Marco de Wit 1 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Riikka Purra on paras tai siis pahin esimerkki valeoppositiosta, jossa ollaan esim. EU, euro, nato, pride, sensuuri ja matuKRIITTISIÄ, mutta ei -VASTAISIA.

 

Eli käytännössä tuetaan globalismia kaikenlaisin takaportein. Yksi esimerkki on kritisoida EU:ta ja euroa, muttei oikeasti tee mitään niistä ulos pääsemiseksi. Eli ei järjestä edes niiden vastaisia infokampanjoita puhumattakaan Fixit-kampanjoita ja lopulta, kun kansaa on saatu herätettyä, niin myös kansanäänestyksiä.

 

Mitä siitäkin tulisi, jos persut ajaisi suoraa demokratiaa??

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

Eikä edes yritä kunnolla pysäyttää velkaunionikehitystä. Eli ei edes pysäytä EU:n velkaelvytyspakettia jarrutuskeskustelulla, vaikka persut olisivat niin voineet helposti tehdä.

 

Kyllä! Persut olisivat YKSIN (tai edes osa persuista) pysäyttää koko EU:n velkaelvytyspaketin! Siis koko EU:n laajuudelta. Muutama persukansanedustaja estikin paketin hyväksymisen jarrutuskeskustelulla, mutta vain PARI täysin hyödytöntä päivää. Jotkut olivat kyllä uhonneet jatkavansa jarrutuskeskustelua vaikka yli juhannuksen, mutta tosiaan lopettivat heti, kun muut puolueet ja valtamedia alkoi heitä kritisoimaan EU-vastaisina.

 

Riikka Purra ei ottanut osaa edes tähän persujen feikkijarrutuskeskusteluun LAINKAAN! Tällä passiivisuudellaan Purra suoraan puolusti velkaelvytyspakettia ja EU:n kiihtyvää liittovaltiokehitystä.

 

Julkisuudessa Purra kuitenkin kovasti sitä vastustaa, mutta heti kun pystyy käytännössä sen pysäyttämään, niin onkin hiljaa ja täysin passiivisena. Miksikö? Koska hän on oikeasti EU-myönteinen ja tukee sitä TAKAOVEN kautta.

 

Persut pettivät jälleen

 

 

Sama juttu pakkoruotsin kanssa. Eli on nykyään vastustavinaan pakkoruotsia, muttei halua järjestää mitään kampanjaa sitä vastaan. Päinvastoin. Vaatii kolmatta pakollista kieltä, joka käytännössä jatkaisi pakkoruotsia. Eli puolustaa pakkoruotsia takaoven kautta!

 

Miksi persujen pj-ehdokkaan Riikka Purran Twitter-tunnuksena on RKP?

 

 

Sama juttu Naton kanssa. Eli selittää, ettei nyt tue Suomen liittymistä Natoon, mutta samalla kannattaa takaporttia natoon eli natokumppanuutta, jonka seurauksena USA:n vakoojat vakoilevat ja sotajoukot harjoittelevat Suomen maaperällä!

 

Sama juttu suomalaisuuden kanssa. Eli selittää olevansa maahanmuuttokriittiinen, mutta hyväksyy kansalaisuuden myöntämisen ei-suomalaisille samalla, kun ei vaadi massapalautuksia. Käytännössä tämä tarkoittaa suomalaisten jäämistä lopulta vähemmistöön eli kansanmurhaa.

 

 

Tämä sama takaportti-kuvio näkyy nykyisessä persujohdossa ja varsinkin Riikka Purrassa yhä uudestaan ja uudestaan. Intoa ei koskaan riitä edes globalististen ilmiöiden vastustamiseksi infokampanjoilla, vaikka persuilla olisi kyllä rahaa niitä järjestää. Tässä alustava pieni lista:

 

Purran 12 takaporttia suvakismiin:

 

1. Liberaalinationalistinen ”avoin” transsuomalaisuus

 

2. Pakkoruotsin vastainen kampanja pysäytetty ja sen sijaan Purran vaatimus kolmannesta pakollisesta kielestä

 

3. Vastusti pitkää jarrutuskeskustelua EU:n elvytyspaketista

 

4. Vastustaa 3 askeleen Fixit-kampanjaa (Infokampanja, euro-kansanäänestys ja lopulta EU-kansanäänestys)

 

5. Hyväksyy natokumppanuuden ja jopa USA:n sotajoukkojen harjoittelun Suomessa

 

6. Vastustaa euron vastaista kampanjaa eikä edes yritä luoda euroeromekanismia

 

7. Kutsuu itseään feministiksi ja kannattaa homoavioliittoja samalla, kun vastustaa Aito avioliitto- ja Unkarin malli- kampanjoita eikä tee yhtään mitään lapsikaupan lopettamiseksi

 

8. Vastustaa kampanjaa poikien ympärileikkauksen ja kosher-lihan myynnin kriminalisoimiseksi

 

9. Hyväksyy niin täysillä vihreiden ilmastonmuutosteorian, ettei suostu edes hankkimaan ajokorttia, vaikka työnä on persukentän kiertäminen! Uskoo elämän eliksiirin, hiilidioksidin rajoittamiseen ja siten yksilöiden kaiken toiminnan totalitaristiseen säätelyyn.

 

10. Kannattaa tiedustelu- eli poliisivaltiolakipakettia ja vastustaa kampanjaa sensuurin tuomitsemiseksi (Räsänen, PVL)

 

11. Vastustaa kampanjoita, jotka tuomitsevat koronasulut ja jopa lasten koerokoitteet!

 

12. Ei vaadi virkamääräaikoja ja totuuskomissiota

 

 

Totuuskomissiohan johtaisi polarisaatioon!

 

Mitä RKP ja kokoomuskin sanoisivat?

 

Niinpä Riikka Purran johdolla vennamolainen rötösherrajahti on lopullisesti haudattu.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 1. ”hyväksyy kansalaisuuden myöntämisen ei-suomalaisille samalla, kun ei vaadi massapalautuksia.” VAADIN MARCON PALAUTTAMISTA ISÄNMAAHANSA+!!

 2. Näyttää siltä että Riikka on kasvanut ihmisenä melkoisesti. Ennen se oli hoikka ja käytti aksiosaisia mekkoja, kuten tuossa kuvituskuvassa. Nyt se käyttää kaksiosaisia jotka camo-tyyliin peittävät kasvaneen pömppiksen ja farkkutakkia peittämään leveähkön lavetin ja paksuuntuneet käsivarret. Vuodet persuissa lienevät tehneen hyvää Riikan elämälle. Sen voi huomata jo masumakkaroista.

 3. https://m.facebook.com/panu.laturi/posts/10160625802616980 ( https://archive.is/aDxlA )

  Eiköhän tämä Purran tausta ja tarkoitus ala hitaimmillekin käymään jo selväksi.

  Mistä se kertoo, jos vastustajasi kehuvat sinua?

  Aivan käsittämätöntä. On päivän selvää, että persut tulevat (toistamiseen) hajoamaan, mikäli Purra johtoon juntataan. Täysin strateginen – ja tässä vaiheessa jo täysin jokaisen nähtävillä oleva – valinta vastustajilta hajottaa puolue tällä tavalla sisältä päin.

  Päivityksestä tykkäävät mm. Reporadion Heikel ja Ylä-Anttila. Kuinkas muuten…

  Jälleen kerran iso hatunnosto LL:lle käytännössä ainoana mediana pitämässä aihe ilmoilla!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*