Marco de Wit 2 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Nuori lukija kirjoittaa:

 

En ole mikään älykkö, mutta silti olen kieltäytynyt maskien käytöstä sekä rokotteen ottamisesta. Samalla sanon suoraan, että ne on lampaiden juttuja ja totesin, että jos korona iskisi ja kuolisin siihen, niin sitten ainakin olisi selvää, että mihin kuolin. Rokotettuna sitten se olisi ikuinen mysteeri ja varmaan kuolinsyystä valehdeltaisiin sydänkohtauksesta alkaen. Ei kiitos minulle koronarokotettaita tai maskia. Ei, vaikka maksettaisiin.

 

Mädätyksestä on yritettävä päästä eroon ja sitä pitää vastustaa. Koulujen aivopesuopetus aiheuttaa lapsille painajaisia ja sitten mietitään, että kumpaa sukupuolta sitä ollaan. Joo, on lääketieteellisesti luokiteltuja poikkeamia kuten intersukupuolisuus, muttei se ole kolmas sukupuoli. Ei me Downin syndroomaakaan pidetä rotuna. Feministien logiikalla minäkin olen kolmatta sukupuolta, kun en naisena suosi pinkkiä.

 

Perussuomalaisissakin fanitetaan monikulttuurisuutta: heille aasialaiset naiset ovat ok, mutta mustat miehet ei. Heitä ei haittaisi, vaikka otettaisiin Suomi täyteen aasialaisia naisia tai vaikkapa afrikkalaisia, kunhan eivät ole niitä kamalia muslimeja.

 

Miksi Suomeen tulleet tataarit eivät edusta rikostiloissa, vaikka ovat niitä kamalia muslimeja? Katsoisin enemmän rodullisia syitä. He eivät muslimeina ole aiheuttaneet valtaväestön kanssa mitään kahakoita toisin kuin nämä somalit ja irakilaiset.

 

Vaikka japanilaisten/thaimaalaisten/kiinalaisten ja suomalaisten sekoittumisella olisi neutraalit vaikutukset verrattuna mustan rodun kanssa, niin yhdistettynä pakkomonikulttuurisuuteen se tarkoittaa valkoisten tuhoa.

 

Lapsen identitettikin on siinä kahden tulen välissä: et kuulu kumpaakaan joukkoon, erioten mulattina se on kaikkein pahinta. Itse olen mieluummin autistinen identiteeltäni kuin puolikiinalainen, joka ei todennäköisesti löytäisi paikkaa kummankaan joukosta.

 

Lue lisää:

Onko persuilla musta- ja keltakuume? Puoliso kaukomailta?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Nuoren naislukijan kirje: En hyväky persujen keltakuumetta enkä ikinä ota koronarokotetta!

 1. Nainen on täysin oikeassa. Myös miesten kelta ja latinokuumeelle pitää pistää stop. Ainoastaan kaksi suomalaista voi tehdä suomalaisia ihmisiä ja jatkaa valkoisten suomalaisten perimää!

  Sekarotuiset eivät ole suomalaisia ja tulevat aina tuntemaan itsensä juurettomiksi, koska sekarotuisuus on evoluutiossa luonnoton olotila.

   1. En ole nimetön, mutta vastataan kuitenkin. Olen puoliksi suomalainen ja puoliksi zeelantilainen ja vieläpä pitkälle kalvinisti-buuri taustalla. Moni setä asui Etelä-Afrikassa ja hyvin lähellä, etten siellä syntynyt.

    Moni kuvittelee, että alankomaat on jokin liberaali maa. Tosiasiassa se on ehkä maailman polarisoitunein liittovaltio. Ei voisi olla suurempaa aatteellista eroa kuin Hollannin Amsterdamin ja Zeelannin raamattuvyöhykkeen välillä varsinkin, kun Zeelandista moni lähti buuriksi Etelä-Afrikkaan.

 2. Sekarotuiset, eli puolimatut eivät ole yhtään mitään. Ei suomalaisia tai matuja. Puolimatut ovat väliinputoajia!

 3. Barbaarit
  eivät koskaan hyökänneet Rooman valtakuntaan. He vain kävelivät rajan yli, varastivat sen mitä tarvitsivat, raiskasivat sen jonka halusivat ja elivät täällä oman kulttuurinsa mukaan niin kuin kalusivat. Heidän ei tarvinnut taistella, koska Rooma oli jo sisältä päin niin korruptoitunut ja rappeutunut, että rajavalvonta ei enää toiminut, valtion kassa oli niin tyhjä, että sotilaat, nykyisin poliisit, hakivat oman laillisen palkkansa suoraan kansalaisten vilja-aitoista. Vain hallituksen poliisi, henkivartiokaarti, sai enää palkkansa hopeassa.

  Rikkaat
  jättivät kaupungit ja lähtivät pakoon virkamiesten toteuttamaa ryöstelyä, verotusta, pakoon maaseudulle ja sotilaiden paljaaksi ryöstämät maaseudun maanviljelijät muuttivat kaupunkeihin, jossa elämä oli ilmaista — ainakin niille, jotka äänestivät ruokajonon jakajan valtaan aina uudestaan, siis hallituksen puolesta. Ihmiset vain hylkäsivät omaisuutensa, työnsä ja toimeentulonsa ja lähtivät kaupunkiin. Siellä sai syödä hallitsijan kädestä ja toimeentulo oli turvattu.

  Demokratia
  vääjäämättä johtaa samaan lopputulokseen — aina, — koska ihminen ei muutu. Mitään kehitystä ei tapahdu, kehitys on vain illuusio. Muutos kohti parempaa, siitä puhuminen, on vain vuosituhannesta toiseen toimiva ja helppo tapa alistaa «kansa» luovuttamaan työnsä tulokset hallitsijalle tässä ja nyt saadakseen paremman elämän tulevaisuudessa, viimeistään sitten kuoleman jälkeen. Kysypä vain missä ovat «kansalaisten» eläkesäästöt niin saat aina saman vastauksen: tulevaisuudessa, sitten kun «tulevaisuus» on tullut kaikki maksetaan yllin kyllin ja korkojen kanssa. Näinhän on tehty jo vuosituhannesta toiseen.

  Korona-rokote
  on vain uusi tapa päästä taivaaseen ennen muita. Päästä siihen valittujen pieneen joukkoon, jonka kuoleman saarnamiehet valitsevat.

  Joka uskoo ja ottaa rokotteen, pelastuu.

 4. Kiitos minun huomioimisesta, vaikken nyt nettijulkkikseksi nousemista kaipaa. Minulla on aikaa hankkia tietoa, kun tässä ollaan vailla töitä, vaikkei sekään mikään ideaali tilanne ole. Varmaan lähes kaikki vapaa-ajastani menee lukiessa nationalismista, politiikasta, feminismistä yms. kun en hirveämmin ole mukana sosiaalisessa kanssakäymisessä, enkä kaipaa sitä liiaksi. Asperger juuri tekee minulle tätä, että miksi kaiken aikani käytän omien mielenkiinnon kohteitteni parissa. Haluan vain toimia totuuden torvena ja valistajana ihmisille. Valitettavasti sen estää valtamedia ja ostetut poliitikot. Ei tarvitse mikään nero olla tajutakseen nykytilannetta. Internetaikakausi sallii tiedon etsimisen, mutta monellako on vaivaa etsiä sitä saati kiinnostua siitä.

  1. Ehdottomasti! Onneksi on sellainen vaimo itsellä joka ymmärtää miten maailma toimii ja myös USKALTAA tuoda mielipiteensä julki.

 5. Valkoista väestöä ollaan tuhoamassa vaikka olemme jo nyt häviävän pieni vähemmistö koko maailmassa.
  Olemme liian nokkelaa ja älykästä rotua eliitin orjaroduksi. Siinä syy.

  1. Kalergi-suunnitelma käy toteen maailmalla. Juutalaiset (tämän sanan käyttäminen lienee kirosana) ovat todella tekopyhiä: muualla päin maailmaa he vaativat monikulttuurisuutta, mutta Israeliin sitä ei missään nimessä toivoteta tervetulleeksi. Eivätkä toivota muitakaan kulttuurimarxilaisia aatteita omalle mantereelle, mutta Yhdysvalloissa tai Pohjoismaissa asuessa ollaankin niin kovia lobbaamaan näitä.

   Jos me valkoiset toimisimme samoin eli emme ottaisi yhtään afrikkalaista tänne ja pitäisimme kiinni kulttuuristamme, kansastamme, uskonnostamme ja itsenäisyydestä, olisimme rasisteja ja natseja.

   Olisikin nämä kulttuurimarxistiset aatteet vain viattomia, horoskooppien kaltaisia hömpötyksiä tai vaan painajaista, mutta ei ole, ei, vaan kyse on todella vaarallisesta aatteesta koko ihmiskunnalle. Jos ja kun Ruotsin kohtalo seuraa tätä maata, niin siinä tulee käymään niin, että juutalaiset hankkiutuu seuraavaksi hyödyllisistä idiooteistaan (muslimit) eroon. Itse kukkahattutädit ja – sedätkin ovat näiden hyödyllisiä idiootteja, vaikka PS-äänestäjät osoittaa näitä syyttävin sormin kuten minäkin tein entisenä maahanmuuttokriitikkona kunnes löysin järjen äänen etnonationalismista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*