Marco de Wit 2 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Sebastian Tynkkynen on paras tai siis pahin esimerkki persujen kääntymisestä arvoliberaaliksi puolueeksi. On täysin käsittämätöntä, että persuissa on tällainen äärityrkky homo, joka ihan tosissaan pitää kansallisuusaatteen kannattajia ihmisvihaajina!

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

Suomalaisvihaajana Tynkkynen tietysti sai valtamedian täyden tuen ja pääsi myös persujen kansanedustajaehdokkaaksi. Ennen vaaleja Tynkkynen kuitenkin alkoi pimittämään suomalaisvihaavaa äärihomoiluaan. Hän alkoi esittää olevansa ”perinteisiin arvoihin uskova kansallismielinen” ja pääsi kansanedustajaksi.

 

Persujen Sebastian Tynkkynen piilotti homorummuttavan videonsa

 

 

Nyt kun Tynkkynen on hieman saanut puhdistettua imagoaan, niin hän on päättänyt lähteä persujen varapuheenjohtajakisaan!

 

Tämä on hyvin vaarallista. On nimittäin Tynkkysestä mitä mieltä tahansa niin homoille yleisellä tavalla hän on taitava juonittelemaan ja myös mainostamaan itseään.

 

Alla olevassa kuvassa ja videossa Tynkkynen sinänsä kyllä aivan oikein selittää kuinka surkeaa on persujen medianäkyvyys. Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit teki pari vuotta sitten samanlaisen analyysin, joka paljasti SKE:n ja monen muun kansallismielisen organisaation somenäkyvyyden olevan moninkertainen persuihin verrattuna. Tosin se ei kauaa kestänyt, koska ennen 2019 eduskuntavaaleja Youtube ja muut somealustat aloittivat totaalisen kansallismielisten sensuroimisen.

 

Käytännössä KAIKKI merkittävät kansallismieliset ”sometähdet” poistettiin varsinkin Youtubesta PAITSI Tynkkynen. Siis siitä huolimatta, että hänkin on saanut useamman vihatuomion ja on käyttänyt islamisteista vähintään yhtä kovaa kieltä kuin sensuroidut kansallismieliset.

 

Tuskin on sattumaa, että somejätit junailevat äärihomon kansallismieliseksi sometähdeksi tuhoamalla kaiken kilpailun.

 

Toki Tynkkynen on myös oikeasti taitava käyttämään mediaa. Tynkkynen ei ole antanut edes kansanedustajan aseman hidastaa toimintaansa. Elokapinan leiriydyttyä eduskunnan eteen Mannerheimintielle, niin Tynkkynen teki heistä liian polpomyönteisiä, mutta silti kiinnostavia ohjelmia. Siis AINOANA kansanedustajana. Edes Turtiainen ei kyennyt kävelemään muutamaa metriä työpaikaltaan kuvaamaan terroristeja. Tynkkynen puolestaan välittömästi lähtee työpaikaltaan kuvailemaan erilaisten terroristien operaatioita Helsingin keskustassa ja näin saa helposti satoja tuhansia katsontakertoja.

 

Tynkkysellä on siis energiaa ja uskallusta, mutta ikävä kyllä hän käyttää sitä viemään persut vielä syvemmälle arvoliberalismiin ja kansanmurhaamiseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Äärihomottava Sebastian Tynkkynen persujen 3. vpj-ehdokkaaksi

  1. Muistan kuinka neekeri poikakaverin kanssa oleva Tynkkynen kieltäytyi Marco de wittin haastattelusta Porin Suomi areenalla.

  2. Herää epäily esinahattomuudesta. Sen verran kieroa,perverssiä sekä ennenkaikkea harhaanjohtavaa ja mädättävää on ollut toiminta.

    1. ÖÖÖ. En siis ole marssinut homojen puolesta koskaan. 80- ja vielä 90-luvulla toki puolustin homoja, kunnes ne alkoivat terrorisoimaan mm. partiopoikia ja pakkosyöttämään pridetystä.

  3. Homot ovat arvaamattomia tyyppejä. Yhtenä hetkenä heikäläiset voivat olla konservatiivisia ja toisena eivät ole. Voisi tiivistettynä sanoa, että kun on valittavana perseseksi tai isänmaan puolustaminen, niin ensin mainittu toiminta voittaa aina.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*