3 thoughts on “Päivän folio: Zuckerberg kiikkiin!

  1. Shiksat ovat ei-juutalaisia, käytännössä valkoisia naisia ja shiksa tarkoittaa joillekin äärijuutalaisille vääräuskoista huoraa tai lutkaa. Jotkut äärijuutalaiset pitävät kaikkia ei-juutalaisia naisia shiksoina, eli huorina ja lutkina. Äärijuutalaisten oppien mukaan he saavat myös harrastaa seksiä vauvojen kanssa näiden ollessa 3 vuoden ja 1 päivän ikäisiä. Todella sairasta.

    1. Olen lukenut samaa Talmudin opeista. Kyseessä ei ole mikään muinaisjäänne saati pienten uskonnollisten lahkojen juttu. Myös pojatkin joutuvat näiden pedofiilien uhreiksi. Luin jonkun tapauksen, jossa ortodoksijuutalainen rabbi puuttui saunassa tapahtuneeseen raiskaustapaukseen, jossa vanhempi mies harrasti seksiä pojan kanssa. Kyseinen rabbihan sai tästä tietysti paskaa niskaan, jopa nuoremmilta, jotka olisivat tai ovat voineet joutuakin hyväksikäytön uhreiksi. Osaa ne juutalaiset jutkuttaa omiaankin.

      Muutenkin tuo kyseinen talmudistinen ääriuskonto pitää sisällään niin paljon seksuaalisia kierouksia. Eilen luin eräästä edesmenneestä laulajasta, France Gallesta, joka lauloi ranskaksi tikkukaramelleista 60-luvulla. Kyseinen laulaja ei alkuun tajunnut sanoitusten olevan kaksimielisiä ja kuinka niissä viitattiin suuseksiin. Äkkiä kun etsin tietoa laulun sanoittajasta, niin yllätys yllätys, äärijuutalainen sieltä paljastui! Tässä vaikkapa tietoa sanoittajasta, joka keksi ne kaksimieliset sanoitukset ja nöyryytti nuorta laulajaa: https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Serge_Gainsbourg

  2. Israelia vastaan täytyy käynnistää murskaavat talouspakotteet. Israelin hoitaminen mm. taloudellisesti on hyvin helppoa, jos useampi maa käynnistää pakotteet Israelia kohtaan, sekä vetää kaiken taloudellisen, sotilaallisen ja poliittisen tuen Israelilta, sekä lopettaa yhteistyön Israelin kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*