkosen varpaille astua. Niinpä häntä ei päästetä varapuheenjohtajaehdokkaaksi!

 

Ei ihme, että Nico on videollaan hyvin kiukkuinen Putkoselle. Nico ei kuitenkaan näytä tietävän, että Putkonen on pelkkä Purran bulvaani. Tämä nähtiin esimerkiksi silloin, kun Putkonen lähetti jäsenille laittoman jäsenkirjeen, jolla yritti estää purrakriittisiä saapumasta puoluekokoukseen.

 

Persujen uusi laiton jäsenkirje tuputtaa jäsenistölle puoluejohdon suosikkiehdokkaita!

 

Putkonen suosii Purraa kuitenkin niin amatöörimäisen läpinäkyvästi, että jopa purralaiset ovat alkaneet hermostua.

 

Persujen puoluetoimisto ja puoluelehti sodassa Purra-strategiasta?

 

Jos Nico vain päättäväisesti puolustaa oikeuksiaan, niin luultavasti puoluejohto perääntyy ja pistää koko episodin Putkosen ”hajamielisyyden” piikkiin.

 

Mielenkiintoista nähdä kuinka paljon Nico saa ääniä varsinkin, kun Ossi Tiihosen tiimi näyttää häntä tukevan. Nyt Nicon kannattaisi laittaa raha haisemaan ja ostaa paljon lehti-, some-, yms. mainoksia itselleen ja Tiihosen tiimille. Vielä on kaksi viikkoa aikaa. Ei ole mahdotonta, että Nico jopa valittaisiin persujen varapuheenjohtajaksi.

 

Tätä vauhtia Nico on kohta ministerinä!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Persujohto estänyt laittomasti Nico Giansantin vpj-ehdokkuuden!

 1. Heh heh…., LEVELIn pojat ovat saavuttaneet aika hurjat katsojamäärät ja se Persujen kalkkiksia ja vasemmistolaisia myyriä suuresti vituttaa….

 2. Persujen perseenmyyntiä osa 1237…

  On melkoinen poppoo tämä ”puolue”

  Tiihonen johtoon tai se on lopullisesti GAME OVER.

 3. Todella törkeää ja rikollista sikailua Persujen puolue-eliitiltä. Tämä tulee varmasti kostautumaan Jussi Halla-aholle ja Riikka Purralle, jotka käyvät todella likaista peliä pj-kilpailijoitaan kohtaan.

 4. Niin niin, suurin osa suomalaisista ei ymmärrä kuinka kommunistinen (+ feikkikapitalistinen) Suomi pohjimmiltaan on.

  Meillä valtaa pitää käytännössä Demla-tuomarit, valiokuntien vasemmistolaiset puheenjohtajat, ja muu tärähtäneistö vaalituloksesta riippumatta.

  Elintarvikekaupassa on duo- tai triomonopoli, etkä voi kiertää sitä tilaamalla ulkomailta ruokaa, koska se on lainsäädännöllä kielletty.

  Apteekkimonopolissa toimii S-ryhmän bonuskortti(!) Mistä se kertoo?

  Kaavoitusmonopolin takia asunnot ovat ylihintaisia jne… lista on loputon ja järkyttävä.

  Vapautta ja monimuotoisuutta eli aitoa yhteiskuntaa on todellisuussa hyvin vähän.

 5. Levelissä mennään välillä asiattomuuksiin, se on myönnettävä. Nico kehittyy vielä, en tiedä miten pärjäisi nyt puolueen johdossa. Ainesta kaverissa on, ja asennetta.

 6. Perussuomalaisten puolueen eliitin likainen toiminta on paljastunut ja tullut täysin selväksi. En kyllä olisi koskaan odottanut kaikkea tätä puolueen sisällä. Todella likaista ja epärehellistä peliä, joka tulee kostautumaan rahaeliitin ja Jussi Halla-ahon suojatille Riikka Purralle.

 7. en olis uskonut että marco de wit alentuu promoamaan MATUJA ! Kumpikin levelin tyyppi on MATU saatanan tollo!

  1. Eivät kyllä kovin matuilta näytä. Molemmat näyttävät sen verran varakkailta, etteivät varmaan elä veronmaksajien kustannuksella. Ainakin tuo Nico näyttää olevan suorastaan supernettomaksaja. Aika valkoisilta myös näyttävät ja taitaa olla suomalaistakin verta. Pistä tarkempaa tietoa tulemaan, jos sellaista löytyy. Laillisesti tietysti. Ps. Pahin on tuo Israelin lippu, mutta tuskinpa mitään talmudisteja tai sionisteja ovat. Ainakin tuo Nico näyttää olevan katolilainen. Joka tapauksessa upeaa, että taistelevat koronahysteriaa vastaan ja tukevat Tiihosen tiimiä.

   1. Slim Mill on ainakin Iranista. Ei taida elellä silti veronmaksajien kustannuksella, toisin kuin sinä.

 8. Tuo Israelin lippu on Youtuben takia laitettu tonne, koska silloin videoita ei poisteta/demonetisoida.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*