Marco de Wit 7 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on viime aikoina kehunut Level-showta, koska se paljastaa sekä koronahuijauksen että myös persujen puheenjohtajakisan huijaukset.

 

Nuorison suosima Leveli News levittää Laittoman Lehden Purra-analyysejä!

 

 

Laiton Lehti on myös ihmetellyt miksi Levelin juontaja Nico Giansantia on estetty lähtemästä persujen pj-kilpaan. Estäjänä tietysti Riikka Purran nyrkki, Matti Putkonen.

 

 

Persujohto estänyt laittomasti Nico Giansantin vpj-ehdokkuuden!

 

 

Kaiken kukkuraksi Putkosella oli otsaa estää Nicoa pääsemästä seuraamaan persujen puheenjohtajapaneelia.

 

 

Levelin persutoimittajaa ei päästetty seuraamaan persujen pj-paneelia!

 

 

Nyt Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit on kutsuttu Levelin studioon vieraaksi klo 21 sunnuntaina 8.8.2021 alkavaan Youtube-lähetykseen. Tässä linkki huippusuositun Levelin kanavaan, jossa on monenlaisia ohjelmasarjoja.

 

Kuvassa linkki Levelin-kanavalle

 

 

Alunperin tarkoitus oli antaa Levelin pojille pari pikakurssia Marcon kiertävästä korona- ja koraanikoulusta, mutta Youtuben jutkut saattavat katkaista ohjelman suorassa lähetyksessä, kuten niin monta kertaa aiemmin. (Marcolta on poistettu jo 13 kanavaa.)

 

Niinpä keskustelunaiheet varmasti liikkuvat turvallisemmissa aiheissa harhaillen laidasta laitaan. Yhtenä aiheena on ainakin persujen puheenjohtajakilvan sabotaasit. Mausteena myös spekulaatiot persujen ”työmies” Matti Putkosen klikin mahdollisista CIA-kytköksistä.

 

 

Persujen ”työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Marco de Wit Levelin vieraaksi. Aiheena ehkä myös persujohdon mahdolliset CIA-yhteydet!

 1. Jos menet sinne niin katkaise se tyhjänpäivänen höpötys heti alkuunsa ja pistä kaverit puhumaan asiapitoista faktaa. Kaikki arvuuttelut, mielikuvat ja muut ”mieti sitä” höpötykset pois. Suoria väitteitä perusteluineen ja faktoja pöytään. Tiedän että se on noille kavereille vaikeaa koska 5min jutusta pitää saada venytettyä puolen tunnin höpötyssessio. Mutta ota sinä kapelimestarin homma. Ei niitä muuten kenenkään hermo kestä kuunnella. Vähän niinkuin Arvi Lind aikoinaan uutisissa:”Tänään Tampereella on….”

  1. Pari nollaa tosta luvusta pois niin ollaan lähempänä mikäli jaksat heittää klipin loopille, mutta hatunnosto, että osasit kirjoittaa noinkin ison luvun.

 2. Leveli onkin sopiva hupiohjelma johon marsun kaltainen pelle on omiaan. Levelin sekoilijoiden tarkistuskäyntivideot ovat aiheuttaneet katsojissa huutonaurukohtauksia. Kunnallisvaltuutetur. Buha haaaa

 3. Legendaarinen lähetys luvassa. Suomalaisen aitokansallismielisyyden ilmaherruus on siirtynyt akselivaltojen Iran, Italia, Hollanti ja Marokko käsiin ja tulosta on alkanut syntyä vuosikymmenten matalalennon jälkeen. Suvakit ja valeisänmaalliset eivät saa happea järkytykseltään.

  1. Hyvä pointti. Kieltämättä on hieman noloa, että kansallismielisten media- eli ilmaherruus on pitkälti ulkomaalaisten – tai puoliulkomaalaisten – vahvistusten varassa.

   Selitys on varmasti geneettinen. Suomalaiset ovat hiljainen ja rauhallinen kansa eivätkä halua tehdä itsestään numeroa ja tehokkaasti mainostaa ajatuksiaan. Sehän on sitäpaitsi ylpeyttä ja syntiä!

   1. Tämä on tosiaan täysin geneettistä. Valitettavasti liian rauhalliset suomalaiset ovat tuhoamassa itsensä. Emme ole myöskään kehittyneet elämään mutanttien ja vihamielisen etnisen eliitin hallitsemina.

    Marco pääsee puhumaan lempiaiheestaan, Naton Operaatio Gladiosta, joka liittyy hyvin läheisesti myös varsinkin SDP:hen. Asiakirjavuoto on myös paljastanut kuinka Kokoomus lupasi Yhdysvalloille vievänsä Suomen Natoon!

 4. Suurin osa katsoo vain siksi kun saa hyvät naurut tyhmästä puolihollantilaisesta. Milloin lähtee isänsä maahan ilman paluulippua?

 5. Lähetyksessä oli Marco kyllä elementissään, ja sopi porukkaan hienosti. Eiköhän olisi aika liittyä vakiokasvoksi sinne asiantuntijan rooliin, samalla tulisi uutta sisältöä ohjelmaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*