Marco de Wit 6 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoana mediana huomannut, että persujen puheenjohtajakisa on täynnä huijauksia.

 

Yksi näistä huijauksista on perinteisen pj-paneelin Suomen kiertueen peruuttaminen.

 

Miksei persut järjestä puheenjohtajatenttejä ja -paneeleja?!?

 

 

Toinen huijaus on perinteisen PS-nuorten pj-paneelin peruuttaminen.

 

PS-nuorten pj-paneeli peruutettu! Jenna Simula tukee broileri Miko Bergbomia?!?

 

 

Nämä peruutukset on tehty, jotta ennakkosuosikki Riikka Purra ei joutuisi väittelyihin ja kysymysten kohteeksi.

 

Aivan kokonaan ei persujohto kuitenkaan kehdannut pj-paneeleita peruuttaa, joten YKSI AINOA oli pakko järjestää.

 

Tosin päinvastoin kuin aiemmin sinne ei nyt päästetty yleisöä, jotta kukaan ei vain voisi tehdä Purralle kiusallisia kysymyksiä esimerkiksi takaportin pakkoruotsista, feminismistä tai autokielteisyydestä.

 

Miksei yleisö saa tehdä kysymyksiä persujen pj-tentissä?

 

Kaiken kukkuraksi tentti oli tehty mahdollisimman lyhyeksi, jotta Purra pääsisi mahdollisimman helpolla. Kaikesta tästä sabotaasista huolimatta Tiihosella olisi kuitenkin tässä tentissä ollut mahdollisuus haastaa Purra. Sitä hän ei kuitenkaan tehnyt kertaakaan. Ei edes silloin, kun Purra väitti Tiihosen tietojen olevan vääriä. Tiihonen oli vain hiljaa. Hän oli aivan liian herrasmies ja vastaili vain orjallisesti kysymyksiin.

 

Tämä totuus on ikävä kertoa, koska Laiton Lehti kannattaa Tiihosta parhaimpana vaihtoehtona. (Turtiainen olisi tietysti ollut paras vaihtoehto.) Laiton Lehti kertoo kuitenkin aina totuuden lukijoilleen.

 

 

Tiihonen näytti olevan ensikertalainen esiintymisessä. Hän vaan lateli kuivia faktoja aivan liian nopeasti ja tuomatta tunteita esiin. Tiihonen antoi itseään pilkattavan eikä edes käyttänyt kovinta valttikorttiaan eli tuonut esiin kuinka raakaa ja vaarallista on käyttää lapsia kokeellisten rokotteiden koekaniineina.

 

Purra puolestaan osasi esiintyä vakuuttavasti, tunteisiin vetoavasti ja myös vastaten aina pitkästi. Itse asiassa Purra esiintyi koko ajan dominoivasti ja päinvastoin kuin muut uskalsi myös haastaa haastattelijaa.

 

(Marco ja Mari tekivät kolme tuntia kestäneen videoanalyysin pj-kisasta ja pj-paneelista, mutta sitä ei Laiton Lehti halua mainostaa Marcon kovasta kielenkäytöstä johtuen.)

 

Ikävä kyllä vaalitenteissä ei voiteta faktoilla, vaan tunteilla. Sen Purra osaa vaarallisen hyvin. Ei hän turhaan itseään kutsu spin doctoriksi.

 

 

Näin Purra pääsi kuin koira veräjästä. Toista paneelia ei nimittäin tule.

 

No, kahden vuoden kuluttua Tiihonen osaa sitten paremmin varoa Purran juonia ja hyvällä tuurilla saa pj-paneelissa murskavoiton.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Persujen pj-tentissä Tiihonen voitti faktoissa ja Purra esiintymisessä

 1. Puiston ja Purran välille ei juuri eroa tullu ja kolmesta kylähullusta oli vain pahin pyrkyri paikalla, mutta sekin oli jo liikaa ja hävetti jopa muita ehdokkaita.

 2. Paikalle hyväksyttiin yleisöksi ainoastaan valtamedian edustajia, muiden tulo estettiin.

  Arvosteluni: Tiihonen 10, Puisto 8, Purra 6, Hassu Mummeli 4, raiskari Putkonen -4.

 3. DYSTOPIA LÄHESTYY
  Sanna Marinin hallitus julisti uudet rajoitukset, rokotukset 12-15-vuotiaille ja rokotepassit. Näin Sanna, joka on Klaus Schwabin oppilas, vie Suomea kohti äärijuutalaisten suunnittelemaa dystopiaa, jossa Suomelta viedään itsenäisyys ja suomalaiset tulevat uuden järjestyksen orjiksi, ellei tapahdu vallankumousta. Ja vallankumous tapahtuu ja on jo alkanut. Vallankumousta käydään paljastamalla koronahuijaus, joka on Siionin Viisaiden suunnitelma maailman kansojen orjuuttamiseksi. Äärijuutalainen Klaus Schwab on itse **********, joka ohjaa rokotushysteriaa.

  Nyt on paljastunut, että mRNA-rokotteet sisältävät grafeenioiksidia, joka on myrkky, joka tulee aiheuttamaan miljoonien kuoleman ja vammautumisen. Grafeeni on samalla alusta tekoälyn kytkemiseksi ihmiseen. Näin ihmisistä tehdään *********** orjia, jota he ovat osaksi jo nykyään.

  Kristityt palvovat äärijuutalaisia ”Jumalan kansana”, vaikka nämä ovat kirjaimellisesti ”********* omaisuuskansa”. En voi kylliksi varoittaa äärijuutalaisista.

  Valko-Venäjän presidentti Alexander Lukashenko sanoi hiljattain: ”Kukaan maailmassa ei uskalla korottaa ääntään ja kiistää holokaustia, koska juutalaiset ovat saaneet maailman polvistumaan edessään”, Hän siis rivien välissä kiisti holokaustin. Holokausti on se ase, joka on saanut koko maailman kumartamaan juutalaisia. Mutta holokausti on valhe, josta käytän termiä ”Suuri Kusetus”.

  Holokaustihuijaus on saanut kansakunnat pelkäämään juutalaisia. Nyt kun koronahuijauksen vastustajat lisääntyvät päivä päivältä, ei pidä unohtaa holokaustihuijausta, jossa käytetään samaa menetelmää kuin holokaustihuijauksessa eli valheellista aivopesua.

  Sanna Marinin hallitus ottaa kirjaimellisesti käskyt Maailman Talousfoorumilta (WEF), joka pyrkii luomaan dystopian. Nyt sinäkin voit liittyä vallankumousarmeijaan vastustamalla EU:ta ja koronahuijausta, jotka vastustamiset ovat ase äärijuutalaisten yritystä vastaan

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*