Marco de Wit 3 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ei ihme, että monet epäilevät valtaeliitin olevan täynnä pedofiileja.

 

 

Amerikan seniili varapresidenttikin lääppii taas lapsia.

 

 

Ok, lyhyet halailut ja selkään taputtelut voivat olla ihan normaaliakin, mutta mites selität tämän??

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Biden lääppii taas lapsia!

 1. Nytkö nuo isot pedot voi käyskennellä ilman maskia, mutta lasten täytyy alistua niiden pitämiseen?

  1. Maskihan on orjan merkki. Kuten tuo nainenkin, hänen ei tarvitse sitä käyttää mutta lasten täytyy sillä ne tullaan alistamaan näiden pedojen hyväksikäytölle.

   Eniten minua kuitenkin ihmetyttää ne vanhemmat jotka antavat lastensa päästä lähellekkään näitä. Vanhemmat ovat vastuussa lasten turvallisuudesta. Vai uhraaavatko ne lapsensa jotta pääsisivät politiikan orgioihin?

  2. Maski naamaan ja tuhotaan lasten terveys. Lapsistahan se onkin hyvä aloittaa. Ei ne maskit toki aikuisen terbeydellekään ole hyvä, jos olen oikein lukenut ja käsittänyt, että ne voi aiheuttaa muistisairauksia.

   Ulkomaillahan jotkut neurologit ovat vastustaneet ajatusta lasten maskittamisesta, sillä koronaan sairastumiset ja kuolemat ovat pienen prosentin luokkaa lasten keskuudessa (leukemiaa sairastavat lapset toki eria asia ja heille ihan perusflunssakin voi olla vaarallinen) ja vielä suurempi syy on hapenpuute: ihmisen aivot ovat todella herkät hapenpuutteelle, ja hippokampuksen hermosolut eivät selviä ilman happea kolmea minuuttia enempää. Se aiheuttaa oireina oppimis- ja keskittymisvaikeuksia, päänsärkyä, huimausta yms. Vaikka maskiin tottuisi ja oireet olisivat ohi, niin silti altistuu hapenpuutteelle ja mitä tulevasta tiedetään. Saako lapsi myöhemmin erilaisia aivovaurioita tämän seurauksena?

   Miten voi olla niin naiiveja ihmisiä, jotka jopa lenkillä käyttää tuota maskia!? Jopa minäkin, joka ei mahdu terveen (en tosin hullu ole) muottiin, ymmärtää maskien olevan kidutusta. Onneksi edes pää kykenee ajattelemaan ja valitsemaan järjen lammastelun sijasta. On kokeiltu pakosta ja siinä kyllä tunsi kuolevansa. Onpa paljon mukavampaa olla poissa töistä tämän takia: ei maskikidutusta.

 2. Miksi hyvin iso osa valkoisista naisista äänestää lapsia ja naisia ahdistelevaa pedofiili Joe Bidenia ja fanittaa häntä täysillä? Kiihottaako tällainen vanha pedofiili valkoisia naisia vai mistä on kyse?

 3. ”Meidän ei tarvitse pitää maskia ja pitää etäisyyttä, mutta teidän täytyy.”. Satanistit tietävät täysin kuinka koronahysteria on pelkkää valhetta, koska he ovat sen itse luoneet. Maskit, totteleminen ja etäisyyden pitäminen toisiimme ovat kaikki osa satanistien kehittämää uskonto järjestelmää, jossa on erilaisia uskonnollisia rituaaleja, kuten käsien peseminen, piikin ottaminen jne.

 4. Mitä Biden antoi pojalle, tämä laittoi kätensä taskuunsa sen jälkeen kun Biden oli jättänyt pojan käteen jotain. …😤😤😤😤

 5. Lapset selvästi pelkäävät valtavasti Joe Bidenin ahdistelua ja nuuskimista. Miksi vanhemmat antavat Bidenin ahdistella, olkoonkin valtavista rahoista ja eduista? Lapset menevät aina kaiken edelle!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*