Marco de Wit 3 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Puopolo:

Keskustan Mikko Kärnä väläytti mahdollisuutta pakkorokotuksille. Hänen mukaansa terveydenhuoltolaki mahdollistaa ne. Lakimies Onni Rostila sanoo, että pakkorokotukset olisivat perustuslain vastaisia.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Lakimies: Pakkorokotukset olisivat laittomia

  1. Joidenkin suomalaisten pakkopiikittämisen yrittäminen voi olla terveydelle vaarallista. Suomalaisilla on täysi oikeus puolustautua rikollista kansanmurhaa ja ihmiskoetta vastaan. Suomalaisten pitää mennä vihollisemme omaan kotimaahan ja pysäyttää satanistit.

  2. Voi tulla rumaa jälkeä jos yritetään pakkopiikittää joitain suomalaisia, sillä kaikki suomalaiset eivät tule alistumaan.

  3. Valtio ja kunnat eivät enää noudata lakeja. Yhä useampi suomalainen ei enää suostu tottelemaan viranomaisia ja lakeja, joita kukaan muukaan hallinnossa ei noudata. Hallintomme on täysin mätä, vainoaa ja kansanmurhaa kansalaisiaan. Oikeusjärjestelmä ja hallintojärjestelmä ovat täysin mätiä. Kansalaiset eivät tule koskaan saamaan oikeutta eliittiä kohtaan täysin mädän ja korruptoituneet järjestelmän kautta. Kohta sota on ainoa ratkaisu kansanmurhaa vastaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*