8 thoughts on “Päivän kuva

  1. Mikään muu maailman huume tai päihde, laiton tai laillinen, ei tuhoa aivoja yhtä pahasti mitä alkoholi syöpääkin aiheuttavana solumyrkkynä tekee.

  2. Kyllä sinun isäsi ja isoisäsi joivat viinaa varmasti. Kyllä kannattaisi tollasen tyhjänpuhuja nysvärinkin joskus vähän nollata.

   1. Juutalaiset käyttävät alkoholihuumetta kansamme **********, ja kostona siitä, että Suomi luovutti juutalaisia Saksaan tuhottavaksi toisessa maailmansodassa. Alkoholihuume on paras aine **********. Halpaa tuottaa ja riippuvuus on synnyttyään heroiinin luokkaa. Tuhoaa noin viidenneksen kokeilijoistaan.

 1. Washington Post. Salattu dokumentti.

  – Vaccine breakthrough cases may reduce public confidence in vaccines
  – Pdf tiedosto on washingtonpost.com -sivustolla.
  – Sen md5sum on fb0f436e3a616f08cf595f2d057d5f02
  – Normaali varovaisuus tiedoston avaamisessa: miksi se on vuodettu?

  Asiasta kertoi Meryl Nass, M.D.
  – That big lie from last week–that 97% of hospitalized and 99.5% of deaths occur in the unvaccinated–proven a lie by CDC’s own slide deck

 2. Vuoroin vieraissa käydään.
  Arvostettu lääkäri ja tohtori Josef Mengele teki lääketieteellisiä kokeita juutalaisilla, vammaisilla, vajaamielisillä, vähäosaisilla. Eugeniikka, antisemitismi, rodullinen puhtaus ja saksalaisesta lebensraum-ihanne olivat hänen korkeita tavoitteitaan.

  – Nullifying Nuremberg

  Miten on, jos nuo vammaiset ynnä muut ryhmät pääsisivät nyt valtaan, jos heidän haltuunsa annettaisiin kaikki maailman rahat, kaikki maailman lääkkeet, kaikki likaisimmat salaisuudet maailman johtajista?
  – Kostaisivatko he saamansa kohtelun tekemällä vuorostaan samat temput vainoojilleen?

  Nürnbergin julistus.
  – Onneksi Suomessa sellainen kosto ei onnistu, koska valtio on hyväksynyt Nürnbergin julistuksen.
  – Toisin kuin USA:ssa, joka ei ole hyväksynyt Nürnbergin julistusta.
  – The United States is not part of the International Court. They refused to join and will not recognize any prosecution of an American for war crimes or medical experiments.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*