Marco de Wit 4 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Perussuomalaisen puolueen puoluekokous on 14-15.8.2021. Siellä valitaan uusi puheenjohtaja ja hallitus.

 

Puheenjohtajakisa on siis nyt loppusuoralla. Kisan ennakkosuosikki Riikka Purra on kuitenkin kaikin keinoin yrittänyt vältellä haastatteluita. Hän suostuu haastatteluun, vain jos haastattelija on hänen kannattajansa.

 

Suomen Suunta: Persupridettäjä feikkihaastattelee Riikka Purraa

 

 

Purran röyhkeys ei kuitenkaan lopu tähän. Purra ei ole vielä suostunut osallistumaan yhteenkään vaalipaneeliin. Tässä häntä on suuresti auttanut muu puoluejohto, joka lopulta meni niin pitkälle, että PERUUTTI perinteisen puheenjohtajapaneelin Suomen kiertueen! Viimeksi pj-paneeli järjestettiin peräti viidellä paikkakunnalla. Tämän lisäksi oli vielä persunuorten pj-paneeli.

 

Kiertue käynnistyy 6.5.2017 kello 14 Tampereella. Paneelissa ovat mukana kaikki perussuomalaisten puheenjohtajaehdokkaat: Jussi Halla-aho, Leena Meri, Riku Nevanpää, Raimo Rautiola, Veera Ruoho ja Sampo Terho.

Myös yleisö ja media pääsevät tenttaamaan puheenjohtajaehdokkaita. …

Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä. Linkki täällä.

Tampereen jälkeen kiertue jatkuu seuraavasti: 13.5. Turku, 20.5. Lappeenranta, 28.5. Oulu sekä 4.6. Helsinki. (Korostukset lisätty.)

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisten juttuun, jossa pieni virhe: Yhteispaneeleita 5+1.

 

 

 

Tällä kertaa perinteinen yli kuukauden kestävä kuuden pj-paneelin Suomen kiertue on kuitenkin peruutettu. Mitä siitäkin tulisi, jos persujen jäsenet pääsisivät ympäri Suomea tekemään Purralle kysymyksiä esimerkiksi hänen feministisyydestä ja takaportin pakkoruotsista. Tai – vielä pahempaa – joku kysyisi Purran vihreästä autokielteisyydestä, joka estää häntä tekemästä työtään eli kunnolla kiertämästä persukenttää.

 

Siinä olisikin selittelemistä. Niinpä parempi peruuttaa koko kiertue.

 

Miksei persut järjestä puheenjohtajatenttejä ja -paneeleja?!?

 

Persujohto panttasi heinäkuun loppuun asti tietoa siitä missä, milloin ja kuinka monta pj-paneelia tai tenttiä on tulossa. Nyt on vihdoin saatu tieto siitä, että VAIN yksi.

 

Lisäksi tentti järjestetään ”Työmiehen tuumaustunnilla” eli siis Helsingin puoluetoimistolla Matti Putkosen johdolla, vaikka hän on yhdessä Purran kanssa jo monta kertaa jäänyt kiinni Ossi Tiihosen kampanjan sabotoinnista.

 

Tämä ei ole yllättävää, koska Putkonen on demareista loikannut entinen Timo Soinin vasen käsi! Häntä ei ole koskaan valittu mihinkään asemaan puolueessa, muttä tästä huolimatta Soini antoi hänen johtaa puoluetoimistoa ja pyöriä puolueessa isännän elkein.

 

Persujen viime puheenjohtajavaalin aikaan vuonna 2017 Putkonen ovelana miehenä myi kalliilla tukensa ja loikkasi Timo Soinin leiristä Jussi Halla-ahon leiriin. Nykyään yli seitsemänkymppinen Putkonen onkin erittäin korkeasti palkattu vajaa 10 000 euroa kuukaudessa ansaitseva puolueen vapaaherra, joka vaatimattomasti kutsuu itseään ”työmieheksi”. Hän on puoluetoimiston harmaa eminenssi, jonka varpaille kukaan ei uskalla astua!

 

Putkonen on päättänyt, että hänelle suosiolliset Riikka Purra ja Simo Gröönroos on valittava puolueen johtoon. Purra puheenjohtajaksi ja Grönroos puoluesihteeriksi.

 

Persujen ”työmies” Matti Putkonen

 

 

Tiihonen on kuitenkin kehdannut haastaa Purran ja Putkosen tiimin omalla Tiihosen tiimillä. Niinpä hän on joutunut massiivisen vaalisabotaasin kohteeksi.

 

 

Persujohto yritti sensuroida Ossi Tiihosen puheenjohtajaehdokkuuden!

 

Tiihonen kysyy Purralta miksi tämä yritti estää jäsenten pääsyn puoluekokoukseen!

 

Persujen uusi laiton jäsenkirje tuputtaa jäsenistölle puoluejohdon suosikkiehdokkaita!

 

Persujohto estänyt laittomasti Nico Giansantin vpj-ehdokkuuden!

 

 

On siis vaikea kuvitella puolueellisempaa puheenjohtajatentin vetäjää kuin Putkonen.

 

Kaiken kukkuraksi näyttää siltä, ettei yleisö saa tehdä kysymyksiä!

 

Perinteisesti persujen jäsenet ovat saaneet tulla seuraamaan tenttiä ja tehdä yleisöstä omia kysymyksiä. Nyt tentin mainoksessa puhutaan vain siitä kuinka toimittajat voivat tehdä kysymyksiä.

 

Jäseniä ei edes kutsuta paikalle yleisöksi. Siis siitä huolimatta, että viimeksi näin tehtiin: ”Myös yleisö ja media pääsevät tenttaamaan puheenjohtajaehdokkaita.”

 

Toisaalta sehän oli eri aika. Soinin tiimin haastaminen oli sankarillista, mutta Purran tiimin haastaminen on hajoittamista.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Miksei yleisö saa tehdä kysymyksiä persujen pj-tentissä?

  1. Onpa älyttömän puolueeton tentti, kun puolue-eliitti järjestää omalla nimellään tilaisuuden johon ovat ottaneet suojattinsa Riikka Purran.

  2. Yleisön on saatava tietää ehdokkaiden geeniperimä. Myös tieto ympärileikkauksista on hyvä tuoda julki!

    Onko femakko-Purran ”mies” ympärileikattu?!!

  3. Paitsi että Putkonen on ovela hän on myös iljettävä raiskaaja joka on saanut 8 kk:n vankeustuomion.

  4. Täysin naurettava kabinettitentti jossa ehdokkaat on eristettynä oikeasta maailmasta ja todellisuudesta persujohdon kontrollin alle studioon vain mediapellejen kiusattavaksi. Kuvastaa hyvin taas nykyjohdon röyhkeyttä.

  5. Purran rohkeus ei riitä tentteihin yhdessä muiden kanssa, tietää että ei pärjäisi muille alkuunkaan. Toivon että muija häviää kisan. Hypätköön vihervassari globojen kelkkaan, tai nuoleskelemaan Schwabia jonka tavoitteita ajaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*