Marco de Wit 4 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomessa on ollut yksi maailman parhaista perustuslaista. Se on suojannut suhteellisen tehokkaasti sekä yksityisomaisuutta että yksilön yksityisyyttä ja muita perusoikeuksia. Tämä johtuu siitä, että perustuslaki oli pitkälle sisällissodan voittaneiden valkoisten aikaansaannos ja näin sisälsi paljon vapausajattelua.

 

Toki perustuslaissa on muutamia törkeitä porsaanreikiä, kuten eduskunnan omavalvonta. Eli ei Bill of Rights tyyppistä oikeuksien julistusta tai edes perustuslakituomioistuinta, vaan eduskunta valvoo itse itseään. Tätä ongelmaa on kuitenkin aiemmin huomattavasti lieventänyt se, että eduskuntapuolueet ovat olleet hyvin kaukana toisistaan aatteellisesti ja näin pitäneet toisiaan kurissa.

 

 

Perustuslakia on tietysti askel askeleelta mädätetty varsinkin vasemmiston toimesta, mutta siihen on mennyt vuosikymmeniä. Varsinkin yksityisyyden suoja on säilynyt voimakkaana vielä tälle vuosituhannelle.

 

Vasta 2018 poliisivaltion kannattajat tulivat niin voimakkaaksi, että persujen tuella kehtasivat vaatia perustuslakia HEIKENNETTÄVÄKSI. Ja vieläpä KIIREELLISESTI eli yhden hallituskauden aikana, jotta saataisiin tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketti läpi saman tien. Tämä oli täysin ainutlaatuista Suomen historiassa.

 

 

Alunperin Laiton Lehti perustettiin vastustamaan tätä perustuslain heikentämistä ja se yrittikin järjestää kampanjaa perustuslain puolesta. Sitten kuitenkin huomattiin jotain todella omituista: Vaihtoehtomedia EI halunnut aktiivisesti vastustaa perustuslain kiireellistä heikentämistä! Esimerkiksi MV-lehti oli hämmästyttävän passiivinen. Niin myös KAIKKI muut mediat ja kansallismieliset järjestöt!

 

Syykin oli selvä: Persut pakottivat koko kansallismielisen kentän joko kannattamaan perustuslain heikentämistä tai olemaan passiivisia.

 

 

Laiton Lehti tajusi olevansa yksin. Tai ei ihan. Marco de Witin johtama SKE ja Panu Huuhtasen johtama Reformi myös puolustivat perustuslakia. Yhdessä sitten järjestettiin mielenosoitus persujen puoluetoimiston eteen.

 

Persut ja lähes koko kansallismielinen kenttä raivostui suunnattomasti. Ei persuja vastaan saa järjestää mielenosoitusta! Siis vaikka se oli nimenomaan persut, jotka olivat vaa’ankielenä. (Tarvittiin siis 5/6 enemmistö.) Ilman persujen tukea perustuslain kiireellinen heikentäminen ei voisi mennä läpi.

 

 

Mielenosoituksella ja someaktivismilla saatiin MELKEIN pelastettua tilanne. SKE ja Reformi korostivat persuille, että nämähän olivat antamassa polpolle lisää valtaa vainota heitä itseään.

 

Lopulta monet yksittäiset persut ja myös Paavo Väyrynen ajattelivat äänestää perustuslain heikentämistä vastaan samoin kuin useampi vasemmistolainen. Lopulta yksikään kansallismielinen ei kuitenkaan äänestänyt vastaan. (Huhtasaari sentään äänesti tyhjää, joskin se ei ollut juuri tyhjää parempi.)

 

Poliisivaltiolakipaketti menossa läpi: Persujen takinkäännön Suomen ennätys!

 

 

Poliitikot ovat tietysti itsensä myyjiä, mutta miten oli mahdollista, että Laitonta Lehteä lukuunottamatta KOKO vaihtoehtomedia törkeällä tavalla petti Suomen kansan?

 

Oliko MV-lehtikin persujen vallassa? Olivatko Halla-ahon persut pyytäneet MV-lehteä olemaan kritisoimatta persuja, jotta persujen vaalimenestys 2019 eduskuntavaaleissa ei vaarantuisi?

 

Erikoisinta tässä kaikessa oli, että useimmat kansallismieliset eivät tätä kuviota tajunneet! Olivatko he niin tyhmiä, etteivät tajunneet mitä tapahtui? Eivätkö tavalliset kansallismieliset yhtään ihmetelleet mikseivät kansallismieliset järjestöt ja vaihtoehtomediat kunnolla taistelleet poliisivaltiolakipakettia vastaan? Vai olivatko he niin persujen hallinnassa, etteivät kertakaikkiaan halunneet nousta persuja vastaan? Luultavasti, koska samalla alkoi valtava operaatio SKE:n ja Reformin sabotoimiseksi sekä ulkoa että sisältä päin.

 

 

Nyt on taas sama kuvio käynnissä, kun perustuslaillisia oikeuksia ollaan koronahysterian takia JÄLLEEN heikentämässä. Taaskaan MV-lehti ei halua kunnolla kritisoida persuJOHTOA, vaikka ne ovat toistuvasti hyväksyneet hirviömäisiä koronasulkuja ja suositelleet myrkyllisiä kokeellisia rokotteita kansalle.

 

Heinäkuun alussa MV-lehti julkaisi pari Purra-kriittistä juttua ja kertoi Ossi Tiihosen lähteneen persujen puheenjohtajakisaan, mutta sitten TOTAALINEN hiljaisuus. Siis vaikka olisi äärimmäisen tärkeä tukea Tiihosta ja paljastaa Purran puolisuvakkimainen globalismi.

 

Purra on päivänselvä valeoppositio, joka pitää paljastaa. Tiihonen on todellinen vaihtoehto, joka voisi saada persut Sveitsin mallin ja kansanäänestysstrategian taakse tekemään Suomesta itsenäinen ja vapaa maa. Ja vaikka Tiihonen nyt häviäisi Purralle puheenjohtajuuden, niin hyvällä äänisaalilla hän silti pystyy persujen sisältä estämään Purran lobbaridemokratia- ja poliisivaltiostrategian. Viimeistään 2023 tai 2025 Tiihonen voisi sitten tulla persujen johtajaksi. On siis äärimmäisen tärkeää tukea Tiihosta.

 

Nyt on kuitenkin mennyt KAKSI VIIKKOA ilman, että MV-lehti olisi sanallakaan maininnut persujen pj-kisaa. Tämä on täysin käsittämätöntä!

 

MV-lehti ei maininnut edes sitä kuinka persujohto yritti estää Tiihosen kannattajia pääsemästä 14-15.8.2021 puoluekokoukseen väittämällä, että sinne pitää ennakkoilmoittautua 3 viikkoa ennen. Laiton Lehti paljasti juonen ja – uskomatonta kylläkin – Hesari kertoi siitä. Toki Tiihosen herjaamisen ja Purran suitsuttamisen ohella.

 

Hesari herjaa Ossi Tiihosta ja mainostaa Laitonta Lehteä!!

 

 

Mikä selittää Uuden MV-lehden hiljaisuuden? Onko persujohto taas asialla? Onko Uutta MV-lehteä taas pyydetty olla ”sekaantumatta persujen pj-vaaliin”?

 

Taas siis sama juttu. H-hetkellä Uusi MV-lehti ja koko muu ”vaihtoehtomedia” vaikenee ja ainoastaan Laiton Lehti taistelee täysillä poliisivaltiota vastaan.

 

Lehtien lukijat voivat kuitenkin muuttaa tilanteen. Pyytäkää vaihtoehtomedioiden toimituksia paljastamaan Purra ja tukemaan Tiihosta!

 

Laiton Lehti ei haluaisi kommentoida muita vaihtoehtomedioita, mutta nyt on oikeasti Suomen kohtalo vaakalaudalla. Poliisivaltio on tuhoamassa meidät!!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Uusi MV-lehti jo 2 vk hiljaa persujen pj-kisasta! Persujohto painostaa?

  1. Hyvin pian intuellektit lässytykset eivät enää sitä, sillä globaali rahaeliitti on totaalisesti vallassa, kansanmurhaamassa ja vainoamassa suomalaisia. Sota rikollisia kansanmurhaajia vastaan on ainoa vaihtoehto.

    1. Voisiko joku foliohattu suomentaa edellisen kommentin? Ei oikein yliopistopohjalta avaudu, tarvitaan ilmeisesti elämänkoulun kurssi 24.

  2. Vaikea uskoa että natottamista ja koronaa kannattava puolue, jolla ei pitäisi olla mitään siteitä lehden päätoimittajaan ainakaan omaisi siihen jotain vaikutusvaltaa. MV:n on pakko olla vain päätoimittajan omasta halusta jostain syystä välinpitämätön asiaan.

    1. Menemättä yksityiskohtiin, niin on yleisesti tunnettua, että MV-lehdessä oli alunperin valtavasti muutoslaisia ja muita Halla-ahon faneja. Tietysti monilla suoria yhteyksiä persuihin.

      1. Joskus joku kylähullu riehu vuoden päivät MV hattu päässä torilla pääkaupunkiseudulla saarnaamassa epäselviä ”totuuksiaan”. Vittu ku muistas sen nimen niin linkkaisin tänne porukalle huumoriks.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*