Marco de Wit 4 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Vihdoinkin persut eli Suomen Suunta haastatteli Ossi Tiihosta. Eihän tässä olla kuin vasta pj-kisan loppusuoralla. Eli siis vain yhden viikonlopun päässä!

 

Perussuomalaisen puolueen puoluekokous on nimittäin jo 14-15.8.2021. Siellä valitaan uusi puheenjohtaja ja hallitus.

 

Edellisen puheenjohtajakisan aikaan puheenjohtajapaneeli kiersi ympäri Suomea yli kuukauden ajan peräti KUUDELLA eri paikkakunnalla. Nyt persujohto kuitenkin peruutti kiertueen, jotta puoluejohdon ennakkosuosikki feministi Riikka Purra ei vain joutuisi vastailemaan vaikeisiin kysymyksiin.

 

Miksei persut järjestä puheenjohtajatenttejä ja -paneeleja?!?

 

 

Tiettävästi vain yksi pj-paneeli järjestetään. Ja sekin Tiihosta sabotoineen ”työmies/vapaaherra” Matti Putkosen johtamana!

 

Miksei yleisö saa tehdä kysymyksiä persujen pj-tentissä?

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Purra on suostunut videohaastatteluihin.

 

Tosin vain oman faninsa haastateltavaksi persujen Suomen Suunta -ohjelmassa.

 

Suomen Suunta: Persupridettäjä feikkihaastattelee Riikka Purraa

 

 

Nyt Suomen Suunta on vihdoin haastatellut myös pj-ehdokas Ossi Tiihosta.

 

Ja kas kummaa. Nyt ei haastattelijana ollutkaan pridepersu, vaan jaarittelijapersu.

 

Siis oikeasti harvoin näkee yhtä hidasta ja jaarittelevaa haastattelijaa. Tämä ei olisi ollut ongelma muuten paitsi, että aikaa oli vain yksi tunti. Tällöin pitää olla todella tehokas kysymyspatteristo, jotta voi käydä kiinnostavasti läpi mahdollisimman monta tärkeää asiaa. Persujen pj-kisahan on osittain myös pääministerikisa.

 

Haastattelija kuitenkin käytti YLI puolet ajasta yhteen ainoaan aiheeseen eli koronaan. Toki se on tärkeä asia, mutta on täysin lapsellista antaa enemmistö ajasta vain yhteen asiaan.

 

Vielä pahempaa oli, että haastattelija ei vain tehnyt kysymyksiä, vaan halusi usein kertoa myös OMAN mielipiteensä. Tämä on todella röyhkeää. Ketään ei kiinnosta jonkun jaarittelevan nollapersun mielipiteet ja hänen oma kunnallisvaalikampanjansa. Ei varsinkaan keskellä kuumaa pj-kisaa!

 

Jaaritteleva haastattelijapersu

 

 

Lisäksi haastattelija teki aivan saman törkeän tempun kuin pridepersu eli ei tehnyt arvoliberalismiin liittyviä kysymyksiä.

 

Ai, mutta kysyttinhän Tiihoselta isien oikeuksista sekä kannattaako hän alaikäisten sukupuolen”vaihto”leikkauksia!

 

Niinpä, mutta ne eivät ole erottelevia kysymyksiä, koska tietysti KAIKKI persut ovat niissä samaa mieltä. Eli persulogiikallahan tämä tarkoittaa, että kaikki persut ovat arvokonservatiiveja!!

 

Tätä samaa strategiaa haastattelija käytti lähes koko ajan eli teki kysymyksiä, joihin kaikki pj-ehdokkaat varmasti antavat samat vastaukset. Puheenjohtajakisan aikana haastattelijan pitää tehdä kysymyksiä aiheista ja strategioista, joissa ehdokkailla on erilaisia mielipiteitä tai toteutustapoja. Vain tämä mahdollistaa ehdokkaiden vertailun!

 

Mutta eihän sitä voi liikaa ehdokkaita erotella, koska sittenhän kaikki tajuaisivat Purran olevan persujen globalistista ääriliberaalia laitaa samalla, kun Tiihonen on sitä persujen syvien rivien kansallismielistä ja arvokonservatiivista laitaa.

 

Jotta ihmiset eivät vahingossakaan huomaisi tätä juonta, niin Suomen Suunnalla ei ole aikaa laittaa videoiden alle sisällysluetteloa, josta näkisi mistä kohtaa videota puhutaan mistäkin. Tai sitten vain ovat patalaiskoja. Eihän tässä haastatella kuin potentiaalisen pääministeripuolueen johtohenkilöitä.

 

 

Kaiken kukkuraksi Tiihonen oli taas liian herrasmiesmäinen. Hän ei vahingossakaan tuonut ilmi, kuinka suuret erot hänellä on Purraan muissakin aiheissa kuin korona-, ilmasto- ja ympäristöpolitiikassa. Tosin ei haastattelija juuri antanut mahdollisuuttakaan Tiihoselle kertoa laajasti mielipiteistään. Haastattelija jätti esimerkiksi kokonaan käsittelemättä sellaisen pikkujutun kuin talouden, jossa Tiihonen on myös täysin eri linjoilla kuin leikkaaja-Purra.

 

Tiihonen nimittäin haluaa pistää talouden pyörät pyörimään kartelleja purkamalla ja veroja alentamalla. Tässä tärkeässä roolissa on eläkerahastojen tehostaminen, mutta tämähän on liian monimutkainen – tai liian arka – aihe Suomen Suunnalle. Jos Purra nimittäin vie Soinin tavoin persut taas hallitukseen leikkaamaan, niin talouspoliittiset kysymykset tulevat taatusti synnyttämään valtavia ristiriitoja persujen sisällä. Ehkäpä siis vain parempi, ettei taloudesta puhuta ollenkaan. Ei varsinkaan, kun esille tulisi samalla Suomen järjettömät yrittäjien ja maanviljelijöiden tappolinjaa ylläpitävät Venäjä-pakotteet, joita Purra fanaattisesti tukee. Todennäköisesti enemmistö persuista vastustaa pakotteita varsinkin, jos asiasta suostuttaisiin edes pj-kisassa puhumaan.

 

Kuvassa linkki Tiihosen blogiin

 

 

 

Ei haastattelija kuitenkaan ihan täysin onneton ollut. Hän nimittäin uskalsi kysyä yhden poliittisesti epäkorrektin kysymyksen:

 

Pitäisikö ympärileikkaus ja kosher-liha kriminalisoida?

 

Tätä kysymystä ei koskaan uskalleta tehdä, koska silloin astuu juutalaisten varpaille. Juutalaiset ovat nimittäin ympärileikkeuksessa ja rituaaliteurastuksessa sairaalla tavalla PALJON pahempia kuin muslimit. Juutalaiset haluavat ympärileikata lähes vastasyntyneitä poikavauvoja, kun taas muslimit jaksavat odottaa. Juutalaisten kosherteurastus on myös vielä sairaampaa kuin halal-teurastus.

 

Tästä kaikesta huolimatta kansallismieliset pitävät kovaa meteliä MUSLIMIEN sairaasta ympärileikkauksesta ja halal-teurastuksesta, mutta ovat hiiren hiljaa juutalaisten vielä sairaammista tavoista.

 

Miksikö? Koska ympäri maailmaa sionistit pitkälle dominoivat kansallismielistä skeneä ja ovat vähitellen kääntäneet sen valeoppositioksi. Yhtenä esimerkkinä Riikka Purran kovin tukija Ville Tavio.

 

Persujen Ville Tavio puolustaa poikavauvojen silpomista

 

 

Todella erikoista, että Suomen Suunta ei uskaltanut kysyä ympärileikkauksesta ja kosherista Tavion parivaljakolta Purralta, mutta kylläkin Tiihoselta. Voisikohan tämä johtua siitä, että Purraa on kovasti kritisoitu vain tyttöjen ympärileikkaukseen keskittymisestä. Poikien ympärileikkauksen estämiseksi hän ei ole tehnyt käytännössä yhtään mitään. Moni oli shokissa, kun Purra ei edes maininnut poikauhreista ympärileikkausta vastustaneessa eduskuntapuheessaan.

 

 

 

 

 

Tästä kaikesta huolimatta Suomen Suuntakaan ei uskalla kysyä vaikeita kysymyksiä Purralta. No, onneksi kysyvät sitten edes Tiihoselta.

 

Kosher-asiassa Ossi Tiihonen kuitenkin petti todella pahalla tavalla. Tämä huomattiin myös chatissa. Tiihonen ei tuntunut ollenkaan välittävän kosher-teurastuksen hirviömäisyydestä, vaan alkoi selittämään kosher-lihan myynnin estämisen olevan muka vaikeaa.

 

Mitä roskaa! Tulli ja poliisi pystyy taatusti pysäyttämään yli 90% kosher-lihasta. Eihän kukaan sitä kiistä. Paitsi Ossi Tiihonen!?! Vai luuleeko Tiihonen, että Suomen pieni juutalaisyhteisö pystyisi aloittamaan jonkun maanalaisen kosher-busineksen? Naurettavaa.

 

 

Onko Tiihonen sionisti??

 

Tuskin, koska hän ei kyllä näytä juutalaisia pelkäävän. Päinvastoin kuin Purra, niin Tiihonen on valmis kriminalisoimaan poikienkin ympärileikkauksen kovalla kädellä. Ehkä oli siis enemmänkin kyse siitä, ettei Tiihosella näyttänyt olevan kosher-asiassa voimakasta kantaa. Ihan kuin hän ei olisi asiaa ennen kunnolla miettinyt. Taisi olla ensimmäinen kerta kun häneltä moista kysyttiin juuri kysymyksen poliittisen epäkorrektiuden vuoksi.

 

Samanlaista hapuilua Tiihosella oli myös Natokumppanuus ja muutamassa muussa kysymyksessä. Esimerkiksi aseenkantoaiheessa Tiihonen selitti olevansa tutustunut tutkimuksiin, muttei tuntunut tietävän John Lottin työtä.

 

 

 

Toisaalta hienoa, että Tiihonen on aina valmis muuttamaan mieltään, kunhan saa uutta dataa. Siinä mielessä hän on todella rehellinen poliitikko. Hänellä ei näytä olevan mitään ostettua agendaa eikä hän selvästikään ole minkään eturyhmän frontti. Häntä näyttää kiinnostavan vain totuus.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Suomen Suunta katastrofihaastattelee Ossi Tiihosta

 1. Suomalaisilla on keskimäärin melko vähän tietoa äärijuutalaisista juuri sen takia, että asiasta ei saa puhua, eikä oikeaan tietoon törmää helposti. Liikkeellä on ollut kaikenlaista roskapropagandaa. Tiihonen ei välttämättä ole koskaan oikein tutustunut oikeaan tietoon.

  Kuten tohtori Edward Dutton on tuonut esille, friikit tunnistaa usein ulkoisesta poikkeavuudesta, poikkeavasta seksuaalisesta suuntautumisesta jne.

 2. Hyvä juttu, että kirität Ossia! Ossi Tiihonen on hyvä mies perussuomalaisten puheenjohtajaksi, mutta hänessä vähän näkyy kokemattomuus ja vielä liiallinen hyväntahtoisuus tai ehkä liiallinen hyvään uskominen. Kovettumalla hänestä sikiää entistäkin pätevämpi. Kyllä kannattajakenttä sen sitten tietää…

  1. Juu, Ossiiin ei kannata suhtua naivin hyväuskoisesti vaan kriittisellä tavalla.

   Miksi persuihin halutaan kansallismielistä ryhtiliikettä, kun kyseessä on sataprosenttinen hallittu – pankkiirien johtama – oppositio. Ei persuja saa mitenkään kansallismieliseksi puolueeksi.

   1. Ossi ei puhu siitä mistä pitäisi puhua – miten saadaan ne 200 huijaria pois eduskunnasta. Toimenpiteistä kaikkein tärkein – ilman sitä mikään muukaan ei ole mahdollista, eikä edes relevanttia.

 3. Kiitos tuhannesti juutalaisten! Koskahan laitonlehti kertoo ketkä näitä elukoita länsimaihin tuo? Ette varmaan ikinä! Missä artikkelit vapaamuurareista? Lässyn lää lisää lässytystä vuodesta toiseen!!

  1. Tulossa on syvempiä analyysejä noista aiheista. Ne on tosin jo julkaistu sisarlehdessä Holy Crusade News. Sieltä löydät kaikki vastaukset eli klikkaat vain oikeassa yläkulmassa olevaa Britannian lippua. Pitää olla varovainen ennenkuin julkaisee totuuksia suomeksi.

 4. Miksei kaikilta ehdokkailta kysytä edes samoja kysymyksiä ja pyritä käymään läpi samat asiat laidasta laitaan?

 5. Äärijuutalaiset ovat tuhonneet lähes kaikki maat ja kauanko tämän planeetan goyim lampaat aikovat vielä katsoa tätä touhua?? Vittu mitä raukkoja lampaita ihmiset pääosin ovat!!

  This begs the question. Do Jews have an affinity for any race other than their own?

  Jews hate Muslims and smashed up the Middle East. They hate Russians and looted Russia (twice). They hate Germans (destroyed them). They hate Chinese (currently planning a war). They hate US and UK Anglos (and Whites generally ) subjecting them to CRT, LGBT, Black worship and demeaning them in the media. They also have that (secret) contempt for Blacks and Latinos. Is there anyone left?

  They are making signs of friendship to South East Asian Hindu Indian nationalists. But the Hindus should keep in mind that they did the same with the German elite in Central Europe (prior to destroying them) – and also with the US Anglo elite while they accumulated enough power to lever them out.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*