Marco de Wit 5 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisee aina välillä parhaita paloja lukijoiden keskustelusta ja kirjoituksista. Varsinkin, jos on kyseessä nuori nainen.

 

 

Viktor Atamaani kirjoittaa:

Valkoista väestöä ollaan tuhoamassa vaikka olemme jo nyt häviävän pieni vähemmistö koko maailmassa.

Olemme liian nokkelaa ja älykästä rotua eliitin orjaroduksi. Siinä syy.

 

 

Nuori naisnationalisti kirjoittaa:

Kalergi-suunnitelma käy toteen maailmalla. Juutalaiset (tämän sanan käyttäminen lienee kirosana) ovat todella tekopyhiä: muualla päin maailmaa he vaativat monikulttuurisuutta, mutta Israeliin sitä ei missään nimessä toivoteta tervetulleeksi. Eivätkä toivota muitakaan kulttuurimarxilaisia aatteita omalle mantereelle, mutta Yhdysvalloissa tai Pohjoismaissa asuessa ollaankin niin kovia lobbaamaan näitä.

 

Jos me valkoiset toimisimme samoin eli emme ottaisi yhtään afrikkalaista tänne ja pitäisimme kiinni kulttuuristamme, kansastamme, uskonnostamme ja itsenäisyydestä, olisimme rasisteja ja natseja.

 

Olisikin nämä kulttuurimarxistiset aatteet vain viattomia, horoskooppien kaltaisia hömpötyksiä tai vaan painajaista, mutta ei ole, ei, vaan kyse on todella vaarallisesta aatteesta koko ihmiskunnalle.

 

Jos ja kun Ruotsin kohtalo seuraa tätä maata, niin siinä tulee käymään niin, että juutalaiset hankkiutuu seuraavaksi hyödyllisistä idiooteistaan (muslimit) eroon. Itse kukkahattutädit ja – sedätkin ovat näiden hyödyllisiä idiootteja, vaikka PS-äänestäjät osoittaa näitä syyttävin sormin kuten minäkin tein entisenä maahanmuuttokriitikkona kunnes löysin järjen äänen etnonationalismista.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Nuori etnonainen: Varokaa juutalaisia!

  1. Etnonationalistinaiset ovat todella upeita ja parhaita naisia mitä löytyy. Pidetään näistä hienoista naisista ja lapsistamme huolta. Mädättäjät ja rotupetturinaiset voivat poistua vaikka Somaliaan ja Saudi-Arabiaan.

    Stop miestenkin keltakuume ja latinosekoitukset!

  2. Oikeat arjalaiset naiset ovat todella kunnollisia ja hienoja naisia. Eivät ole mitään mädättäjiä ja rotupettureita. Pistävät keltakuumeessa olevat miehetkin kuriin.

    1. Olen varmaan osittain arjalainen sairastuessani fyysisesti ja olen autistiseksi diagnosoitu, mutta en hitossa mitään sateenkaaren lippua kanna, enkä harrasta roturutsausta. En edes suutelisi tai pitäisi kädestä mustaa miestä. Mustat miehet olisivat minulle liian vähä-älyisiäkin, kun itse taas olen mustaakin älykkäämpi, vaikka aivot ovat ”terveeseen” verrattuna erilaiset. Kykyä on kyllä ajatella järjellä tunteen sijaan ja jaksaa hakea tietoa talmudismista, globalismista yms. ja tällä tiedon hakemisella kompensoin sosiaalista heikkouttani.

  3. Arvostus se kun nousee lehteä kohtaan! Nyt on suunta oikea jos tämä maa on edes enää pelastettavissa! Lisää tälläistä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*