Marco de Wit 4 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi jo yli vuosi sitten, että PCR-testit eivät todista yhtään mitään. Niitä ei ole tarkoitettu diagnostiikan välineiksi. Näin on sanonut PCR-testin kehittäjä, nobelisti Kary Mullis.

 

Nykyään käytössä olevat PCR-testit on kaiken kukkuraksi tehty niin älyttömän tarkoiksi, että ne löytävät äärimmäisen pieniä täysin harmittomia mahdollisten bakteerien, prionien, virusten/eksosomien, yms. jäämiä. Positiivinen PCR-testi ei tarkoita, että sinä olisit millään tavalla sairas. Itse asiassa sinut voidaan julistaa positiiviseksi mihin tahansa, koska kehostasi löytyy vaikka mitä. Tarvitsee vain säätää PCR-testi tarpeeksi tarkaksi. PCR-testin tarkkuutta säätelemällä pystytään siis kehittämään lukemattomia ”pandemioita”.

 

Itävaltalaisen tuomarin päätös: PCR testillä ei todistusarvoa

 

 

Käytännössä sairastuneet on vain vain julistettu koronapotilaiksi, vaikka he oikeasti ovat sairaana esim. flunssan takia. Eli usein D-vitamiini puutostilan takia.

 

Julistamispeli on helppoa varsinkin, kun kuolinsyitä ei oikeasti tutkita kunnolla. Lähes jokaisesta kuolleesta voi löytyä joku viruksen kaltainen ja sitten julistaa se kuolinsyyksi. Tällöin kuitenkin unohdetaan, että on kaksi eri asiaa kuoleeko koronasta vai koronan kanssa. Eli jonkun mitättömän ja täysin vaarattoman viruksen/exosomin/prionin/yms. kanssa.

 

Tämän huijauksen huomaa myös siitä, että sairastuneiden ja kuolleiden määrä ei ole missään vaiheessa noussut. Koronahysteria on vain nimipeliä, jossa sairauksille annetaan uusi nimi.

 

 

 

Aika kätevää. Voit luoda pandemian muuttamalla sairauksien nimiä. Aivan samoin on tehty AIDS:in kanssa, jota ei myöskään ole olemassa, vaaan ainoastaan tuberkuloosi ja moni muu sairaus on vain nimetty AIDS:ksi.

 

Miksikö, koska eihän homojen popperiorgioita saa kritisoida! Sehän olisi homofobiaa.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Tämä pandemiapeli on valtaeliitille valtavan tärkeä, koska aina kun kansa liikaa osoittaa mieltä (esim. Ranskan keltaliivit tai Hong Kongin mielenosoitukset) tai on pistettävä valtaeliitin rahakoneen synnyttämä lama jonkun muun piikkiin, niin vain keksitään jälleen uusi pandemia.

 

Yksinkertaista, mutta hirviömäistä!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “PCR-koronatestit ovat satua. Koronaa ja AIDS:ia ei ole edes olemassa!

 1. En aio enää noudattaa lakia, koska olen jo lainsuojaton Suomessa. Laki ei minua suojele, joten miksi noudattaisin sitä. Poliisi, sossumafia, vääryyslaitos jne. tulevat aina olemaan minua vastaan, joten miksi kunnioittaisin heitä pätkääkään? Ei ole mitään lakia, vaan Suomi on laittomassa tilassa.

  1. Vertaansa vailla oleva kansojen murha käynnissä Euroopan historiassa jossa olennainen on katoamassa nykyisistä kulttuureista.

   https://www.jw.org/fi/kirjasto/lehdet/w20040315/Westfalenin-rauha-k%C3%A4%C3%A4nnekohta-Euroopan-historiassa/

   ”Westfalenin rauhansopimus oli erityisen merkittävä. Sen allekirjoittaminen vuonna 1648 päätti kolmikymmenvuotisen sodan ja antoi alun nykyisen kaltaiselle suvereenien valtioiden muodostamalle Euroopalle.

   https://www.greelane.com/fi/humanistiset-tieteet/historia-ja-kulttuuri/major-events-european-history-4140370/

   ”Renessanssi oli kulttuurinen ja sosiaalipoliittinen liike 1500- ja 1500-luvuilla. Se korosti klassisen antiikin tekstien ja ideoiden uudelleen löytämistä.” ”Uskonpuhdistajat Martti Luther ja Jean Calvin puhuivat paluusta raamatullisiin arvoihin. He saivatkin laajaa kannatusta” ”Toiset keisarikunnan ruhtinaista liittyivät unioniin, toiset taas liigaan. Kyräily teki Euroopasta, ja erityisesti keisarikunnasta, kuin ruutitynnyrin, jonka yksi ainoa kipinä saattoi räjäyttää taivaan tuuliin. Kun tuo kipinä sitten ilmaantui, se käynnisti konfliktin, joka kesti seuraavat 30 vuotta.” ”Renessanssi oli kulttuurinen uudestisyntyminen, joka kosketti koko Eurooppaa.” ”Uskonpuhdistus oli jako Latinalaisessa kristillisessä kirkossa” ”uskonpuhdistus oli sekä hengellinen että poliittinen vallankumous, joka johti useisiin uudistus kirkkoihin. Se auttoi muokkaamaan nykyaikaisia ​​hallituksia ja uskonnollisia instituutioita ja näiden kahden vuorovaikutusta.”

   ”suljettiin väkipakolla kaksi luterilaista kirkkoa. Tämä loukkasi protestanttista ylhäisöä, ja joukko aatelisia tunkeutui Prahassa erääseen palatsiin, tarttui kolmeen katoliseen viranomaiseen ja heitti heidät ulos yläkerran ikkunasta. Tämä oli kipinä, joka sytytti Euroopan liekkeihin.”

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Marinin_hallitus

   (Miika 4:3.) ”He takovat miekkansa auranteriksi ja keihäänsä vesureiksi. Kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan,eivätkä he enää opettele sotimaan”

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Muuttoliike#/media/Tiedosto:Dorothea_Lange,_Drought_refugees_from_Oklahoma_camping_by_the_roadside,_Blythe,_California,_1936.jpg

   https://pro.europeana.eu/project/europeana-common-culture

   ”encouraged engagement with cultural heritage through the Europeana”

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_historia#/media/Tiedosto:Sandro_Botticelli_-_La_nascita_di_Venere_-_Google_Art_Project_-_edited.jpg

   ”Perniön ns. punainen pappila on eräs vanhimpia säilyneitä pappilarakennuksia Suomessa. Se lienee rakennettu jo 1740-luvulla.”

   http://www.pernio.fi/perniota/wanhaa-perniota/

 2. Ensimmäiset koronatapaukset 2020 ”sattuivat” juuri sinne missä oli 2019 toteutettu massiviset influenssarokotuskampanjat. Kuten Wuhan ja Pohjois-Italia.

  https://fakeologist.com/blog/2021/06/26/about-the-flu-shots-of-2019/

  Patient 0 for the Covaids hoax was everywhere there was a mass flu quaxxination campaign.

  Now, on a more serious – and tragic – note, let me state what follows, ladies & gents:

  You really don’t need to be Sherlock Holmes to figure out that the FLUSHOTS are the killers. This whole drama was triggered in late 2019, when massive flushot campaigns were carried out in specific world locations (for instance in Wuhan, Northern Italy, Iran, Israel and Spain – where the first and worst waves of 220;Covid” deaths occurred).

 3. CDC myöntää että PCR-testi on hyödytön, sen kalibrointiin on käytetty tavallisia flunssaviruksia koska tätä ”koronavirusta” ei ole vieläkään pystytty eristämään. (Eräs amerikkalainen miljonääri lupaa 5 miljoonaa dollaria sille joka sen pystyy eristämään). Tavallisia flunssaviruksia, eläviä tai kuolleita, siis testaillaan. Ja sillä perusteella määrätään perustuslain vastaisia sulkuja. Espanjan korkein oikeus tuomitsi koronasulut perustuslain vastaisiksi:

  https://www.usnews.com/news/business/articles/2021-07-14/spains-top-court-rules-pandemic-lockdown-unconstitutional

  Samasta asiasta myös Ossi Tiihonen on tehnyt tutkintapyynnön kansainväliselle rikostuomioistuimelle, koronasuluista ja koronarokotteista. Tutkintapyyntö löytyy Ossin omilta nettisivuilta.
  Toinen amerikkalainen miljonääri Steve Kirsch lupaa 2 miljoonaa dollaria jokaiselle joka pystyy todistamaan että rokotteista on jotain hyötyä. Tarjous on ollut pöydällä jo pitkään, mutta kukaan ei ole ilmoittautunut.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*