Marco de Wit 3 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtaeliitti ja sen hallitsema valtamedia ovat niin voimakkaasti Purran puolella, että Hesari jopa mainostaa tämän blogikirjoituksia. Tämä nähtiin taas hesarin jutussa:

 

Viime viikkoina Twitterissä nimimerkillä esiintyvät trollit ovat rienanneet Riikka Purraa muun muassa Nato-jäsenyyden, pakkoruotsin ja rokotepassin kannattamisesta. Siitäkin huolimatta, että Purra itse kiistää kannattavansa mitään näistä.

 

Liikuttavaa, Hesari jopa linkkasi Purran blogiin, jotta ihmiset pääsevät helpommin lukemaan tämän valheita.

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee? No, katsotaan tarkemmin. Tässä on kyseinen Purran uusi blogikirjoitus ja sen alku:

 

Kuvassa linkki Purran blogikirjoitukseen

 

Tässä sitaatit, joissa Purra valehtelee todella lapsellisen läpinäkyvällä tavalla.

 

7. Miten puuttuisit ns. pakkoruotsiin?

Olen ennen politiikkaan ja puolueeseen tuloa ollut pakkoruotsin säilyttämisen kannalla.

 

Törkeä päivänselvä vale väittää, että kannatti pakkoruotsia vain ENNEN persuihin tuloa. Todellisuudessa hän tuli puolueeseen 2016 johtavaksi poliittiseksi suunnittelijaksi ja silti vielä 2018 kannatti pakkoruotsia sekä twiitillä että blogikirjoituksella. Laiton Lehti on todistanut tämän jo moneen kertaan, mutta tässä uudestaan.

 

Ensin 2018 alussa lähtetty twiitti, jossa Purra YLPEÄSTI kannatti pakkoruotsia ja viittasi 1.6.2015 kirjoittamaan pakkoruotsia puolustaneeseen blogikirjoitukseensa, jonka hän viime aikoina on sieltä poistanut. Twiitti on kuitenkin vielä näkyvissä:

 

 

Twiitin jälkeen meni lähes vuosi ja 2018 lopussa eli vain muutama kuukausi ennen 2019 eduskuntavaaleja Purra JÄLLEEN blogissaan puolusti pakkoruotsia ja vieläpä haasteella. Kyllä. Purra haastoi persut todistamaan hänelle miksi pakkoruotsi muka on huono asia. Tämä haaste sai niin raivoisan vastaanoton, että Purra pian POISTI haasteen kommentteineen kaikkineen.

 

Riikka Purran pimittämiä kirjoituksia löytynyt lisää: Kannattaa edelleen pakkoruotsia?!?

 

 

Poistettuaan haasteensa Purra ei kuitenkaan ilmoittanut muuttaneensa kantaansa. Sen sijaan hän oli hiirenhiljaa pakkoruotsikannastaan.

 

Persut pimittivät koko tämän jutun eikä valtamedia tietysti eduskuntavaalitenteissä kysynyt Purralta pakkoruotsista. Kukaan ei myöskään kysynyt asiasta pari kuukautta myöhemmin Purran ilmoittauduttua persujen varapuheenjohtajavaaliin. Persujen vpj-kisassa ei ollut mitään tenttejä, joten taaskin Purra pystyi pimittämään joko edelleen kannattavansa tain ainakin kannattaneensa julkisesti pakkoruotsia vain puoli vuotta ennen.

 

Näin Purra nousi ALLE KOLMESSA vuodessa punavihreistä puskista suoraan suuren kansallismielisen puolueen huipulle. Tämä rakettimainen nousu on varmasti Suomen ellei peräti maailmanennätys.

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

 

Purran kannattaisi sanoa, että ”Joo, olin tosi typerä, mutta nyt olen täysin pakkoruotsia vastaan.” Purra ei kuitenkaan pysty lopettamaan valehtelua.

En ole koskaan pakkoruotsia politiikassa muutenkaan edistänyt, vaan kirjoitus, jota aina välillä halutaan revitellä, on kirjoitettu ennen politiikkaan mukaantuloa.

 

Nyt Purran valehtelu muuttuu patologiseksi. Hän siis alkaa saivarrelleen selittämään, ettei ole pakkoruotsia politiikassa EDISTÄNYT. Ensinnäkin herää kysymys, että onko siis edistänyt henkilökohtaisessa elämässään? Toiseksi, Purra on ainakin poliitikassa edistänyt pakkoruotsia. Yllä olevassa 2018 twiitissä hän selvästi ylpeänä mainosti pakkoruotsia. Siis vaikka oli persujen johtava poliittinen suunnittelija. (Eikä halunnut persujen aloittavan pakkoruotsin vastaista kampanjaa.)

 

Vielä enemmän Purra ”edisti” pakkoruotsia yllä mainitulla 2018 marraskuun haasteellaan eli kirjaimellisesti selitti ihmisille, ettei kukaan ole vielä löytänyt tarpeeksi hyviä syitä pakkoruotsin poistamiseksi. Viikkojen ajan Purra blogissaan väitteli lukuisten ihmisten kanssa puolustaen pakkoruotsia.

 

Ai niin. Eihän pakkoruotsin fanittaminen ja puolustaminen ole ”edistämistä”! Oikeasti poliittista edistämistä olisi ollut vain, jos Purra olisi järjestänyt kansanäänestyksen tai lakialoitteen pakkoruotsin ikuiseksi betonoinniksi.

 

 

Mielenkiintoista on myös, että Purra koko ajan yrittää hämätä lukijoitaan viittaamalla vain 2015 blogikirjoitukseen. Eli: ”kirjoitus, jota aina välillä halutaan revitellä, on kirjoitettu ennen politiikkaan mukaantuloa.”

 

Totta on, että monet ovat kiinnittäneet huomiota vain tuohon 2015 blogikirjoitukseen, koska 2018 haaste-blogikirjoituksensa Purra salaa poisti kaikkine kommentteineen! Tosin yhdessä paikassa 2018 blogi kyllä huomattiin. Nimittäin Vapaa kielivalinta -foorumilla.

 

Kuvassa linkki Vapaa kielivalinta-foorumiin

 

Purra ei tunnu käsittävän, ettei netistä mikään katoa. Siitä huolimatta hänellä on otsaa käyttäytyä aivan kuin ei olisi koskaan tehnyt 2018 pakkoruotsihaastetta.

 

Röyhkeys ei kuitenkaan lopu tähän. Purralla on nimittäin otsaa jatkaa huijaamista. Nyt hän väittää, ettei enää kannata pakkoruotsia, vaan ainostaan kolmatta pakollista kieltä. Hetkinen! Sehän on selvä takaportti pakkoruotsiin. Uskomatonta kylläkin Purra itsekin näyttää tämän välillisesti myöntävän. Katsoppa itse:

 

Päinvastoin haluankin nostaa vaatimustasoa ja lisätä sekä matemaattisten aineiden että kielten opiskelua. En kuitenkaan kannata pakkoruotsia myöskään tältä osin, vaan kielen (englannin lisäksi) saisi valita itse. Monet valitsevat joka tapauksessa ruotsin.

 

Tästä Purran ruotsinkieliset naapurit ja varsinkin RKP ovat varmasti erittäin mielissään. Ainoan pakkoruotsia ainakin periaatteessa vastustavan puolueen puheenjohtajaksi on tulossa ruotsin kieltä ihaileva nainen, joka haluaa PAKKOA käyttämällä säilyttää ruotsin kielen vahvan aseman yli 90 prosenttisesti suomenkielisessä maassa.

 

Ai, mutta sehän on lievempi pakko. Ei sinun tarvitse ruotsia opiskella, mutta jos et sitä suostu tekemään, niin sinut pakotetaan opiskelemaan jotain vielä turhempaa kieltä!

 

Tämä Purran älytön vaatimus ja pakkoruotsin takaportti on muuten mennyt persuissa täysin läpi. Tiettävästi yksikään persu ei ole Purraa julkisesti kritisoinut.

 

Tällä tasolla ovat persut.

 

Riikka Purran takaportti pakkoruotsiin: Kolmas pakollinen kieli!

 

 

Purralla on myös otsaa väittää, ettei hänellä ole vaikeuksia myöntää erehdyksiään.

Se [pakkoruotsi] oli sen aikainen näkemykseni eikä minulle ole vaikeaa myöntää, että erehdyin. 

 

Täytyy myös ottaa huomioon, ettei Purra tajunnut miksi kansallismieliset inhoavat pakkoruotsia. Purra ei edes tajunnut, että esim. Itä- tai Pohjois-Suomessa asuvat ihmiset eivät näe mitään järkeä pakko-opiskella ruotsia.

En myöskään ymmärtänyt, miten tärkeä asia tämä [pakkoruotsi] on niin monille.

 

Purra myös kertoo inhoavansa ”ruotsinvihaajia”. Näin törkeää halveksuntaa suomalaisia kohtaan tuskin koskaan on minkään suuren puolueen puheenjohtajaehdokas esittänyt. Edes RKP ei uskaltaisi kirjoittaa näin:

Valitettavasti pakkoruotsin vastustajien joukossa on myös henkilöitä, joiden myrkky on vielä paljon paksumpaa, ja tuota olen taas saanut viime päivinä maistaa. Erittäin syvä viha ja kauna kaikkea Ruotsiin ja ruotsin kieleen liittyvää, kuten kaksikielisiä ihmisiä kohtaan, jopa halu hävittää kaikki Ruotsiin ja ruotsiin liittyvä Suomesta, ovat nostaneet päätään. Kaikkea tällaista tietenkin vastustan.

 

No niin persut. Siinäs kuulitte. Ei saa liikaa suuttua Ruotsin riistävän siirtomaavallan jäänteestä pakkoruotsista, ruotsinkielisen pääoman ylivallasta, RKP:n johtamasta kansanmurhasta eikä varsinkaan ruotsinkielisten etuoikeuksista. Luottakaa Purraan. Hän kyllä puolustaa teitä ja taistelee täysillä pakkoruotsia ja ruotsinkielistä eliittiä vastaan!

 

Tästähän Tiihosen tiimi saisi hyvän vaaliaseen. Eli levittäisi tällaisia some- ja tarramainoksia:

 

Erittäin syvä viha ja kauna kaikkea Ruotsiin ja ruotsin kieleen liittyvää, kuten kaksikielisiä ihmisiä kohtaan, jopa halu hävittää kaikki Ruotsiin ja ruotsiin liittyvä Suomesta, ovat nostaneet päätään. – Riikka Purra

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Riikka Purra valehtelee TAAS: ”En ole persuissa kannattanut pakkoruotsia.”

  1. Todella törkeää valehtelua, sekä epärehellistä ja likaista peliä Jussi Halla-aholta, Riikka Purralta ja Matti Putkoselta. Mielenkiintoista, että Halla-aho ja Purra molemmat edustavat ruotsalaista pääomaa, kun taas Ossi Tiihonen on kansallismielinen suomalainen, joka ajaa suomalaisten etuja ja selviytymistä.

  2. Pitää muistaa että oikea nuorisojärjestö on persuilta lakkautettu. Nykyinen tynkkysjugend tekee vain sen mitä puoluejohto ohjaa heidät tekemään ja sanomaan.

  3. Miksi riitelyä joka tuhosi ske,nkin pitää kovasti yrittää persuja vastaankin? Ainoa puolue eduskunnassa jolla järkeä siellä ja yrittää taistella haittamaahanmuuttoa sekä eu:n diktatuuria vastaan. Sekö nyt pitäisi jotenkin saada tuhottua ja pilattua, punavihreet hykertelee nähdessään tällaista sekoilua. Ei kovin isänmaalliselta vaikuta.

    1. Miksei? Persuissa on nyt puoluekokous tulossa ja valta vaihtumassa. Moni pitää Purraa Soinin kaltaisena puolisuvakkina ja haluaa puheenjohtjaksi jonkun muun. Mitä pahaa tässä on? Eikö Soiniakaan olisi saanut haastaa ja syrjäyttää?

    2. Miksi vihaat suomalaisia? Haittamaahanmuutto on rahaeliitin keksimä termi, jolla saadaan suomalaiset h

    1. Perusrotupetturit olisi oikea nimitys, sillä persuissakin fanitetaan monikulttuurisia suhteita ulkomaalaisten naisten kanssa. Käyhän se musta mieskin. Ei ole edes eurooppalaista alkuperää kuten vaikkapa venäläinen tai norjalainen, jotka olisivat rodullisesti lähellä meitä suomalaisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*