Marco de Wit 4 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Australiassa on totaalinen poliisivaltio, jossa koronapoliisit hyökkäilevät ihmisten kimppuun keskellä katua.

 

Tässä koronapoliisi ottaa kiinni miehen, joka oli kävellyt kaikessa rauhassa ilman maskia.

 

Mies selitti, ettei hän voi heikon terveydentilansa takia käyttää maskia.

 

Poliisi ei uskonut, vaan pisti hänet rautoihin.

 

Pian miehelle tuli sairauskohtaus ja hän lähes kuoli.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Koronapolpo kiduttaa

 1. Jäätävä tarakka tolla naispoliisilla joka lopussa seisoo kameran edessä.

  Mutta tällainenhan Australia on. Se on Amerikan yhdysvaltojen alistama manner joka tekee juuri niinkuin jenkit käskevät. Eikä sitä muuta mikää tosiasia. Toinen jenkkien käskyttämä maa on uusi-seelanti. Mihinkään näistä kolmesta en tule ikinä menemään.

 2. Liittykää mukaan aktiiviseen vastarinta toimintaan. Omien kykyjen ja uskalluksen mukaan. On vain ajan kysymys milloin vastarinta muuttuu *********** toiminnaksi. Muistakaa aina varmat viestiyhteydet, tästä riippuu se paljastuuko operaatio vai pysyykö se salassa eli vain oman porukan tiedossa h-hetkeen asti.

 3. Koska hallitus ja eduskunta pyyhkivät lattiaa perustuslailla eli ovat syyllisiä maan laittomaan tilaan, on tässä enemmän kuin riittävästi perusteita kovalle vastarinta toiminnalle. Tietysti murha tai murhan yritys korona myrkkypiikeillä antavat meille rajattomat mahdollisuudet vastatoimin yrittää torjua pääministeri Marinin johtama globaali tyrannia Suomessa.

  Nyt on toiminnan aika.

  Suuret oheisvahingot ovat hyväksyttäviä eloonjäämis kamppailussa.

 4. Suomen(globalistien) Tasavallan(vellihousujen) presidentti(sätkynukke) Sauli Niinistö on 100 prosenttisesti mukana rikollisessa maailman uudelleen järjestelyssä. Rikollinen presidentti joka pitäisi pääministeri Sanna Marinin kanssa olla vankilassa. Ottaen huomioon heidän osallisuutensa globalistien aiheuttamassa tuhossa ja kuolonuhreissa, oikea rangaistus olisi varmasti paljon ankarampi maanpetturuudesta ja osallisuudesta murhiin ja murhan yrityksiin korona myrkkypiikeillä.

  Suomen tasavaltaa ei ole, demokratiaa ei ole, oikeusvaltiota ei ole. Maailman suurimman länsivallan, Yhdysvaltojen vaalijärjestelmä on tuhottu, ainoa mitä on jäljellä on se mitä me päätetään yhdessä tehdä ja sotia koska me olemme sotatilassa. Olemme sodassa sisäisiä vihollisia vastaan.

 5. Todella sairasta iskeä heikoimpien kimppuun koronaideologian varjolla ja laittaa pystyyn hysteerinen poliisivaltio ulkonaliikkumiskieltoineen ja maskipakotuksineen jopa ulkona. Suomessa ei ole niin järjettömiin linjauksiin sentään menty mitä hyvin monessa muussa maassa, jotka ovat yksiselitteisiä ihmisoikeuksien törkeitä loukkaamisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*