4 thoughts on “Rakastettava Sanna TV

  1. Nykyään Suomessa ja lännessä tehdään aivan samaa. Kansalaisia riistetään ilman armoa ja heiltä viedään kaikki. Kansalaisille kuitenkin annetaan pieniä leivän murusia, jolloin he ovat kiitollisia hallinnolle ja riistäjlleen. Kansalaisille kerrotaan kuinka Suuri Johtaja tekee yötä päivää töitä kansansa eteen ja hän on koko ajan töissä kansansa hyväksi. Tämä on pelkkää roskaa, mutta ihmiset oikeasti uskovat, että Suuri Johtaja tekee koko ajan töitä heidän hyväkseen.

    Suomessa esitetään myös kommunistisia sankaritarinoita, kuten ahkera mustikanpoimija ja ahkera kioskin pitäjä. Ole sinäkin kuin ahkera mustikanpoimija ja kioskin perustaja!

  2. Vai että ”rakas”..pikemminkin v***tun idiootti. Isä aurinkoinen oli neukkulan vastine. Rakas Sanna olis varmaan sakset auki vanhan juopon isä aurinkoisen edessä, jos vain jotenkin pystyisi tapaamaan ”isänsä”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*