5 thoughts on “Neekerisuukot edelleen näkyvillä Brunbergin ikkunassa!?

  1. Törkeää pitää esillä suutelevia neekereitä esittävää kuvaa.
    Olen aina kuvitellut että menevät suoraan asiaan ilman esileikkejä.

  2. Takavuosina Brunbergin namuja kuljetteleva kuormuri ajoi metsään. Pusut levisivät kankaalle. Kuski, tilanteeseen soveltuvasti neekeri, lensi tuulilasin läpi myös kankaalle. Paikalle saapui hiljalleen auttajia. Ensimmäisenä paikalle saapunut katseli tilannetta ja teki tilannearvion. Hän ryhtyi tomerasti polkemaan namuja hajalle. Seuraavaksi paikalle saapunut ihmetteli kovasti ensimmäisen puuhia: ”mitäs sinä noita kuukunoita poljeskelet?” Ensimmäinen vastasi: ”nämä on neekerinmunia, nyt on kiire, yksi on jo kuoriutunut”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*