Marco de Wit 3 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Maailma on pankkiireista ja sionisteista koostuvan verenhimoisen valtaeliitin hallussa, joka levittää globalismia. Miksikö? No, tietysti saadakseen kansainvälisen pankkitukiautomaatin johtamalleen pankkikartellin rahakoneelle.

 

USA, EU, euro ja Nato ovat tämän valtaeliitin käsikassaroja, joilla tuhotaan itsenäiset kansat ja perheet.

 

Rahakoneellaan valtaeliitti hallitsee myös monikansallisia suuryrityksiä. Länsimainen valtamediakin on vain 6 monikansallisen yrityksen hallussa. Niinpä valtamedian on helppo jatkuvasti aivopestä ihmisiä hyväksymään riisto.

 

Riisto- vs. sivilisointiteoria määrää ajattelusi. Jakaa myös persut kahtia!

 

 

On vain yksi suuri voima, joka vastustaa tätä globalistista myrkkyä: Kansojen ja perheiden itsenäisyyttä puolustavat konservatiiviset kansallismieliset.

 

Niinpä valtaeliitti käyttää suunnattomasti rahaa ja monenlaisia tiedustelupalvelujenkin johtamia operaatioita muuttaakseen kansallismieliset liikkeet ja puolueet valeoppositioksi. Tämä tapahtuu vesittämällä kansallismielisyyttä sekä aatteen että strategian tasolla.

 

Aatteen tasolla mädättäminen tapahtuu uuskonservatiivisilla takaporteilla globalismiin. Pahin esimerkki tästä on Riikka Purra.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Strategian tasolla mädättäminen tapahtuu siirtymällä paulilaisesta totuusliikkeestä, trumpilaisesta kulttuurisodasta ja faragelaisesta kansanäänestysstrategiasta ”yhteistyökykyiseen” lobbaridemokratiaan. Pahin esimerkki tästä on myöskin Riikka Purra.

 

Miksi Riikka Purra vastustaa kansanäänestyksiä? Vaalikonevastaukset paljastavat!

 

 

Kansallismielisten järjestöjen vesittäminen uuskonservatismilla ja lobbaridemokratialla on valtaeliitille äärimmäisen tärkeää, koska YKSIKIN aito kansallismielinen puolue voi synnyttää dominoefektin, joka levittää aitokansallismielisyyttä kulovalkean tavoin.

 

Nyt valtaeliitti onkin kauhuissaan, että aitokansallismielisyys voisi toteutua Suomessa! Varsinkin, kun Suomi on geopoliittisesti äärimmäisen tärkeällä paikalla Pietarin porteilla.

 

Mitä jos Suomi eroaa eurosta ja EU:sta? Mitä jos Suomi sitten vielä irtaantuu natokumppanuudesta ja Naton puolustamasta länsimaisesta pankkikartellista, petrodollarista ja kartellitaloudesta? Sehän tekisi Suomesta valtavan rikkaan maan, jossa vallitsisi täystyöllisyys kohoavilla palkoilla ja alenevilla hinnoilla.

 

Nato ei voisi edes hyökätä Suomen kimppuun, koska sillä on liian voimakas armeija ja se on sitä paitsi Venäjän vieressä. Suomelle ei voisi edes kostaa pakotteilla, koska se on kätevästi idän ja lännen välissä omaten myös meriyhteyden ja suuren kauppalaivaston.

 

Suomesta tulisi pohjolan Sveitsi, mutta vieläkin puolueettomampi, vapaampi, rikkaampi ja ennenkaikkea onnellinen perinteisiä arvoja kunnioittava kansa. Näin Suomi taatusti innostaisi yhä useampia kansoja vapautumaan globalismin ja kartellitalouden ikeestä.

 

Niinpä valtaeliitin on tehtävä kaikkensa, ettei aitokansallismielinen liike leviä Suomessa eikä varsinkaan Suomen potentiaalisesti suurimmassa puolueessa eli persuissa. Puheenjohtajaehdokas Ossi Tiihonen on pysäytettävä keinolla millä hyvänsä. Hän ei missään tapauksessa saa tulla persujen puheenjohtajaksi! Itse asiassa hän ei saa saada montaa ääntä puoluekokouksessa, koska näin hän saisi oman ”nurkan”, joka sitten persujen hallitukseen menon aikana voisi nopeasti laajentua ja ottaa puolueen haltuun.

 

Ei siis ihme, että valtaeliitti on kaikin keinoin junailemassa Riikka Purraa puheenjohtajaksi. Purra on klassinen valeoppositio, jonka Soini 2016 värväsi persuihin systemaattisesti ”spin doctoroimaan” persuille parikymmentä takaporttia globalismiin. Samalla Purra auttoi pysäyttämään persut villinneen Fixit-kuumeen.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

Purra ja muu puoluejohto tajuaa Tiihosen olevan aitokansallismielinen, joka ei edes usko globalistien tärkeimpiin uskonkappaleisiin eli pankkikartelliin ja sitä suojelevaan Natoon eikä EDES vaaralliseen ilmastonmuutokseen ja tappavaan koronapandemiaan.

 

Jos Tiihonen pääsee valtaan persuissa, niin tapahtuisi jotain aivan kauheaa: Persut eivät pääsisi hallitukseen! Lobbaristrategian sijasta persut ajaisivat faragelaista kansanäänestysstrategiaa.

 

Tämä tarkoittaisi lähes koko persujen puoluejohdon vaihtamista uuteen aitokansallismieliseen väkeen. Koko nykyinen persujohto ja sen suojatit puoluetoimistossa ja puoluelehdessä luultavasti menettäisivät työpaikkansa.

 

Ei käy. Tiihonen on pysäytettävä!

 

Niinpä Purra ja muu puoluejohto menivät sabotaasissaan niin pitkälle, että KIELTÄYTYIVÄT kertomasta Tiihosen puheenjohtajaehdokkuudesta persujen jäsenistölle. Kyllä. Ihan totta. Jos et usko, niin katsoppas kuvakaappaukset tästä.

 

Persujohto yritti sensuroida Ossi Tiihosen puheenjohtajaehdokkuuden!

 

 

Ei myöskään ihme, että Purra on yhdessä bulvaaninsa Matti Putkosen kanssa yrittänyt ESTÄÄ Tiihosen kannattajien pääsyä puoluekokoukseen.

 

Tiihonen kysyy Purralta miksi tämä yritti estää jäsenten pääsyn puoluekokoukseen!

 

 

Tämä on niin törkeää, ettei tällaista ole muissa suurissa puolueissa koskaan nähty. Purran taustajoukkojen voimasta kertookin kuinka yksikään media eikä varsinkaan vaihtoehtomedia ole asiasta maininnut sanallakaan. Ainoana poikkeuksena Helsingin sanomat, joka mainitsi asiasta ohimennen Purraa tukiessaan ja Tiihosta herjatessaan.

 

 

Hesari herjaa Ossi Tiihosta ja mainostaa Laitonta Lehteä!!

 

 

Mutta ei siinäkään kaikki. Persujohto kehtaa myös hyvin törkeällä tavalla promota jäsenistölle omia suosikkiehdokkaitaan eli Purraa ja tämän tiimiä.

 

Persujen uusi laiton jäsenkirje tuputtaa jäsenistölle puoluejohdon suosikkiehdokkaita!

 

 

Riikka Purra on kaikin keinoin yrittänyt vältellä haastatteluita ja vaalipaneeleita. Lopulta puoluejohto meni niin pitkälle, että PERUUTTI perinteisen puheenjohtajapaneelin Suomen kiertueen. Mitä siitäkin tulisi, jos persujen jäsenet pääsisivät ympäri Suomea tekemään Purralle kysymyksiä esimerkiksi hänen feministisyydestä ja takaportin pakkoruotsista. Tai – vielä pahempaa – joku kysyisi Purran vihreästä autokielteisyydestä, joka estää häntä tekemästä työtään eli kiertämästä persukenttää. Siinä olisikin selittelemistä.

 

Miksei persut järjestä puheenjohtajatenttejä ja -paneeleja?!?

 

 

Kun Purra sitten vihdoin suostui edes yhteen videohaastatteluun, niin persujen Suomen Suunta tietysti järjesti haastattelijaksi purralaisen pridettäjän.

 

Suomen Suunta: Persupridettäjä feikkihaastattelee Riikka Purraa

 

 

Kaiken kukkuraksi Purra on yhdessä Putkosen kanssa yrittänyt estää Tiihosen tiimin Nico Giansantin asettumisen varapuheenjohtajaehdokkaaksi.

 

Persujohto estänyt laittomasti Nico Giansantin vpj-ehdokkuuden!

 

 

Tästä kaikesta huolimatta Tiihonen ei tajua olevansa massiivisen persujohdon sabotaasin kohteena. Tiihonen tosissaan luulee, että kaikki on vain ”sattumaa”, ”väärinkäsityksiä” ja puoluejohdon ”tietämätämätöntä epäpätevyyttä”. Kyllä puoluejohto ihan oikeasti haluaa reilua kisaa. Eihän puoluejohto sortuisi likaisiin temppuihin, vaikka panoksena onkin Suomen suurimman puolueen johtajuus, puoluehallinnon suojatyöpaikat, ministerinsalkut ja mahdollinen pääministeriys.

 

Tiihosen luonnevika on toisaalta ymmärrettävä. Rehellisten ihmisten on vaikea uskoa kuinka kieroja valehtelijoita ja huijareita epärehelliset ihmiset voivat olla.

 

Lisäksi Tiihosella on omituinen kaksoisstandardi. Hän ihan oikeasti uskoo, että kyllä muiden puolueiden puoluejohto on täynnä vallanhaluisia kieroilijoita, muttei persujen!!

 

Niinpä Tiihonen ei kunnolla kampanjoi. Hän ei edes suostu kiertämään ympäri Suomea tapaamassa kannattajiaan. Tästä ovat Laittoman Lehden lukijat jo pitkään valittaneet.

 

Lukijan vetoomus persujen pj-ehdokas Ossi Tiihoselle

 

 

Tiihonen ei EDES organisoi kannattajiaan puoluekokoukseen!! Ei vaikka Purran porukka käyttää valtavasti aikaa ja rahaa (sekä johtoasemaansa puolueessa) omien kannattajiensa mobilisoimiseen.

 

Onneksi Hesari kuitenkin levitti huhua, jonka mukaan Tiihonenkin olisi mobilisoimassa joukkojaan. Tällöin monet Tiihosen kannattajat rohkaistuivat ja alkoivat uskoa Tiihosen tiimin voittomahdollisuuksiin.

 

Kuvassa linkki Hesarin juttuun

 

 

Mutta mitä tekee Tiihonen? Blogissaan kiistää organisoivansa yhtään ketään puoluekokoukseen! Kaiken kukkuraksi hän vielä KIELTÄYTYY järjestämästä yhteiskuljetuksia.

Bussilasteittain kannattajia puoluekokoukseen? Eipä ole minulla tiedossa, enkä varsinkaan ole sellaista järjestämässä. Kuljetuksia on minulta kyllä kyselty, mutta en ole sellaisia järjestämässä. Kannattajani ovat muutenkin enemmän henkilöautoilla liikkuvia.

 

Aivan kuin Tiihonen koko ajan yrittäisi sabotoida omaa kampanjaansa.

 

Miksi?

 

Yksinkertaista: Hän on supisuomalainen jässikkä. Häneltä puuttuu nietzscheläinen tahto valtaan ja murskavoittoon.

 

Tiihonen on naivi ja umpirehellinen ”änkyrä”, joka ei osaa ”juonitella” edes sen verran, että pystyisi pyörittämään omaa kampanjaansa. Hän on vain oma itsensä. Hän vain kirjoittelee blogejaan ja täräyttelee haastatteluissa mielipiteitään, muttei osaa luovia politiikan syvissä vesissä.

 

Ehkä juuri sen takia häntä niin paljon rakastetaankin.

 

Ehkäpä juuri tällainen politiikan umpirehellinen naivisti pystyy herättämään persujen syvät rivit!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Onko persujen pj-ehdokas Ossi Tiihonen patologisen naivi?

  1. Perusrehellisellä voi tietysti olla vaikeaa kilpailla edustuksellisessa demokratiassa, joka on rakennettu kierojen ja valehtelevien nilviäisten sekä psykopaattien valtapelien ympärille.

  2. Jussi Halla-ahon, Riikka Purran ja Matti Putkosen toiminta on ollut niin epärehellistä ja likaista vastustajien siivoamiseksi puolueesta, että tämä tulee varmasti kostautumaan heille. Eivät persut kuitenkaan niin tyhmiä ole, etteivät näkisi erittäin likaista ja epärehellistä peliä.

  3. Ei USA:n ja EU:n poliittiset päättäjät mitään feikkipankkiirien käsikassaroita* ole vaan kaiken tämän vedätyksen mahdollistavia.

    Ilman näitä poliitikkoja eli valtiovaltaa feikkipankkiirien vedätys loppuisi seinään.

    *käsikassara 

    Kuvakielessä, kuvallisesti, kielikuva: epäitsenäisestä, välikappaleena toimivasta henkilöstä, järjestöstä tai muu, tai muuta, työrukkanen, juoksupoika, sätkynukke.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*