Marco de Wit 5 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

No nyt meni röyhkeäksi.

 

Persut ne vaan jaksaa ylittää sikailunsa. Missään muussa suuressa puolueessa ei ikinä voisi tosta vaan peruuttaa puheenjohtajapaneelin Suomen kiertuetta.

 

Toisaalta, eihän jäsenten voi antaa kysymyksillään häiritä ennakkosuosikki Riikka Purraa.

 

Miksei persut järjestä puheenjohtajatenttejä ja -paneeleja?!?

 

 

Nyt KUUDEN pj-paneelin kiertue on typistetty YHTEEN ainoaan puoluetoimiston ”puoluettomassa” ilmapiirissä järjestettävään pj-tenttiin, jonne ei ole kutsuttu edes jäseniä.

 

Miksei yleisö saa tehdä kysymyksiä persujen pj-tentissä?

 

 

Vieläkin uskomattomampaa on, että persunuoret eivät ole vieläkään sanoneet sanaakaan oman pj-paneelin järjestämisestä. Tässä ylitetään jopa persujen sikailuhorisontti. Tai pitäisikö sanoa broilerihorisontti.

 

PS-nuorilla on nimittäin ollut perinteinen oikeus järjestää yksi pj-paneeli. Tämä on todella hieno demokraattinen oikeus, jota nuoret ovat innokkaasti käyttäneet. Se on antanut nuorille paljon valtaa ja näkyvyyttä. Nyt kuitenkin näyttää siltä, etteivät PS-nuoret halua järjestää pj-paneelia. Miksi??

 

No, pj-paneelin väittelyä seuratessaan jäsenethän voisivat huomata kuinka Riikka Purra on yksin puolueen liberaalilaitaa ja muut ehdokkaat konservatiivilaitaa. Niinpä Riikka Purraa fanittava PS-nuorten puheenjohtaja Miko Bergbom on tehnyt kaikkensa estääkseen pj-paneelin järjestämisen.

 

Sen sijaan, että olisi järjestänyt pj-paneelin, niin Bergbom järjestikin NYKY-pj-paneelin. Eli kaveerasi puolueen kärjen kanssa. Kuvassa Bergbomin kanssa pj. Halla-aho, 1 vpj. Riikka Purra ja puoluesihteeri Simo Grönroos.

 

 

Aiemmin PS-nuoret tunnettiin vallan vahtikoirina, mutta Bergbomia ei ollenkaan hävetä olla puoluejohdon puudeli.

 

Niinpä ei ole kovin suuri yllätys, että kolme päivää myöhemmin – yllätys, yllätys – Bergbom korosti olevansa himonatottaja.

 

 

 

Ja vain paria päivää myöhemmin Bergbom jo vannoi uskollisuuttaan Purralle!

 

Siis jo ennen kuin kaikki pj-ehdokkaat olivat vielä edes selvillä!!

 

Tämä on nuorelta broileriltakin jo melkoinen nuoleskelusuoritus!

 

 

Kuvassa linkki Bergbomin twitteriin

 

 

Moni ihmetteli tätä ubernuoleskelua, koska normaalisti PS-nuorten puheenjohtaja ei ilmoita omaa suosikkiaan ennen kuin pj-paneeli on ohi. Muutenhan hän vaikuttaisi todella puolueelliselta.

 

Nyt on kuitenkin selitys saatu: Puolueellisuus on viety niin pitkälle, että PS-nuoret peruuttaa koko pj-paneelin!

 

Sen sijaan PS-nuoret ovat lähettäneet ehdokkaille todella aneemisen kyselyn, jossa ei edes kysytä mitään EU:sta ja eurosta! Kauas ollaan menty ajoista, jolloin PS-nuoret aktiivisesti ajoivat Fixitiä.

 

Ai niin, persujohdon ja Bergbomin mukaan EU- ja euroalue ovat läntinen ”arvoyhteisö” ja ”turvallisuusratkaisu” suunnattoman pahaa ja homofobista Venäjää vastaan. Niinpä persujohto ei koskaan tee mitään käytännöllistä EU- tai edes euro-eron puolesta.

 

Viime aikoina Purra ei tätä arvo- ja turvallisuuspoliittista tekosyytä enää kehtaa niin suoraan sanoa, mutta – hämmästyttävää kylläkin – Purran oikea käsi, puoluesihteeri Simo Grönroos sanoo tämän melkein suoraan videolla alkaen kohdasta 34 min 30 sek. Katso myös miten hän sen jälkeen kiemurtelee, kun yrittää selittää miksei puoluesihteerinä ole tehnyt mitään EU- ja euroeron puolesta.

 

 

No, nyt joku tietysti selittää: Laiton Lehti liioittelee taas. Ehkä PS-Nuoret ovat hiukan suvakoituneet ja enemmän puoluejohdon peukalon alla, mutta kyllä ne silti sen pj-paneelin järjestää. Onhan tässä vielä noin viikko aikaa.

 

Ok, no mites selitätte sen, ettei pj-ehdokkaille ole annettu mitään tietoa tästä aina vain tulevasta PS-nuorten pj-paneelista? Laiton Lehti nimittäin kirjoitti Ossi Tiihoselle seuraavaa:

 

 1. Koska on PS-nuorten pj-paneeli? 2. Onko 5.8. [puolueen] paneelin jälkeen lisää pj-paneeleita?

 

 

Tiihonen vastasi:

 

1. Ei tietoa sellaisesta. 2. Ei tietääkseni.

 

 

Jos PS-nuoret järjestäisivät perinteisen pj-paneelin, niin tottahan toki ne sitä hyvissä ajoin mainostaisivat. Ja tietysti kertoisivat paneelista myös osallistujille! Eli tästä voi melko vahvasti päätellä sen uskomattoman asian, että PS-puudelit ovat kaikessa hiljaisuudessa peruuttaneet pj-paneelin.

 

 

Sinänsä tämä kaikki ei ole täysin yllättävää, koska Sebastian Tynkkynen nimenomaan toi Miko Bergbomin puhdistamaan PS-nuoret kansallismielisistä ja arvokonservatiiveista. Nykyään PS-nuoret pitävät Tynkkysen tavoin etnonationalismia ”ihmisvihana” ja arvokonservatismia ”homofobiana”.

 

Bergbom uskoo Tynkkysen tavoin ”avoimeen” suomalaisuuteen. Niinpä tänä kesänä Bergbom koki turvallisen tilansa olevan uhattuna, kun häneltä kysyttiin kuinka paljon PS-nuorissa on nykyään kantasuomalaisia. Vastausta ei tietysti tullut, koska tuollaiset kysymykset ovat kuulemma syrjiviä ja loukkaavia. Koitappa itse kysyä asiaa Bergbomilta, niin huomaat.

 

Ei siis yllätä, ettei PS-nuoriin enää hyväksytä ketään vähänkään ”etnolta” tai ”homofobilta” vaikuttavaa.

 

Toki he voivat jäsenhakemuksensa PS-nuoriin lähettää, mutta jotenkin mystisesti ne aina katoavat.

 

Liberaalit persunuoret tyrmäsivät ahdistelevan Luukkarisen

 

 

Mutta missä on arvokonservatiivina ja kansallismielisenä pidetty PS-nuorten naiskasvo, Jenna Simula? Hän veti uusia PS-nuoria vielä vähän aikaa sitten, joten luulisi hänen vaatineen PS-tentin järjestämistä. Lisäksi Simula mainostaa itseään rohkeana naisena.

 

 

 

Tosin Simulalta ei kannata paljoa odottaa. Vuonna 2020 hän nimittäin suostui olemaan mukana tuhoamassa kansallismieliset PS-nuoret ja sitten luomassa niiden tilalle Tynkkysen kaverien johtamat uudet PS-nuoret. Toisaalta monien mielestä Simula kuitenkin näytti olevan tuhoamisoperaatiossa mukana hyvin vastentahtoisesti.

 

 

Jenna Simula teurastamassa PS-nuoria. Kuvassa linkki videoon

 

 

Siispä monet ajattelivat, että Simula estää uusien PS-nuorten luisumisen Tynkkysen homottajaklubiksi. Ei kuitenkaan siltä näytä. Arvoliberalismi on Tynkkyselle ja Bergbomille niin tärkeää, että jopa pj-paneeli perutaan, jottei turvallista tilaa uhkaavat persujen arvokonservatiivit vaan pääsisi ääneen.

 

Onko Jenna Simulakin lähtenyt arvoliberaalille tielle vai onko hänkin täysi puudeli, joka tekee mitä käsketään?

 

Oli miten oli, niin PS-nuorten järjestämää puheenjohtajapaneelia on turha odottaa.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “PS-nuorten pj-paneeli peruutettu! Jenna Simula tukee broileri Miko Bergbomia?!?

  1. Katsokaa nyt näitä ulkoisestikin friikkejä persujen edustajia. Friikit tunnistaa jo ulkonäöstä.

  2. Marco, ovatko persut rokotettuja transhumanisteja – tekoälyllä varustettuja – pelastuksen ulottumattomissa – olevia olentoja? Aliensseja?

  3. Miko Bergbom, siloposkinen tyyppi joka on valmis nuolemaan suuntaan kuin suuntaan tilanteen tullen, oma etu ennen kaikkea.
    Hänessä on myös erittäin ärsyttävä tapa, se jatkuva käsillä puhuminen. Kädet heiluu kuin vipperät, opettelisi poika panemaan ne vaikka taskuunsa siksi aikaa kun puhuu mutta ei, niiden pitää antaa potkua puheelle kun muuten on niin avuton.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*