7 thoughts on “Sinimusta lista

 1. Lisäksi Sinimustaliike vaatii tuotantolaitoksia julkiseen omistukseen, talouden alistamista valtion ohjaukselle, lapset valtiolle (kesäleiritykset), sananvapauden rajoittamista, korporatismia eli eturyhmien valtaa ym. kommunismia. Ei jatkoon.

  1. Nimenomaan tietyt toimialat pitäisikin olla valtion monopolina tai jopa valtion / kuntien virastojen alaisuudessa. Tälläisiä olisivat suurimmat energiayhtiöt, sähkön kantaverkko, tietoliikenneverkot, valtion kaivosyhtiö, suurimmat metsäyhtiöt, posti, koululaitos, terveydenhuolo, vanhusten palvelut.Lisäksi tietysti täysin itsenäinen finanssipolitiikka. Ulkomaalaisilta pitäisi kieltää kiinteistöjen omistus.
   Hetkinen…tämähän muistuttaa aivan Kekkosen Suomea!
   Silloin olikin moni asia paremmin.

   1. Kekkonen ei ollut niin hyvä kuin nykyään väitetään: ajoi Suomen pientilat alas. Neuvostoliitto saneli silloin paljon kuten nykyään EU. Sinimustat kuitenkin jatkoon tuomaan monipuolisuutta, vaihtoehtoja ja haastamaan mafian!

 2. Nimenomaan jatkoon. Nykymeno näyttänyt kykynsä..olisi aika kokeilla uudestaan vanhaa ja toimivaa

 3. Eihän ETA:sta kannata ajaa eroa. Sehän on se sopimus jolla käytiin kauppaa EU-maiden kanssa ennenkuin itse liityttiin EU:un. Sillä käydään kauppaa talousalueiden maiden kanssa kuten nytkin, mutta ei olla vastuussa mistään veloista tai investoinnesta. Säästytään EU-veloilta. Ja silloin Suomella on mm. verotusoikeus ulkomaalaisiin yrityksiin nähden.

  Ennenkuin jatkaa niin kannattaa hetki miettiä mistä halutaan erota.

  1. Vapaamuurarinen kekkkostiimi vei Suomen ETA kauppaliittoon. Pois sieltä. ETA on myöskin rahaväen organisaatio.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*